Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Menforsan parazitaellenes pipetták kutyáknak, 2db

A parazitaellenes pipetták védelmet nyújtanak a rovarfertőzések ellen. A geraniol, margosa és levendulaolaj kivonatai tökéletes védelmet nyújtanak az atkák, bolhák, kullancsok és repülő rovarok ellen. A pipetta megbízható védelmet nyújt akár 30 napig.

További információk ›

Raktáron > 10 db
3 595 Ft 2 968 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P6645
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Senkit sem szereti a parazitákat, de hogyan lehet elkerülni őket? Fontos a megelőzés, például egy Parazitaellenes pipetta formájában, amely ideális megoldás lehet négylábú kedvence számára. A geraniol, margosa és levendulaolaj kivonatainak köszönhetően tökéletes védelmet nyújtanak az atkák, bolhák, kullancsok és repülő rovarok ellen. A pipetták összetétele tisztán természetes, ezért felhasználásuk lehetséges vemhes kutyáknál, kölyökkutyáknál és a közönséges rovarirtó szerekre allergiás kutyáknál. A pipetta megbízható védelmet nyújt akár 30 napig. Egész évben használható. Nincs ismert mellékhatás.

Használata: A csomag 2 db 1,5 ml mennyiségű műanyag pipettát tartalmaz (egy pipetta) = egy adag. Vigye fel a bőrre, a nyakra és a vállakra. Vegye ki a pipettát a védőtokból. Tartsa a pipettát felfelé, törje le a tetejét és vigye fel a nyakára. Használja a pipettát közvetlenül a bőrre további masszázs nélkül.

 

A termék előnyei:

 • 3 természetes riasztót tartalmaz
 • Mindenféle rovar ellen
 • Illat: gyógynövény
 • Nincs mellékhatás
 • Nincs ellenjavallat

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Menforsan parazitaellenes pipetták kutyáknak, 2db

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Parazitaellenes készítmények Parazitaellenes pipetták

Teljes leírás megjelenítése

Parazitaellenes készítmények

Hogyan válasszunk megfelelő parazitaellenes szereket

 • Megfelelő parazitaellenes készítmény kiválasztásakor figyelembe kell vennünk, hogy milyen környezetben él a kutya. A nyakörv leginkább a szabadban tartózkodó kutyáknak felel meg. A lakásban vagy házban tartott kisállatok esetében előnyösebb repellens szerek használata. Amennyiben cicát tart a lakásban javasolt állatorvoshoz fordulni, ugyanis egyes kutya parazitaellenes készítmények veszélyesek lehetnek a macskákra.
 • Tisztában van vele, hogy milyen paraziták ellen kíván harcolni? Egyes termékek hatékonyak az összes parazitával szemben, mások viszont konkrét fajjal birkóznak meg, mint például bolhák vagy kullancsok.
 • Fontos kritérium lehet, hogy mennyi időn belül nyilvánul meg a gyógyszer hatása és a teljes hatás időtartama. A spray vagy a pipetta azonnali védelmet nyújt, miközben a nyakörvek esetében legalább egy hetet kell várni, mielőtt a paraziták elpusztulnának. A hatékonyság időtartama is változó. A nyakörv több hónapig véd a paraziták ellen, míg a pipetták gyakran csak néhány hétig.
 • A megfelelő parazitaellenes készítményt a kutya természete és igényeinek megfelelően válassza. Ha kutyája imádja a vizet és gyakran fürdik, akkor a parazitaellenes nyakörv remek választás lesz. Ellenben nincs értelme olyan spray-be és cseppekbe fektetni, ahol a vízzel való érintkezés csökkenti a hatékonyságot. Néhány parazitaellenes szer nem ajánlott kölyökkutyáknak és 2 kg alatti kutyáknak.

Kapcsolódó termékek