Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Litter Robot III - automata öntisztító macska toalett

A Litter Robot III egy mindig tiszta automata öntisztító toalett házi kedvencének. Tökéletesen elvégzi a toalett higiéniáját, az Ön segítsége nélkül. A mozgásszenzor érzékeli a macska jelenlétét és távozása után aktiválja a higiéniai ciklust. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, a bepiszkolt almot és megakadályozza az alom széthordását a lakásban. A Litter Robot Open Air készülék használata rendkívül egyszerű. A robusztus talapzat gombokkal, kijelzővel és fényjelzővel lett felszerelve.Önnek csak a megfelelő almot kell kiválasztania. A többi már a Litter Robot III Open Air dolga! 

 

Legfőbb funkciók

 • Automata higiénia, bepiszkolt alom eltávolítása az Ön segítsége nélkül. Meggátolja a kellemetlen szagok terjedését.
 • Speciális szűrő segítségével távolítja el az ürüléket és karbonit filterrel ellátott hulladékgyűjtő boxban tárolja.
 • Az antibakteriális hatású karbonit szűrő természetes anyagból készült, mely megakadályozza kellemetlen szagok terjedését.
 • Egyszerű kezelés - A toalett könnyedén, egyszerű lépésekben összeszerelhető és jól áttekinthető gombok segítségével vezérelhető.
 • Mozgásérzékelő - A kamra mozgásérzékelője észleli, hogy a macska éppen most lépett e be vagy távozik. A maximális biztonság érdekében az érzékelő rögzíti házi kedvence súlyát és lehetővé teszi a WC használatát minden méretű, 2,5 kg feletti macskák számára. Miután a macska elhagyta a WC-t, az érzékelő rögzíti a macska mozgását és a súlycsökkenést a kamrában és megkezdi a tisztítást.
 • A Litter Robot III kompatibilis az összes típusú száraz, csomósodó macskaalommal.
 • Alvó üzemmód - A Litter Robot Open Air "alvó üzemmóddal" rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos. Az üzemmód 8 óráig tart és 24 óránként rendszeresen ismétlődik. Az alvó üzemmód deaktiválható.
 • Hatékonyan elkülöníti a hulladékot - A hulladékgyűjtő megtelését dióda jelzi. A hulladékzsák megtelését követően egyszerűen kicseréli a zsákot. A készülék egyik legfőbb előnye, hogy eltávolítja a kellemetlen szagokat és a hulladékgyűjtő zsákoknak köszönhetően, a tisztítása is teljes mértékben higiénikus!
 • Megvilágítás a sötétben - a kellemes, kék színű megvilágítás fényereje, a napfényre való tekintettel, automatikusan csökken és növekszik - nappal, szürkületkor, éjjel.
 • Litter Robot III 12VDC elemre működik, melynek kapacitása 1,3 Amper (a készülék alsó részébe kell helyezni).A Litter Robot rendelkezik hálózati adapterrel.
 • Áttekintés az alom mennyiségéről - A mellékelt alomszint-szalag jelzi, hogy mikor kell ismét feltölteni (megközelítőleg heti 1 alkalommal). 

 

 

100% ökológiai higiénia, kellemetlen szagok nélkül

A csomag természetes karbonit szűrőket tartalmaz. A szűrőt egyszerűen a lezárható hulladékgyűjtő doboz elülső oldalán kell elhelyezni. Megakadályozza a kellemetlen szagok és baktériumok elterjedését a légkörben. A WC használatát követőn aktiválódik a tisztító ciklus. A szerkezet a kamrát elforgatja, a beépített szitán fennakad az ürülék, melyet csatornán keresztül eljuttat a hulladékgyűjtő boxba. A hulladékgyűjtőben található zsák megtelését követően egyszerűen kicseréli a zsákot. A természetes karbonit alapon működő szűrő tisztító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Szagtalan és 100%-ban higiénikus!

