Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva. A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
BAZÁR - Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv BAZÁR - Patpet F300 láthatatlan kerítés és… Raktáron 1 db 63 865 Ft Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző… Raktáron > 10 db 72 075 Ft
72 075 Ft 59 565 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 06. 02. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva (6 szintű). A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló. A Patpet F300 megfelel közepes és nagytestű kutyafajták számára, 15 kg felett. 

Kutyakerítés

A láthatatlan kerítés hang- és 6 szinten állítható impulzusfunkcióval rendelkezik. A zónát egyszerűen beállíthatja a mínusz és a plusz gomb megnyomásával, 30–300 m távolságban. Ha a kutya belép a tiltott zónába, először egy hangjelzés figyelmezteti. Amennyiben nem fordul vissza és tovább halad, a nyakörv vevőkészüléke impulzus korrekcióval figyelmezteti a kutyát. Ez a korrekció automatikusan növekszik, attól függően, hogy mennyire közelíti meg a zóna határait. Minél közelebb kerül a kutya a tiltott zónához, annál erősebb a korrekció. A kerítés korlátlan számú kutya számára használható.

Kiképző nyakörv

A Patpet F300 alkalmas a kutya képzéséhez alapszintű terepen, mint például a kertben, parkban vagy kiképző terep. A 300 méteres hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya képzéséhez. A Patpet F300 hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik. Az egyes funkciók a plusz és a mínusz gombokkal állíthatók, 6 szinten. A kiképző nyakörv a kerítés alapegységével vezérelhető, ahol az összes funkciónak külön gombja van. Ez biztosítja az edzés során szükséges gyors reagálást. A vevő és az alap is újratölthető a kettős USB töltővel. További vevő megvásárlásával egyszerre akár 3 kutya számára is bővíthető.

 


Zóna beállítása

A Patpet F300 rendelkezik figyelmeztető és korrekciós zónával. A zónák az előre beállított távolságok szerint állíthatók.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet F300 6 szintű elektrosztatikus impulzus, rezgés és hangjelzés korrekciókkal lett ellátva. Ideális közepes és nagytestű kutyák számára. A láthatatlan kerítés funkció hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik.

 

Hatótávolság

A Patpet F300 kiképző nyakörvvel 300 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát.

 

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés adókészüléke és vevőkészüléke cserélhető és újratölthető Lítium ion akkumulátorral lett ellátva. Kapacitásuk 400 mAh, mely 2-3 órán belül feltöltődik. Az adó egyetlen feltöltéssel több napig is bírja. A kettős hálózati töltővel egyszerre újratöltheti a készüléket.

 

Vízállóság

A Patpet F300 vevőkészüléke vízálló és rövid ideig vízbe meríthető. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre 3 kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza maximálisan 72cm-ig állítható. 

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 8 cm, magassága 12 cm, mélysége 3 cm, súlya 130 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm és a súlya 63 gramm elemmel együtt.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Funkciók hangjelzés, rezgés, impulzus
 • Használható beltéren és szabadban
 • Hatótávolság akár 300 méter
 • Korrekciós és figyelmeztető zóna
 • 3 kutya kiképzésére
 • Kerítés + kiképző nyakörv
 • Vízálló vevő
 • 15 kg feletti kutyáknak
 • Az alapegység (adókészülék) nem vízálló

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 6
Rezgés ereje 6
Hangjelzés ereje 6
Vevőkészülék méretei 4 x 7 x 3 cm
A földterület kerülete 300 m
Vevőkészülék súlya 55 g
Vízállóság vízálló
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés, rezgés
Tápellátás Tölthető

A csomag tartalma

 • Alapegység
 • Vevőkészülék
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Gumisapka
 • Műanyag nyakörv
 • Kettős USB kábel
 • Hálózati adapter
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.