Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Petkit tartalék labdák macskakaparóhoz

Mivel a PetKit nem elégszik meg csak a szépséggel, minden ékszerbe praktikus funkciót rejtett. A Meow Planet esetében két színű, nem toxikus, egészségre nem káros anyagból készült labdákról van szó, melyek ellenállnak a harapásnak.

További információk ›

Raktáron > 10 db
4 535 Ft 3 745 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P29930
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Petkit tartalék labdák macskakaparóhoz
Petkit tartalék…
4 535 Ft

Termék leírása

Mivel a PetKit nem elégszik meg csak a szépséggel, minden ékszerbe praktikus funkciót rejtett. A Meow Planet esetében két színű, nem toxikus, egészségre nem káros anyagból készült labdákról van szó, melyek ellenállnak a harapásnak. Tartalék labdák a PetKit 3v1 macskakaparóhoz.

 

 

A labdákat az egyedülálló design jellemzi. Kisebb kráterek találhatók a labda felületén, mellyel a hold felszínére hasonlít. A sima, kerek felülettel ellentétben a "macska-bolygó" véletlenszerű mozgás lehetőségét kínálja, amikor a labda hirtelen megáll, más irányba mozdul el és a labda felületén található lyukaknak köszönhetően a macska könnyebben manipulálhat vele. A labdák önmagukban is használhatók játékként.

 

A termék előnyei:

  • 3 db eredeti Meow Planet labda (2x zöld, 1x narancs)
  • önmagában is használható, a Petkit kaparó nélkül

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Játékok Kutyáknak Típus szerint Aportáló Harapós Labdák Anyag szerint Műanyag Márka szerint Alak szerint Labdák

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Legkisebb kutyáknak, Macskáknak, Kistestű kutyáknak

Játékok kutyáknak

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

  • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
  • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
  • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
  • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.

Tartozékok

A tartozékok és kiegészítők legszélesebb választéka

  • Csak nálunk találja a tartozékok és kiegészítők legszélesebb választékát az elektronikus nyakörvekhez, láthatatlan kerítésekhez, ugatásgátlókhoz, kutya- és macska ajtókhoz, itatókutakhoz és okos eszközökhöz.

 

Kapcsolódó termékek