Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Interaktív szórakozás macskáknak és kistestű kutyáknak: Cheerble Wicked Egg

Olyan ajándékon gondolkodik, amely kedvére tesz négylábú kedvencének, és egyben egy adag mozgást is biztosít neki. Az ideális választás az automatikus interaktív kisállat játék csemegeadagolóval lesz. Leng, forog, gurul, világít, hangokat ad ki, csemegét dobál. A Wicked Egg úgy lett kialakítva, hogy minden elképzelhető módon etesse, szórakoztassa és tanítsa kedvencét.

Leteszteltük ezt a játékot és kiválóan remekelt. Az üzletben van egy cicánk és egy kutyánk, mindkét állat nagyon jól érezte magát. Minden energiájukat a játéknak szentelték. A játék lehetővé tette, hogy nyugodtan dolgozhassunk, a kutyám akkoriban a játékkal volt elfoglalva, én pedig egy másik vásárlót szolgáltam ki. A játék fantasztikus munkát végez. Ez már egy további termék a cégtől, amely tökéletesen háziállatok számára készült. A Wicked Egg játék megér egy próbát!


Itt az ideje, hogy konkrét legyek. Benyomásaink a játék után. Mindenekelőtt a játék nagyon masszív anyaga lepett meg minket. Arra számítottunk, hogy egy nagyobb kutya azonnal el tudja törni ezt a játékot, de tévedtünk, rájöttem, hogy nagyon jó minőségű. A játék mérete miatt nem fér el elég mélyen a kutya szájába ahhoz, hogy igazán megrágja. Ez mindenképpen plusz a nagytestű kutyák esetében :)

Ami a funkcionalitást illeti, minden úgy jó, ahogy van. A tojás alakú játék hintázik és vibrál, mellyel arra kényszeríti kedvencét, hogy mozgásba lendítse. A játék hangja kellemes és nem riasztja el a kutyát, de éppen ellenkezőleg, felkelti a kíváncsiságát. Ha a kutya meg lesz győződve a játékról (lehet, hogy meg kell mutatni neki, hogyan működik), nem akarja abbahagyni a játékot. Ráadásul a kiugró csemegék jutalomként hatnak a kutyára, újra és újra játékra ösztönzik!


A Wicked Egg színes LED-lámpával is fel lett szerelve, hogy kedvencét még több játékra ösztönözze. Tisztán tartása is egyszerű, csak törölje le egy ronggyal. A Wicked Egg-et USB-kábellel tölti – körülbelül 50 perc elteltével újra használatra kész lesz. A készülék 10 percig működik, majd további 30 percre alvó üzemmódba kapcsol. Négylábú kedvence bármikor könnyedén újraaktiválhatja – egyetlen érintéssel!


3 nehézségi üzemmód közül választhat! Az indító mód 10 percnyi szórakozást biztosít, a játék minden egyes érintésével egy perccel csökkenti az időt. Amint lejár az idő, kedvence egy csemegét kap. Ha az Indító túl könnyűvé válik, váltson Haladóra – egy 10 perces visszaszámlálás, ahol minden érintés 20 másodpercet von le. Az Expert mód minden érintéssel 10 másodperces visszaszámlálást indít el, mielőtt kedvence jutalomfalatot kap.

Összességében kedvenceink nagyon szerettek játszani ezzel a játékkal. Az egész boltban üldözik, minden alkalommal lecsapnak rá, amikor kidob egy darab jutalomfalatot. Nagyon lenyűgözik őt! Tényleg jól lett elkészítve. Az akkumulátor hosszú üzemidővel rendelkezik. A felület rendkívül erős és robusztus. Még a mi kutyánknak sem sikerült megkarcolnia.


Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -10%
Cheerble Wicked Egg
Változatok (2)
zöld narancssárga

Cheerble Wicked Egg

Raktáron
17 335 Ft
15 600 Ft

Összehasonlítás