Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog fogtisztító labda kutyáknak, vanília 5 cm

Gumilabda a kutya fogainak tisztítására, vanília illattal.

További információk ›

Raktáron 5 db
2 025 Ft 1 671 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P48454
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Reedog fogtisztító labda kutyáknak, vanília 5 cm
Reedog fogtisztító…
2 025 Ft

Termék leírása

Gumilabda a kutya fogainak tisztítására, vanília illattal. Népszerű játék házi kedvenceknek. A barázdáknak és kiálló részeknek köszönhetően a játék során tisztítja négylábú barátja fogait. Gondoskodik a kutya egészséges szájüregéről.

A labda mérete: 5 cm. 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Játékok Kutyáknak Típus szerint Aportáló Harapós Fogtisztító Labdák Anyag szerint Gumiból Márka szerint Reedog Alak szerint Labdák Gumiból

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Legkisebb kutyáknak

Játékok kutyáknak

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

  • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
  • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
  • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
  • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.

Kapcsolódó termékek