Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet 772V ugatásgátló nyakörv

A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék hangjelzés és 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége 7 szinten állítható. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait.

További információk ›

Raktáron 9 db
23 210 Ft 19 181 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P11951
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék hangjelzés és 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége 7 szinten állítható. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait. A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap. A vevőkészülék súlya mindössze 70 gramm, minden funkció külön gombbal rendelkezik (miniatűr kijelző).

Hogyan működik a Patpet 772V

 

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az első ugatásra hangjelzés korrekció érkezik, majd hangosabb jelzés vagy rezgés korrekció. A figyelmeztetések sorrendje és a korrekció ereje egyszerűen beállítható és testre szabható a kutya érzékenysége vagy temperamentuma szerint. A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára.

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az ugatási érzékenység 7 szinten állítható. Minél magasabb szintre állítja a z érzékenységet, annál halkabban ugathat a kutya. A nyakörv ideális üvöltés ellen is.

 

Korrekció típusa

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel és 7 szintű rezgéssel használható. A hangjelzés korrekció szükség szerint deaktiválható. Probléma nélkül beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

A készülék beállítása

Egy egyszerű, gombokkal ellátott kapcsolórendszer megkönnyíti az ugatásgátló nyakörv használatát. A készülék néhány egyszerű lépésben beállítható. 

 

Energiaellátás

A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap.  

 

Vízállóság

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX5 védettségi fokozat). Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. Használata nagyobb záporokban és zivatarokban sem ajánlott.

 

Kutyafajta

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv megfelel az összes méretű kutyafajtáknak. Ideális az érzékenyebb kutyák számára, ahol elegendő rezgés korrekció. A temperamentumosabb kutyák esetében a leggyakrabban már impulzus korrekcióra van szükség, mellyel a Patpet 772V ugatásgátló nyakörv nem rendelkezik. 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 74 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,3 cm x 3,8 cm x 2,4 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 70 g.

 

 

A termék előnyei:

 • 7 ugatás érzékenységi szint
 • 7 szintű hangjelzés és rezgés
 • nincs impulzus korrekció
 • üvöltés ellen is alkalmas
 • esőálló
 • kicsi és könnyű
 • akkumulátor élettartam akár 14 nap

 

A termék hátrányai:

 • vízbe nem meríthető
 • mikrofon érzékelés - a környezeti hangok általi interferencia lehetősége.

 

A csomag tartalma:

 • 1x Patpet 772 V készülék
 • 1x szilárd nejlon nyakörv
 • 1x USB kábel a töltéshez
 • 1x tesztdióda
 • 1x útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang + hangszálak rezgése
Érzékenység beállítása igen
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 20 - 74 cm cm
Vevőkészülék élettartama 12 -14 nap
Elem a vevőkészülékben 280 mAh
Hangjelzés szint 7 szintek
Rezgés szint 7 szintek
Vevőkészülék súlya 70 g
Vevőkészülék méretei 6,3 x 3,8 x 2,4 cm

Útmutató letöltése

Ugatásgátló nyakörvek

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Kapcsolódó termékek