PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó
PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtóPetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó

PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó

A PetSafe Smart kutya és macskaajtó RFID technológiával dolgozik és érzékeli házi kedvence chipjét, melynek köszönhetően lehetővé teszi a ki- és bejárását. Ugyanakkor megakadályozza a nem kívánt állatok belépését otthonába.

 


Egyéb változatok:
BAZÁR - PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó BAZÁR - PetSafe mikrochipes kutya és… Raktáron 1 db 33 730 Ft PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó Raktáron 3 db 35 140 Ft
35 140 Ft 29 045 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 3 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 28. 07. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetSafe mikrochipes kutya és macskaajtó

A PetSafe Smart kutya és macskaajtó RFID technológiával dolgozik és érzékeli házi kedvence chipjét, melynek köszönhetően lehetővé teszi a ki- és bejárását. Ugyanakkor megakadályozza a nem kívánt állatok belépését otthonába.

Az RFID technológiával a PetSafe mikrochipes ajtó észleli házi kedvence mikrochip azonosítóját és nincs szükség további nyakörv vagy medál használatára. Amint kutyája vagy macskája közeledik az ajtóhoz, a technológia leolvassa az ID chipet és a lengőajtó kinyílik. Az ajtó nem engedélyezi olyan állat belépését, melyek mikrochipje nincs beprogramozva az ajtó használatához.

A mikrochipes kutyaajtó négyutas manuális zárral lett ellátva, így Ön döntheti el, hogy milyen irányban használhatja az ajtót házi kedvence.

A kutya és macskaajtó képes a leggyakoribb mikrochip leolvasására: DX-B (15 számjegyű). Amennyiben nem biztos abban, hogy házi kedvence milyen mikrochippel rendelkezik, leellenőrizheti a mikrochip kompatibilitását, közvetlenül a forgalmazó weboldalán.

A termék jellemzői

 • programozása egyszerű
 • egyszerre akár 40 mikrochip programozható
 • kettős automata zár, négyutas manuális zárral
 • megakadályozza idegen állatok belépését
 • akkumulátor állapotjelző
 • alkalmas fa, fém és műanyag ajtóba
 • alkalmas falba, üvegajtóba és ablaklba

Legfőbb tulajdonságai

 • maximálisan 8 kg-os házi kedvencek számára
 • tömör és átlátszó lengőajtó
 • tartós műanyag keret
 • 4 db AA típusú elemre működik (nem a csomag tartalma)
 • az elemek élettartama megközelítőleg 1 év

 

Miben segítenek a kutya- és macskaajtók?

 • Lehetővé teszi, hogy a házi kedvence szükség szerint, korlátlanul járhasson ki és be.
 • Az ajtók beszerelését könnyedén elvégezheti. Telepítésük nem igényes és kompatibilisek a hétköznapi anyagok összes változatával (fa, fém, műanyag, tégla stb.).
 • Nem kell folyamatosan felügyelnie négylábú kedvencét, mikor végezte el legutóbb szükségletét.
 • Megbízható hátteret és szabad mozgást teremt kedvencének.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Tápellátás elemre

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.