Szippantó szőnyeg Activity Matz Fast Food Fun

Újdonság Újdonság

Gyorsétterem kicsiknek és nagyoknak! Az Activity Matz Fast Food Fun egy szórakoztató szippantó szőnyeg, amely nagyszerű tevékenységet nyújt kutyatársának, szórakoztató és kidolgozott bújócskákkal! Rejtsen el néhány illatos finomságot a sült krumpliba, a Hot Dog alá vagy az evőeszközök alatti zsebekbe és figyelje, milyen gyorsan találja meg kedvence. A szőnyeg elfoglalja a kutyát és kellemesen elfárasztja.

11 410 Ft 9 429 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 14. 02. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Szippantó szőnyeg Activity Matz Fast Food Fun

Sültkrumpli vagy hot dog? Illatos finomságait bárhol elrejtheti. Az Activity Matz Fast Food Fun egy szórakoztató szippantó szőnyeg, amely nagyszerű tevékenységet biztosít kutyatársának, szórakoztató és kifinomult bújócskákkal. A kivehető daraboknak köszönhetően megnövelheti a nehézségi fokozatot keresés közben. Számos finomság elfér a sült krumpliban, a Hot Dog alá vagy az evőeszközök alatti zsebekben. A szippantó szőnyeg nagyon kellemes és minőségi anyagból készült, mely könnyen tisztítható és tárolható - kézzel mosható vagy mosógépben 30°C-on.

Szőnyeg fastfoodu designnal 

 • A krumpli gyapjúból készült. Rejtse el a megfelelő finomságokat a szövetcsíkok közé és hagyja, hogy a kutya keresse.
 • A Hot Dog egy rugalmas hevederrel lett rögzítve a zsebhez. Vegye ki a Hot Dogot a tasakból és helyezzen bele finomságot. Tegye vissza a Hot Dogot a zsebbe, hogy megnehezítse a keresést.
 • Az evőeszköz rész 5 zsebből áll, amelyek egy része fejjel lefelé van, hogy még nehezebb legyen a keresés. A középső zseb ismét egy kis hamburgert kínál rugalmas pánton. A burger alá más finomságokat is elrejthet.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Szórakoztató design
 • Nyugtató szórakozás
 • Elűzi az unalmat és a hosszú pillanatokat
 • Lelassítja az evést
 • Könnyen tisztítható és karbantartható
 • Tépőzáras csomagolás utazáshoz
 • Kivehető szőnyegdarabok
 • Serkenti az idősebb és lusta kutyákat
 • Erősíti a kapcsolatot a kutya és a gazdi között
 • Kézzel vagy mosógépben 30°C-on mosható

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

A csomag tartalma

 • Szippantó szőnyeg Activity Matz Fast Food Fun

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.