KORONAVÍRUS! ☢️  Ebben a nehéz időszakban is teljes gőzzel dolgozunk 😊. A megrendeléseket továbbra is, rendszeresen küldjük!

Litter-Robot III automata öntisztító macska toalett

Doporučujeme

A Litter Robot III egy mindig tiszta automata öntisztító toalett házi kedvencének. Tökéletesen elvégzi a toalett higiéniáját, az Ön segítsége nélkül. A szabadalmaztatott rendszer megszabadítja otthonát a kellemetlen szagoktól és szennyeződésektől. A beszennyezett almot a hulladékgyűjtőben tárolja. Éjszakai megvilágítás, egyszerű kezelés és természetes higiénia jellemzi a készüléket, mely segít fenntartani az otthoni környezet tisztaságát.


Egyéb változatok:
250 695 Ft 207 185 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Litter-Robot III automata öntisztító macska toalett

A Litter Robot III egy mindig tiszta automata öntisztító toalett házi kedvencének. Tökéletesen elvégzi a toalett higiéniáját, az Ön segítsége nélkül. A mozgásszenzor érzékeli a macska jelenlétét és távozása után aktiválja a higiéniai ciklust. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, a bepiszkolt almot és megakadályozza az alom széthordását a lakásban. A Litter Robot Open Air készülék használata rendkívül egyszerű. A robusztus talapzat gombokkal, kijelzővel és fényjelzővel lett felszerelve.Önnek csak a megfelelő almot kell kiválasztania. A többi már a Litter Robot III Open Air dolga! 

 

Legfőbb funkciók

 • Automata higiénia, bepiszkolt alom eltávolítása az Ön segítsége nélkül. Meggátolja a kellemetlen szagok terjedését.
 • Speciális szűrő segítségével távolítja el az ürüléket és karbonit filterrel ellátott hulladékgyűjtő boxban tárolja.
 • Az antibakteriális hatású karbonit szűrő természetes anyagból készült, mely megakadályozza kellemetlen szagok terjedését.
 • Egyszerű kezelés - A toalett könnyedén, egyszerű lépésekben összeszerelhető és jól áttekinthető gombok segítségével vezérelhető.
 • Mozgásérzékelő - A kamra mozgásérzékelője észleli, hogy a macska éppen most lépett e be vagy távozik. A maximális biztonság érdekében az érzékelő rögzíti házi kedvence súlyát és lehetővé teszi a WC használatát minden méretű, 2,5 kg feletti macskák számára. Miután a macska elhagyta a WC-t, az érzékelő rögzíti a macska mozgását és a súlycsökkenést a kamrában és megkezdi a tisztítást.
 • A Litter Robot III kompatibilis az összes típusú száraz, csomósodó macskaalommal.
 • Alvó üzemmód - A Litter Robot Open Air "alvó üzemmóddal" rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos. Az üzemmód 8 óráig tart és 24 óránként rendszeresen ismétlődik. Az alvó üzemmód deaktiválható.
 • Hatékonyan elkülöníti a hulladékot - A hulladékgyűjtő megtelését dióda jelzi. A hulladékzsák megtelését követően egyszerűen kicseréli a zsákot. A készülék egyik legfőbb előnye, hogy eltávolítja a kellemetlen szagokat és a hulladékgyűjtő zsákoknak köszönhetően, a tisztítása is teljes mértékben higiénikus!
 • Megvilágítás a sötétben - a kellemes, kék színű megvilágítás fényereje, a napfényre való tekintettel, automatikusan csökken és növekszik - nappal, szürkületkor, éjjel.
 • Litter Robot III 12VDC elemre működik, melynek kapacitása 1,3 Amper (a készülék alsó részébe kell helyezni).A Litter Robot rendelkezik hálózati adapterrel.
 • Áttekintés az alom mennyiségéről - A mellékelt alomszint-szalag jelzi, hogy mikor kell ismét feltölteni (megközelítőleg heti 1 alkalommal). 

 

 

100% ökológiai higiénia, kellemetlen szagok nélkül

A csomag természetes karbonit szűrőket tartalmaz. A szűrőt egyszerűen a lezárható hulladékgyűjtő doboz elülső oldalán kell elhelyezni. Megakadályozza a kellemetlen szagok és baktériumok elterjedését a légkörben. A WC használatát követőn aktiválódik a tisztító ciklus. A szerkezet a kamrát elforgatja, a beépített szitán fennakad az ürülék, melyet csatornán keresztül eljuttat a hulladékgyűjtő boxba. A hulladékgyűjtőben található zsák megtelését követően egyszerűen kicseréli a zsákot. A természetes karbonit alapon működő szűrő tisztító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Szagtalan és 100%-ban higiénikus!

