Tractive GPS nyomkövető kutyáknak és macskáknak

A Tractive GPS kiváló minőségű, osztrák gyártású egyedülálló eszköz, mely jelenleg a legkiválóbb GSM jelekkel működő GPS készülék. Kutyák, macskák és az összes házi kedvenc számára lett kialakítva. Okostelefonján vagy számítógépén figyelemmel kísérheti kutyája vagy macskája helyzetét.

19 360 Ft 16 000 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Tractive GPS nyomkövető kutyáknak és macskáknak

A Tractive® GPS Pet Tracking segítségével bárhol és bármikor nyomon követheti kutyáját, macskáját vagy házi kedvencét. Lokalizálhatja kutyáját internetes böngészőn keresztül vagy költségmentes alkalmazás használatával - Tractive GPS app Android vagy iOS részére itt. Az adatátviteli hálózathoz való csatlakozás havi díja 3,75 €. Mindez a nyakörvön elhelyezett GPS lokátornak és a beépített SIM-kártyának köszönhetően (nem kell külön megvásárolnia). A GPS alkalmazáshoz egyszerre több kutyát vagy macskát is csatlakoztathat.

 

A Tractive GPS nyomkövető nyakörv előnyei?

 • LIVE követés
  Kutyája vagy macskája valós idejű helyzetének, egyszerű és gyors kimutatása. A Tractive® LIVE Tracking program használatával figyelemmel kísérheti kedvence pontos helyzetét a térképen és minden lépését. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem lehetséges a kutya vagy macska pontos helyzetének kimutatása, a térkép az utolsó ismert helyszínt jelöli, ahol négylábú kedvence tartózkodott.

 • Biztonsági zóna
  Attól fél, hogy kutyusa megszökik és ezért folyamatosan figyelnie kell rá? Néhány egyszerű lépésben létre hozhatja a biztonsági zónát - virtuális kerítés - és amint elhagyja a kijelölt területet, azonnal értesítés érkezik okostelefonjára.

 • 24 órás előzmények
  A Tractive® GPS alkalmazás segítségével megtekintheti házi kedvence útvonalát 24 órás előzményekkel.

 • Akkumulátor jelző
  Az akkumulátor lemerültségére az alkalmazás időben figyelmeztet.

 

 

Biztonsági zóna bemutatása.

Valós idejű követés.

 

GSM aktiválás


A GPS Tracker és a mobil eszköz közötti kapcsolat éves díjszabása az alkalmazásban választható ki (PC, Android vagy iOS). Amennyiben nem tervez sokat utazni, bőven elegendő az alap díjcsomag 1 országon belül (Basic díjcsomag - 3,75 € havonta). Azonban ha szeret utazni és más országot is meglátogatna, ajánljuk a Premium csomag előfizetését (4,16 € havonta). A kibővített tarifákon belül más, továbbfejlesztett alkalmazások funkcióit is használhatja.
Ezek a költségek szükségesek a 24 órás, problémamentes szolgáltatás biztosításához a GSM hálózaton belül. A szolgáltatások működtetésével járó legtöbb költséget a termék gyártója viseli. Kiváló, hogy nem szokásos szerződésről van szó telefonszolgáltatóval, így nincs semmilyen aktiválási díj, SMS díj, adatátviteli díj vagy további rejtett költség. A szolgáltatás bármikor leállítható vagy újraindítható, továbbá módosítható a kiválasztott tarifa. A tarifa Care biztosítást tartalmaz (veszteség vagy lopás esetén).

 

 

Az alap és a prémium díjcsomagok közötti különbségre vonatkozó táblázat.

Teljes méretű kép megtekintése

* A tarifa 1 vagy 2 évre rendelhető meg

A Tractive GPS Pet nyomkövető legfőbb tulajdonságai

 • Beépített SIM kártya és GPS modul
 • Pontos GPS bemérés azonnali válasszal
 • Útvonal előzmények és az utolsó ismert pozíció megjelölése
 • Valós idejű mozgáskövetés
 • Biztonságos zóna - virtuális kerítés azonnali figyelmeztetéssel
 • A GSM szolgáltatás havi díja 3,75 € -tól - további díjak és szerződések nélkül
 • Távolságmérés (kutyagazda és kutya között)
 • Támogatott eszközök: iOS 7.0 és újabb verziók, Android 4.03 verziótól
 • Vízálló kivitelezés 1 m-ig (IPX7)
 • Fix csattal 46 mm szélességig és 6 mm vastagságig
 • Az akkumulátor élettartama 2-5 nap
 • Teljes töltési idő 2 óra
 • Méretei: 51 mm x 41 mm x 15 mm
 • Súly: 35 g
 • Ajánlott 4,5 kg-nál nagyobb súlyú állatok részére

 

 

Megtalálhatja házi kedvencét több mint 80 országban

Nem kell aggódnia többé, hogy elveszíti négylábú kedvencét külföldön. A Tractive® GPS Pet nyomkövető segítségével akár 80 országban is megtalálhatja kutyáját vagy macskáját. A készülék mobiltelefon-infrastruktúrát használ a Tractive alkalmazással való kommunikációhoz. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a Tractive cég számos telefonszolgáltatóval kötött szerződést az alábbi országokban.

Támogatott országok:
Albánia, Argentína, Örményország, Ausztrália Azerbajdzsán, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Bulgária, Fehéroroszország, Chile, Horvátország, Costa Rica, Montenegró, Csehország, Kína, Dominikai Köztársaság, Dánia, Egyiptom, Ecuador, Salvador, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Grúzia, Guatemala, Hongkong, India, Indonézia, Írország, Izland, Izrael, Olaszország, Dél-Afrika, Kambodzsa, Kanada, Katar, Kolumbia, Kongó, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Macedónia, Malajzia, Málta, Magyarország, Mexikó, Moldova, Nicaragua, Nigéria, Hollandia, Norvégia, Új-Zéland, Németország, Panama, Paraguay, Peru, Lengyelország, Portugália, Puerto Rico, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, Seychelle, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Államok, Szerbia, Srí Lanka, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tádzsikisztán, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Nagy-Britannia.

 

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Miben segít a GPS nyakörv?

 • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
 • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
 • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
 • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
 • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
 • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 35 g
Vevőkészülék méretei 5,1 x 4,1 x 1,5 cm
Kutyák száma 1
Hatótávolság jelerősség szerint
Funkciók GPS + biztonsági zóna + fényjelzés
Navigációs rendszer GSM
Megjelenítés térképes
Vízállóság vízhatlan
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 5 nap
Tápellátás újratölthető
Tápellátás Tölthető

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.