PetKit 3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék

Hogyan néz ki egy modern macskakaparó? Multifunkcionális, mely a macskának kényelmét és a gazdinak könnyű karbantartást kínál. A Petkit multifunkcionális kaparó a szórakoztató játszás és a kaparás természetes igényét ötvözi. Nagyon tartós, teljesen összecsukható és ártalmatlan az egészségre.

16 970 Ft 14 025 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetKit 3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék

Hogyan néz ki egy modern macskakaparó? Multifunkcionális, mely a macskának kényelmét és a gazdinak könnyű karbantartást kínál. A Petkit multifunkcionális kaparó a szórakoztató játszás és a kaparás természetes igényét ötvözi. Nagyon tartós, teljesen összecsukható és ártalmatlan az egészségre. A terméket a tökéletes kialakítás jellemzi - kaparó, játék és pihenő az egyben. 

 

Játék és macskakaparó!

A legújabb kaparóval a macskája nem fogja tudni, mikor ér véget a móka! Az okos megoldás a macskának tág körkörös kaparót kínál, amely játszótérként is szolgál. A lyukakkal ellátott áttetsző alagútban két labda található, Meow Planet néven ismert. Házi kedvence a labdák kergetése közben élesítheti karmait. A kaparó külön eltávolítható, ami jelentősen felgyorsítja és egyszerűsíti a termék tisztítását.

 

 

A megérdemelt pihenés

És mire használható még a kaparó? Játszás után jöhet a megérdemelt pihenés. Kellemes és meleg fekhelyként is szolgál, ahol a macska megpihenhet az energikus játszás után.

A játékban való aktív részvétel lehetővé teszi, hogy a macska "megfelelő" energiával élesítse karmait. Így az eredmény még hatékonyabb lesz. Házi kedvence nem rongálja többé a ház bútorait. Sűrűn strukturált, hullámosított, merev és rendkívül tartós felület jellemzi a macskakaparót.

Szórakoztató játék...

Az alagút felülete átlátszó (átlátszó matt felület). A matt felületi kezelés védi a játékot a csúnya karcolások ellen, míg a sima belső oldal megkönnyíti a macskának a játékot. A lyukak úgy lettek kialakítva, hogy a méretesebb macskák tappancsai is hozzáférjenek. Egyszerűen tökéletes.

A PetKit nem elégszik meg csak a szépséggel, ezért praktikus funkciót is rejt magában. A Meow Planet esetében kétszínű labdák, melyek nem károsak az egészségre és harapásálló anyagokból készültek. A labdák a hold felszínéhez hasonlóan lettek kialakítva - a labdák felszínén lévő kráterek kiszámíthatatlanná és érdekesebbé teszik a játékot. A sima labdafelülettel ellentétben a labdák mozgása véletlenszerű - a labda hirtelen megáll, más irányba mozdul el ás a néhány lyuknak köszönhetően könnyedén hozzáférhet. Kiváló szórakozást biztosíthat házi kedvencének.

 

 

 

Legfőbb előnyök és tulajdonságok:

 • Kaparó, párna és játékszer az egyben
 • 33 cm átmérőjű, kör alakú kaparó, mely eltávolítható (karbantartása nem igényes)
 • A hullámkarton sűrű szerkezete hatékony és környezetbarát kaparót biztosít
 • ABS nem toxikus és az egészségre nem káros műanyag
 • Felületvédelem, hogy megőrizze a gyönyörű megjelenést
 • Az átlátszó alagút a perem körül, az eredeti Meow planet labdákkal való játékra szolgál
 • A Meow planet a hold felszínét imitálja és kiszámíthatatlan játékot kínál
 • A labdákat el lehet távolítani az egyéni szórakozáshoz
A termék előnyei A termék hátrányai
 • Multifunkcionális kaparó macskáknak játékkal
 • Egészségbarát anyag
 • Kivehető kaparó strukturált tartós kartonból
 • Kaparó pihenőhellyel
 • Szórakoztató játék a kaparáshoz
 • Eredeti, Meow Planet néven ismert labdák macskáknak
 • Kivehető labdák egyéni játékhoz
 • Könnyű karbantartás
 • Nincs

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

 • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
 • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
 • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
 • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky

A csomag tartalma

 • 1 x PetKit 3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék
 • 3 db eredeti Meow Planet labda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.