Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva. A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló.

További információk ›

Nem elérhető
68 425 Ft 56 548 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P48901
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva (6 szintű). A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló. A Patpet F300 megfelel közepes és nagytestű kutyafajták számára, 15 kg felett. 

Kutyakerítés

A láthatatlan kerítés hang- és 6 szinten állítható impulzusfunkcióval rendelkezik. A zónát egyszerűen beállíthatja a mínusz és a plusz gomb megnyomásával, 30–300 m távolságban. Ha a kutya belép a tiltott zónába, először egy hangjelzés figyelmezteti. Amennyiben nem fordul vissza és tovább halad, a nyakörv vevőkészüléke impulzus korrekcióval figyelmezteti a kutyát. Ez a korrekció automatikusan növekszik, attól függően, hogy mennyire közelíti meg a zóna határait. Minél közelebb kerül a kutya a tiltott zónához, annál erősebb a korrekció. A kerítés korlátlan számú kutya számára használható.

Kiképző nyakörv

A Patpet F300 alkalmas a kutya képzéséhez alapszintű terepen, mint például a kertben, parkban vagy kiképző terep. A 300 méteres hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya képzéséhez. A Patpet F300 hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik. Az egyes funkciók a plusz és a mínusz gombokkal állíthatók, 6 szinten. A kiképző nyakörv a kerítés alapegységével vezérelhető, ahol az összes funkciónak külön gombja van. Ez biztosítja az edzés során szükséges gyors reagálást. A vevő és az alap is újratölthető a kettős USB töltővel. További vevő megvásárlásával egyszerre akár 3 kutya számára is bővíthető.

 


Zóna beállítása

A Patpet F300 rendelkezik figyelmeztető és korrekciós zónával. A zónák az előre beállított távolságok szerint állíthatók.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet F300 6 szintű elektrosztatikus impulzus, rezgés és hangjelzés korrekciókkal lett ellátva. Ideális közepes és nagytestű kutyák számára. A láthatatlan kerítés funkció hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik.

 

Hatótávolság

A Patpet F300 kiképző nyakörvvel 300 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát.

 

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés adókészüléke és vevőkészüléke cserélhető és újratölthető Lítium ion akkumulátorral lett ellátva. Kapacitásuk 400 mAh, mely 2-3 órán belül feltöltődik. Az adó egyetlen feltöltéssel több napig is bírja. A kettős hálózati töltővel egyszerre újratöltheti a készüléket.

 

Vízállóság

A Patpet F300 vevőkészüléke vízálló és rövid ideig vízbe meríthető. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre 3 kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza maximálisan 72cm-ig állítható. 

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 8 cm, magassága 12 cm, mélysége 3 cm, súlya 130 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm és a súlya 63 gramm elemmel együtt.

 

 

A termék előnyei:

 • Funkciók hangjelzés, rezgés, impulzus
 • Használható beltéren és szabadban
 • Hatótávolság akár 300 méter
 • Korrekciós és figyelmeztető zóna
 • 3 kutya kiképzésére
 • Kerítés + kiképző nyakörv
 • Vízálló vevő
 • 15 kg feletti kutyáknak

 

A termék hátrányai:

 • Az alapegység (adókészülék) nem vízálló

 

A csomag tartalma:

 • Alapegység
 • Vevőkészülék
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Gumisapka
 • Műanyag nyakörv
 • Kettős USB kábel
 • Hálózati adapter
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére Láthatatlan kerítés Vezeték nélküli kerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

A földterület kerülete 300 m
A földterület kerülete 300 m
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Tápellátás Töltés

Útmutató letöltése

Láthatatlan kerítés kutyáknak

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Kapcsolódó termékek