 

 

Egyszerű kezelés

A tisztítási ciklus automatikusan vagy manuálisan indítható. Egyetlen gombnyomással leállíthatja az aktuális funkciót, mely a gomb ismételt megnyomásával tovább folytatódik. El szeretné távolítani az almot, vagy kitisztítani a készüléket? A megfelelő gomb megnyomásával a készülék alján található hulladékdobozba ürítheti ki az almot. A hulladékzsák megtelését követően egyszerűen eltávolítja a zsákot. A készülék egyik legfőbb előnye, hogy eltávolítja a kellemetlen szagokat és a hulladékgyűjtő zsákoknak köszönhetően, a tisztítása is teljes mértékben higiénikus! Arra sem kell gondolnia, hogy mikor kell kicserélni a hulladékzsákot. A Litter Robot erre is gondol, a megtelt és elkészített hulladékot jelzi Önnek.

Maximális biztonság a mozgásérzékelővel

Az alapszerkezet robusztus és nyitott félgömb alakú kamrával rendelkezik, ahol a macska bármikor kényelmesen letelepedhet. A kamra mozgásérzékelője észleli, hogy a macska éppen most lépett e be vagy távozik. A maximális biztonság érdekében az érzékelő rögzíti házi kedvence súlyát és lehetővé teszi a WC használatát minden méretű, 2,5 kg feletti macskák számára. Miután a macska elhagyta a WC-t, az érzékelő rögzíti a macska mozgását és a súlycsökkenést a kamrában és megkezdi a tisztítást. A macska távozását követően 15 másodpercet várakozik, hogy megbizonyosodjon a távollétéről. Továbbá a készülék mindig reagál a súlyváltozásra és ennek megfelelően felfüggeszti az üzemmódot. A Litter Robot III tehát soha nem indítja el a tisztítási ciklust mindaddig, amíg a macska a kamrában tartózkodik.

 

Áttekintést nyer az alom mennyiségéről és a hulladékgyűjtő megteléséről

A Litter Robot megkönnyíti munkáját a macska toalett körül. Nem szükséges minden ciklus után ellenőriznie az alom mennyiségét. A mellékelt alomszint-szalag jelzi, hogy mikor kell ismét feltölteni.

 

 

A Litter Robot Open Air "alvó üzemmóddal" rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos. Az üzemmód 8 óráig tart és 24 óránként rendszeresen ismétlődik. Az alvó üzemmód deaktiválható. Az alvó üzemmód leteltét követően, a készülék automatikusan elvégzi az öntisztító ciklust, így Önnek nem kell felügyelnie a műveletet. A készüléket elegendő a hálózati adapter segítségével csatlakoztatni. Az automatikus öntisztító ciklus, az Ön igényeinek megfelelően, 3, 7 vagy 15 perces időintervallumokra állítható be.

 

Gyors megoldás több macska számára is

A Litter Robot további előnye, hogy több macska is használhatja. A macskák szeretik, ha használat előtt a toalett mindig tiszta. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy más helyet keresnek a szükségletük elvégzésére. A szabadalmaztatott tisztító ciklus automatikusan aktiválódik minden használat után, ezért házi kedvence garantáltan nem fog más helyet keresni otthonában.

 

 

Fényjelző és LED megvilágítás

A Litter Robot gondoskodik a maximális kényelemről. A fényjelző villogása vagy kivilágítása jelzi az egyes funkciók működését. A macska toalett mutatja például a készülék készenlétét, öntisztító üzemmódot, a hulladékgyűjtő megtelését. A minőségi kék LED megvilágítás sötétben is jól láthatóvá teszi a toalettet. A LED megvilágítás megkönnyíti a WC használatát sötétben is, valamint motiválja a macskát a toalett használatára. A LED megvilágítás fényereje automatikusan szabályozódik - nappal, sötétedéskor, éjjel. Az effektív kék megvilágítás bármikor deaktiválható.

 

 

Kompatibilis az összes típusú macskaalommal

A Litter Robot III kompatibilis az összes típusú száraz, csomósodó macskaalommal. Szükség szerint kiválaszthatja a megfelelő almot és nem kell feleslegesen drága, speciális almot vásárolnia. Tökéletesen megfelel alap minőségű alom is. javasoljuk azonban, hogy ne használjon nem csomósodó, papíralapú vagy faalapú almot.

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.