Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Öntisztító macskatoalett: legjobb megoldás a macska higiéniájára

Az otthoni tisztaság megtartása, ha macska van a családban, olykor nehéz feladatnak tűnik. Gyakran a legnagyobb oka annak, hogy egyesek miért nem szeretnének macskát nevelni. Ma már ez nem jelent problémát, mivel létezik hatékony és higiénikus megoldás.

Az öntisztító macska WC-k tisztán tartják a háztartást és így több időt tölthet kedvencével. Számos további előnyök is származnak az öntisztító macskatoalettből:

 

Ökológiai alkalmasság

A környezetszennyezés a tenyésztők fórumokon hatalmas kérdés, válasz nélkül. A közönséges macskatoalettekhez szükséges alom rendkívüli teher a környezetre tekintve - mind az előállítási folyamat, mind a nagy mennyiségű hulladék miatt. Természetesen a lehető legjobb megoldás biológiailag lebomló alom kiválasztása, többnyire növényi alapon. Az egyetlen hátránya, hogy magas költségekkel jár.

A Catgenie automata macskatoalett más módon oldja meg az ökológiai alkalmasságot. Tartozékai között biológiailag lebomló tartós granulátumokat találunk , melyek a WC-ben higiénikus karbantartáson mennek keresztül. Az anyag nem szívja fel a szennyeződést, ezért a WC-ben történő átmosáskor alaposan megtisztítja állatorvosi fertőtlenítőszerrel és forró levegővel szárítja. A granulátum jelentősen csökkenti a szennyezett alom keletkezését. Magát a szennyeződést az automata toalettben elválasztja, mely elfolyó tömlőn távozik.

A Litter Robot az öntisztító macskatoaletthez 100% természetes ökológiai almot biztosít és hozzá biológiailag lebomló alomtáskát. Röviden, környezetbarát szolgáltatás.

Macskatoalett, mely higiénikus és esztétikus

Az öntisztító macska toalett megtakarítja a WC-vel kapcsolatos üzemeltetési és karbantartási problémákat. A belső kamra megakadályozza, hogy az alom a környezetbe kerüljön. A mozgásérzékelő érzékeli a macska aktivitását és távozását követően eltávolítja a szennyeződést és kitisztítja a toalett belterét. Önnek már csak az almot kell időnként feltöltenie és megadni a tisztítás intervallumát és magával a készülék kezelésével nem lesz több dolga.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy egyáltalán nem kerül kontaktusba az alommal. Nem lesz többé baktériummal teli poros környezet, kellemetlen szag és manipuláció a hulladékkal.

 

 

Gazdasági előnyök

Az automatikus öntisztító macskatoalett gazdasági szempontból is rendkívül előnyös. 170 kg-os alomra van szükség a hétköznapi macska-WC fenntartásához. Ezzel szemben a Catgenie által szállított állandó alomból csak egy csomagra lesz szüksége - ugyanezen idő alatt - és 6–7 tartály természetes fertőtlenítő oldatra. Ezen kívül az automatikus karbantartás almot takarít meg. Ellenben a szennyeződés kézi eltávolításával, amikor a környező szennyeződést is el kell távolítani és a hulladékkal a tiszta nem használt almot is eltávolítja.

 

Higiénia + kényelem = elégedett lakástisztaság

Az öntisztítás nem csak időt és energiát takarít meg, hanem megakadályozza a baktériumok elterjedését a WC-ben és a környezetben. Az automata toalett olyan háztartásokba is alkalmas, ahol több háziállat tartózkodik. Három közönséges toalett helyett 2 (vagy több) házi kedvenc részére, bőven elegendő egy öntisztító WC. A rendszeres tisztítás megakadályozza a baktériumok terjedést a lakás környezetében. A Catgenie macska-WC csöveken keresztül üríti ki a toalettet és távolítja el a szennyeződést otthonából. A Litter Robot hulladékdobozba üríti ki az ürüléket és a beszennyezett almot. A Litter Robot továbbá alkalmazáson keresztül is vezérelhető. Rendkívül kényelmes megoldás a vendégek előtt vagy ha gyerekek vannak a családban.

 

 

Az automata öntisztító macska WC-k nagyon kényelmes és esztétikus megoldást jelentenek az otthon számára. A magasabb ára és nagyobb kezdeti beruházás miatt gondolkodóba ejtheti mielőtt megvásárolja. Azonban ha hosszútávú és higiénikus megoldást keres, nem fog csalódni és maximálisan elégedett lesz.

 


Kapcsolódó termékek