Tractive GPS XL nyomkövető kutyáknak

Speciális nyomkövető nyakörv nagytestű kutyafajták számára. Méretes akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 6 hét - hálózati lefedettségtől és a használat számától függően. A Tractive GPS XL kiváló minőségű, osztrák gyártású egyedülálló eszköz, mely jelenleg a legkiválóbb GSM jelekkel működő GPS készülék.

34 680 Ft 28 665 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 05. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Tractive GPS XL nyomkövető kutyáknak

A Tractive® XL GPS Pet Tracking segítségével bárhol és bármikor nyomon követheti kutyáját. Méretes akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 6 hét - hálózati lefedettségtől és a használat számától függően. Lokalizálhatja kutyáját internetes böngészőn keresztül vagy költségmentes alkalmazás használatával - Tractive GPS app Android vagy iOS részére itt. Az adatátviteli hálózathoz való csatlakozás havi díja 3,75 €. Mindez a nyakörvön elhelyezett GPS lokátornak és a beépített SIM-kártyának köszönhetően (nem kell külön megvásárolnia). A GPS alkalmazáshoz egyszerre több kutyát is csatlakoztathat.

 

 

A Tractive GPS XL nyomkövető nyakörv előnyei?

 • LIVE követés
  Kutyája vagy macskája valós idejű helyzetének, egyszerű és gyors kimutatása. A Tractive® LIVE Tracking program használatával figyelemmel kísérheti kedvence pontos helyzetét a térképen és minden lépését. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem lehetséges a kutya vagy macska pontos helyzetének kimutatása, a térkép az utolsó ismert helyszínt jelöli, ahol négylábú kedvence tartózkodott.

 • Biztonsági zóna
  Attól fél, hogy kutyusa megszökik és ezért folyamatosan figyelnie kell rá? Néhány egyszerű lépésben létre hozhatja a biztonsági zónát - virtuális kerítés - és amint elhagyja a kijelölt területet, azonnal értesítés érkezik okostelefonjára.

 • 24 órás előzmények
  A Tractive® GPS alkalmazás segítségével megtekintheti házi kedvence útvonalát 24 órás előzményekkel.

 • Akkumulátor jelző
  Az akkumulátor lemerültségére az alkalmazás időben figyelmeztet. Méretes akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 6 hét - hálózati lefedettségtől és a használat számától függően.

 

 

Biztonsági zóna bemutatása.

Valós idejű követés.

 

GSM aktiválás


A GPS Tracker és a mobil eszköz közötti kapcsolat éves díjszabása az alkalmazásban választható ki (PC, Android vagy iOS). Amennyiben nem tervez sokat utazni, bőven elegendő az alap díjcsomag 1 országon belül (Basic díjcsomag - 3,75 € havonta). Azonban ha szeret utazni és más országot is meglátogatna, ajánljuk a Premium csomag előfizetését (4,16 € havonta). A kibővített tarifákon belül más, továbbfejlesztett alkalmazások funkcióit is használhatja.
Ezek a költségek szükségesek a 24 órás, problémamentes szolgáltatás biztosításához a GSM hálózaton belül. A szolgáltatások működtetésével járó legtöbb költséget a termék gyártója viseli. Kiváló, hogy nem szokásos szerződésről van szó telefonszolgáltatóval, így nincs semmilyen aktiválási díj, SMS díj, adatátviteli díj vagy további rejtett költség. A szolgáltatás bármikor leállítható vagy újraindítható, továbbá módosítható a kiválasztott tarifa. A tarifa Care biztosítást tartalmaz (veszteség vagy lopás esetén).

 

 

Az alap és a prémium díjcsomagok közötti különbségre vonatkozó táblázat.

Teljes méretű kép megtekintése

* A tarifa 1 vagy 2 évre rendelhető meg

A Tractive GPS XL Pet nyomkövető legfőbb tulajdonságai

 • Beépített SIM kártya és GPS modul
 • Pontos GPS bemérés azonnali válasszal
 • Útvonal előzmények és az utolsó ismert pozíció megjelölése
 • Valós idejű mozgáskövetés
 • Biztonságos zóna - virtuális kerítés azonnali figyelmeztetéssel
 • A GSM szolgáltatás havi díja 3,75 € -tól - további díjak és szerződések nélkül
 • Távolságmérés (kutyagazda és kutya között)
 • Támogatott eszközök: iOS 7.0 és újabb verziók, Android 4.03 verziótól
 • Vízálló kivitelezés 1 m-ig (IPX7)
 • Fix csattal 46 mm szélességig és 6 mm vastagságig
 • Az akkumulátor élettartama 6 hét
 • Teljes töltési idő 2 óra
 • Méretei: 80 mm x 49 mm x 29 mm
 • Súly: 140 g
 • Ajánlott 4,5 kg-nál nagyobb súlyú állatok részére

 

 

 

Megtalálhatja házi kedvencét több mint 80 országban

Nem kell aggódnia többé, hogy elveszíti négylábú kedvencét külföldön. A Tractive® GPS Pet nyomkövető segítségével akár 80 országban is megtalálhatja kutyáját vagy macskáját. A készülék mobiltelefon-infrastruktúrát használ a Tractive alkalmazással való kommunikációhoz. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a Tractive cég számos telefonszolgáltatóval kötött szerződést az alábbi országokban.

Támogatott országok:
Albánia, Argentína, Örményország, Ausztrália Azerbajdzsán, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Bulgária, Fehéroroszország, Chile, Horvátország, Costa Rica, Montenegró, Csehország, Kína, Dominikai Köztársaság, Dánia, Egyiptom, Ecuador, Salvador, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Grúzia, Guatemala, Hongkong, India, Indonézia, Írország, Izland, Izrael, Olaszország, Dél-Afrika, Kambodzsa, Kanada, Katar, Kolumbia, Kongó, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Macedónia, Malajzia, Málta, Magyarország, Mexikó, Moldova, Nicaragua, Nigéria, Hollandia, Norvégia, Új-Zéland, Németország, Panama, Paraguay, Peru, Lengyelország, Portugália, Puerto Rico, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, Seychelle, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Államok, Szerbia, Srí Lanka, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tádzsikisztán, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Nagy-Britannia.

 

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Miben segít a GPS nyakörv?

 • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
 • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
 • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
 • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
 • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
 • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 142 g
Vevőkészülék méretei 80 x 49 x 29 mm
Kutyák száma 1
Hatótávolság jelerősség szerint
Funkciók GPS + biztonsági zóna + fényjelzés
Navigációs rendszer GSM
Megjelenítés térképes
Vízállóság vízhatlan
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 hónap
Tápellátás újratölthető
Tápellátás Tölthető

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.