Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

iFetch Frenzy gravitációs labdadobó gép

A gravitációs labdadobó gép szórakoztatja az elfoglalt kutyagazdi kis és közepes méretű kutyáit. A készülék működése nagyon csendes. A labdák kidobását gravitáció vezérli, ezért az interaktív játék nem igényel elektromos áramot vagy akkumulátort. Az intelligens játék 3 véletlenszerű irányban gurítja ki a labdát. Az IFetch kiváló formában tartja a kutyáját!

További információk ›

Raktáron > 10 db
36 665 Ft 30 300 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P13067
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
iFetch Frenzy gravitációs labdadobó gép
iFetch Frenzy…
36 665 Ft

Termék leírása

A gravitációs labdadobó gép szórakoztatja az elfoglalt kutyagazdi kis és közepes méretű kutyáit. A készülék működése nagyon csendes. A labdák kidobását gravitáció vezérli, ezért az interaktív játék nem igényel elektromos áramot vagy akkumulátort. Az intelligens játék 3 véletlenszerű irányban gurítja ki a labdát. Az IFetch kiváló formában tartja a kutyáját!

 

 

Az iFetch Frenzy gravitációs labdadobó gép kissé eltérő elven működik a hagyományos labdadobó gépekkel szemben. Egy kis gyakorlás után a kutya megtanulja behelyezni a labdát a készülék felső nyílásába. Ezt követően a labda leesik a talapzatban lévő kamrába, ahonnan a három nyílás egyikén, véletlenszerűen kigurul.

Egy interaktív játék, mely széles csatornával rendelkezik. A stabil kiegyensúlyozott kialakítás lehetővé teszi, hogy a kutya kényelmesen behelyezze a labdát a nyílásba. Tartós műanyagból készült. A mechanikus rendszernek köszönhetően nincs szükség elektromos áram vagy elemek használatára. Nagyon csendesen működik a készülék, így a félősebb kutyusok számára is kiválóan alkalmas. Mivel nincs szükség elektromos hálózathoz való csatlakoztatásra, bárhová magával viheti a játékot.

Az iFetch készülékkel játék lesz a gyakorlás!

Az iFetch aportáló játék segítségével szó szerint játék lesz a gyakorlás. Javasoljuk naponta 3 x 10 percet edzeni a kutyussal. Mielőtt használná a készüléket próbálja meg a készülék nélkül elgurítani a labdát. Ha a kutya visszahozza, dicsérje meg és jutalmazza pl. jutalomfalattal. Ezt követően az iFetch készüléken mutassa meg a kutyának, hova kell behelyeznie a labdát. Miután visszahozza az elgurított labdát, tenyerével mutasson a készülék felső nyílására. Amint a kutya vizsgálgatni kezdi a nyílást, ismét dicsérje és jutalmazza.

A csomag az interaktív játék mellett 3 db mini teniszlabdát is tartalmaz. A kemény talajon megközelítőleg 2 - 3,5 méterre gurulnak el a labdák. A készülék talapzata levehető, melynek köszönhetően könnyedén tárolható.

Élvezze a közös vagy független szórakozást, melyet házi kedvence megérdemel! A labdadobó nagyszerű interaktív játék, melynek köszönhetően kutyusa folyamatosan kiváló formában és kondiban marad!

 

A termék előnyei:

 • Csendes működés
 • Mentális stimuláció
 • Lehetővé teszi a kutya számára, hogy önállóan játsszon
 • Nem igényel töltést vagy elemeket
 • Széles nyílás a labda elhelyezéséhez

 

A termék hátrányai:

 • A labda kigurulásának távolsága felülettől függően változhat

 

A csomag tartalma:

 • 1 x iFetch Frenzy gravitációs labdadobó gép
 • 3 db eredeti labda

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Játékok Kutyáknak Típus szerint Aportáló Labdák Anyag szerint Műanyag Márka szerint iFetch Alak szerint Labdák

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Útmutató letöltése

Smart termékek

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Játékok kutyáknak

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

 • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
 • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
 • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
 • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.

Kapcsolódó termékek