Kutyaajtó, macskaajtó Staywell 500 fehér, infravörös

PetSafe Staywell 500 macska- és kutyaajtó, négyutas zárrendszerrel és infravörös nyitással. Az ajtó lehetővé teszi macskájának vagy kutyájának a kényelmes és szabad be- és kijárását, minden vagy csak egy irányban. Alkalmas kistestű kutyák és macskák számára 7 kg súlyhatárig.


Egyéb változatok:
Dvířka Staywell 500 bíle s infra-red BAZÁR - Macskaajtó Staywell 500 fehér,… Raktáron 1 db 26 095 Ft Dvierka Staywell 500 biele s infra-red Kutyaajtó, macskaajtó Staywell 500 fehér,… Raktáron 1 db 33 150 Ft
33 150 Ft 27 400 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 28. 07. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Kutyaajtó, macskaajtó Staywell 500 fehér, infravörös

PetSafe Staywell 500 EFS macska- és kutyaajtó, négyutas zárrendszerrel és infravörös nyitással. Az ajtó lehetővé teszi macskájának vagy kutyájának a kényelmes és szabad be- és kijárását, minden vagy csak egy irányban. A speciális infravörös kulcs nyitja az ajtót, amint házi kedvence közeledik hozzá. Az infravörös kulcsot a nyakörvre kell felhelyezni, mely nélkül nem nyílik az ajtó. A kutya- és macskaajtó manuális üzemmódba is helyezhető - infravörös kulcs nélküli használat. Alkalmas kistestű kutyák és macskák számára 7 kg súlyhatárig (maximális mellkas szélesség 15 cm). A kutyaajtó telepítése és szerelése nagyon egyszerű. Felszerelhető bármilyen felületre: fa, PVC, fém, üveg vagy tégla (maximális vastagság 5,4 cm). Dupla üveg esetében javasoljuk szakértő tanácsadását.

Staywell 500 EFS macskaajtó - 4 utas zárórendszer:

  • csak bemenet
  • csak kimenet
  • zárva (mindkét irányban)
  • szabadon (mindkét irányban)

A keret méretei: magassága 25,2 cm, szélessége 24,1 cm. Lengőajtó méretei: magassága 17,5 cm, szélessége 16,8 cm. Mélysége 5 cm.

 

Miben segítenek a kutya- és macskaajtók?

  • Lehetővé teszi, hogy a házi kedvence szükség szerint, korlátlanul járhasson ki és be.
  • Az ajtók beszerelését könnyedén elvégezheti. Telepítésük nem igényes és kompatibilisek a hétköznapi anyagok összes változatával (fa, fém, műanyag, tégla stb.).
  • Nem kell folyamatosan felügyelnie négylábú kedvencét, mikor végezte el legutóbb szükségletét.
  • Megbízható hátteret és szabad mozgást teremt kedvencének.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.