Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Cheerble Wicked Egg

Keltsd életre szőrös barátodat minden nap a Wicked Egg interaktív játékkal! Az intelligens játék úgy lett kialakítva, hogy fejlessze az érzékszerveket és folyamatosan mozgásban és jó hangulatban tartsa állatbarátait. Tökéletes választás bármilyen méretű háziállat számára, akik imádják a csemegejátékokat. A Wicked Egg játékkal izgalmas kalanddá válnak négylábú kedvence hétköznapjai!

További információk ›

Raktáron > 10 db
16 975 Ft 14 027 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53791
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
Cheerble Wicked Egg
Cheerble Wicked Egg
16 975 Ft

Termék leírása

Gondoskodj arról, hogy négylábú kedvenced jól érezze magát akkor is, ha te nem lehetsz mellette! Bemutatjuk a Wicked Egg-et, egy innovatív automata játékot, amely intelligens ételadagolóként is funkcionál. Ideális 8-12 mm méretű granulátumhoz. Könnyedén kedvence igényeihez igazíthatja a játékot a három nehézségi fokozatnak köszönhetően, amelyek könnyen változtathatók. Ezenkívül a Wicked Egg lehetőséget kínál rövid parancsok vagy dicsérő szavak rögzítésére, így kedvence távollétében is jutalmat kaphat. A játék tartós és biztonságos anyagból készült, amely hosszú élettartamot és biztonságot garantál négylábú barátjának. Az egyszerű karbantartásnak köszönhetően a Wicked Egg mindig tiszta és játékra kész lesz. A praktikus játék méretei 8,3 x 8,3 x 9,9 cm, súlya mindössze 340 gramm.

3 nehézségi üzemmódok

3 nehézségi üzemmód közül választhat! Az indító mód 10 percnyi szórakozást biztosít, a játék minden egyes érintésével egy perccel csökkenti az időt. Amint lejár az idő, kedvence egy csemegét kap. Ha az Indító túl könnyűvé válik, váltson Haladóra – egy 10 perces visszaszámlálás, ahol minden érintés 20 másodpercet von le. Az Expert mód minden érintéssel 10 másodperces visszaszámlálást indít el, mielőtt kedvence jutalomfalatot kap.

Okos megoldás

A speciálisan tervezett játék nemcsak játékra, hanem pihenésre is időt ad kedvencének. A készülék 10 percig működik, majd további 30 percre alvó üzemmódba kapcsol. Házi kedvence bármikor könnyedén újraaktiválhatja – egyetlen érintéssel! Sőt, játékra vagy dicséretre buzdító parancsot is rögzíthet.

Tartós konstrukció

Az interaktív játék tartós, sérülésálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára. Egy színes LED-lámpát is tartalmaz, amely még több játékra ösztönzi kedvencét. Karbantartása nem igényes. A Wicked Egg-et USB-kábellel tölti – körülbelül 50 perc elteltével újra használatra készen áll, akár 4 órányi szórakozásra.

 

 

A termék előnyei:

 • Szórakozás és mentális stimuláció kedvencei számára
 • Interaktív fények és hangok
 • Bővíthető nehézségi szintek
 • 3 szórakoztató játékmód
 • Töltés a mellékelt USB-kábellel
 • Akkumulátor állapotjelző
 • Biztonságos anyagok és egyszerű karbantartás

 

A termék hátrányai:

 • Nem alkalmas nedves tápanyaghoz

 

A csomag tartalma:

 • Interaktív játék Wicked Egg
 • USB kábel
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Játékok Kutyáknak Típus szerint Jutalomfalathoz Világító Interaktív Okos Labdák Fejtörők Márka szerint Cheerble

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Szín Zöld
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Tápellátás Töltés
Dimenzió 8,3 x 8,3 x 9,9 cm
Anyag Polikarbonát, TPU
Tömeg 320 g

Kapcsolódó termékek