Obojek pro psy PET at SCHOOL BARK PULSE
Obojek pro psy PET at SCHOOL BARK PULSE

Pet at School Bark Pulse ugatásgátló nyakörv

A Pet at School Bark Soft egy alap felszereltségű ugatásgátló nyakörv, mely ideális a kisebb és nagyobb kutyafajtáknak is. Az ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén. A készülék vízálló, hosszú élettartamú elemmel, hangjelzés és impulzus korrekcióval lett ellátva.

 


Egyéb változatok:
15 885 Ft 13 130 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Pet at School Bark Pulse ugatásgátló nyakörv

A Pet at School Bark Soft egy alap felszereltségű ugatásgátló nyakörv, mely ideális a kisebb és nagyobb kutyafajtáknak is. Az ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén. A készülék cseppálló, hosszú élettartamú elemmel, hangjelzés és impulzus korrekcióval lett ellátva. A Pet at School Bark Soft ugatásgátló nyakörv automatikusan növeli az impulzusok hosszát és erejét, az ugatás hosszától függően.

 

Ugatás érzékelése

A Pet at School Bark Soft ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

Az első ugatást követően a nyakörv hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ha a kutya az elkövetkezendő 30 másodpercben ismét ugat, hangjelzés és egy rövid, gyenge impulzus érkezik. A következő 30 másodpercen belüli ugatást hangjelzés és hosszú, gyenge impulzus kíséri. A 4. ugatás 30 másodpercen belül - hangjelzés és erősebb, rövid impulzus. Az 5. ugatás 30 másodpercen belül - hangjelzés és erősebb, hosszú impulzus.


A készülék beállítása

A Pet at School Bark Soft ugatásgátló nyakörvnél nincs szükség beállításra. Elegendő felhelyezni a kutyának a nyakörvet és használatra kész. A készülék teljes mértékben automatikusan működik.

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke cserélhető CR2 típusú, 3V lítium elemre működik, melynek élettartama átlagosan 1 - 3 hónap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Az ugatásgátló nyakörv víz alá nem meríthető. Védettségi fokozat IPX6.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagytestű kutyafajtáknak. A nyakörvet ajánljuk 5 kg és 90 kg között kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészülékének méretei: szélessége 5,5 cm, magassága 3,6 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya mindössze 65 gramm (elemmel).

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 5,5 x 3,6 x 4,4 cm
Súlya 65 g
Impulzus ereje 2
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Baterie 3V CR2
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízállóság vízálló
Tápellátás elemre
Ugatás felismerése hangszálak rezgésével
Tápegység élettartama 1 - 3 hónap

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.