 

 

Egyszerű kezelés

A tisztítási ciklus automatikusan vagy manuálisan indítható. Egyetlen gombnyomással leállíthatja az aktuális funkciót, mely a gomb ismételt megnyomásával tovább folytatódik. El szeretné távolítani az almot, vagy kitisztítani a készüléket? A megfelelő gomb megnyomásával a készülék alján található hulladékdobozba ürítheti ki az almot. A hulladékzsák megtelését követően egyszerűen eltávolítja a zsákot. A készülék egyik legfőbb előnye, hogy eltávolítja a kellemetlen szagokat és a hulladékgyűjtő zsákoknak köszönhetően, a tisztítása is teljes mértékben higiénikus! Arra sem kell gondolnia, hogy mikor kell kicserélni a hulladékzsákot. A Litter Robot erre is gondol, a megtelt és elkészített hulladékot jelzi Önnek.

Maximális biztonság a mozgásérzékelővel

Az alapszerkezet robusztus és nyitott félgömb alakú kamrával rendelkezik, ahol a macska bármikor kényelmesen letelepedhet. A kamra mozgásérzékelője észleli, hogy a macska éppen most lépett e be vagy távozik. A maximális biztonság érdekében az érzékelő rögzíti házi kedvence súlyát és lehetővé teszi a WC használatát minden méretű, 2,5 kg feletti macskák számára. Miután a macska elhagyta a WC-t, az érzékelő rögzíti a macska mozgását és a súlycsökkenést a kamrában és megkezdi a tisztítást. A macska távozását követően 15 másodpercet várakozik, hogy megbizonyosodjon a távollétéről. Továbbá a készülék mindig reagál a súlyváltozásra és ennek megfelelően felfüggeszti az üzemmódot. A Litter Robot III tehát soha nem indítja el a tisztítási ciklust mindaddig, amíg a macska a kamrában tartózkodik.

 

Áttekintést nyer az alom mennyiségéről és a hulladékgyűjtő megteléséről

A Litter Robot megkönnyíti munkáját a macska toalett körül. Nem szükséges minden ciklus után ellenőriznie az alom mennyiségét. A mellékelt alomszint-szalag jelzi, hogy mikor kell ismét feltölteni.

 

 

A Litter Robot Open Air "alvó üzemmóddal" rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos. Az üzemmód 8 óráig tart és 24 óránként rendszeresen ismétlődik. Az alvó üzemmód deaktiválható. Az alvó üzemmód leteltét követően, a készülék automatikusan elvégzi az öntisztító ciklust, így Önnek nem kell felügyelnie a műveletet. A készüléket elegendő a hálózati adapter segítségével csatlakoztatni. Az automatikus öntisztító ciklus, az Ön igényeinek megfelelően, 3, 7 vagy 15 perces időintervallumokra állítható be.

 

Gyors megoldás több macska számára is

A Litter Robot további előnye, hogy több macska is használhatja. A macskák szeretik, ha használat előtt a toalett mindig tiszta. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy más helyet keresnek a szükségletük elvégzésére. A szabadalmaztatott tisztító ciklus automatikusan aktiválódik minden használat után, ezért házi kedvence garantáltan nem fog más helyet keresni otthonában.

 

 

Fényjelző és LED megvilágítás

A Litter Robot gondoskodik a maximális kényelemről. A fényjelző villogása vagy kivilágítása jelzi az egyes funkciók működését. A macska toalett mutatja például a készülék készenlétét, öntisztító üzemmódot, a hulladékgyűjtő megtelését. A minőségi kék LED megvilágítás sötétben is jól láthatóvá teszi a toalettet. A LED megvilágítás megkönnyíti a WC használatát sötétben is, valamint motiválja a macskát a toalett használatára. A LED megvilágítás fényereje automatikusan szabályozódik - nappal, sötétedéskor, éjjel. Az effektív kék megvilágítás bármikor deaktiválható.

 

 

Kompatibilis az összes típusú macskaalommal

A Litter Robot III kompatibilis az összes típusú száraz, csomósodó macskaalommal. Szükség szerint kiválaszthatja a megfelelő almot és nem kell feleslegesen drága, speciális almot vásárolnia. Tökéletesen megfelel alap minőségű alom is. javasoljuk azonban, hogy ne használjon nem csomósodó, papíralapú vagy faalapú almot.

 


Kapcsolódó termékek