Kényelmes utazás a Reedog fekhelyekkel és védőhuzattal

Valami tökéletesen funkcionális és praktikus dolog házi kedvencének? Ezúttal kellemesebbé tesszük utazását. Szeret utazni, nyaralni vagy munkája miatt hosszabb útra kell mennie? Mindig a legjobb megoldás, ha kedvencét nem hagyja magára és magával viszi. Kutyusa izgatott és Ön nyugodtabb lesz, mivel folyamatosan felügyelheti kedvencét.

A Reedog autós ülőhuzattal és a Reedog fekhelyekkel maximális kényelmet biztosíthat négylábú társának.

 

Miért válassza a Reedog védőhuzatot?

  • Huzat kiválasztása méret szerint,
  • A praktikus részletek kényelmesebbé teszik a Reedog védőhuzatot,
  • Különböző elhelyezési lehetőségek,
  • Minőségi kordbársony anyag,
  • Könnyű karbantartás és mosógépben mosható,
  • Megbízható akadály piszok és szennyeződés ellen az autóban,
  • Memóriahabos matracok és fekhelyek autóba,
  • Elegáns és luxus design.

 

 

Utazzon kedvencével: simán, hatékonyan és stílusosan!

 

Annak érdekében, hogy a kedvencével való utazás gondtalan élmény legyen, mindig mindennek a helyén és kéznél kell lennie. Ebben nyugodtan támaszkodhat a Reedog védőhuzatra. Könnyűek és kompaktak. Úgy lettek megtervezve, hogy garantálják a kutya kényelmét és emellett védjék az autó belterét a piszoktól és a kutyus karmaitól.

Az autós védőhuzat minőségi korbársony (cordura) anyagból készül, mely legfőbb jellemzője az ellenállóság és tartósság. Kényelmesen lefedi a teljes hátsó teret, beleértve az üléseket is.

 

 

A Reedog autóhuzatok legfőbb előnye a változatosságuk. A huzat osztható, melynek köszönhetően szükség szerint testre szabható. A tépőzárral gyorsan és egyszerűen két részre osztható és lefedhető például az első ülés is.

Mindemellett a Reedog autós védőhuzat a praktikus tapadókorongok segítségével kiválóan rögzíthető. A biztonsági öv nyílásai garantálják a tökéletes illeszkedést és biztonságos használatot.

 

 

A praktikus zsebek alátámasztják a részletes kidolgozást és még kellemesebbé teszik utazásait. Nem kell többé keresnie, hogy hová tette a pórázt, nyakörvet vagy egyéb szükséges kiegészítőt.

 

 

Minőségi anyag, luxus design...

 

A minőségi cordura anyagból készült autós védőhuzattal elbúcsúzhat a sárral és szennyeződéssel járó gondoktól. Ezt az anyagot széles körben használják turisztikai és szabadtéri felszerelésekhez, ahol magasak az elvárások az anyag ellenállóképességét illetően. Ezenkívül a cordura anyag antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, taszítja a szennyeződéseket. A huzatot egyetlen mozdulattal letörölheti vagy szükség szerint kimoshatja a mosógépben.

 

 

Szeret a kutya az ülésen utazni vagy szereti a kényelmes fekhelyeket? A Reedog termékekkel bármilyen helyzetben biztosíthatja kedvence kényelmét. Szeretné lefedni az első és hátsó ülést, a csomagteret, vagy inkább kényelmes utazó táskát keres a kutyusnak vagy a cicának? Nem probléma. Kínálatunkban egyedülálló változat is található, mely egyesíti a védőhuzatot és a kutyafekhelyet. Az oldalszárnnyal ellátott matrac úgy néz ki, mint egy minőségi fekhely otthoni használatra. A praktikus, tágas fekhely azonban pontosan illeszkedik az autóba és a lelógatható oldalszárny megakadályozza sár és szennyeződés beszóródását az autóba a kutya beugrásakor.

 

 

 

Számos színváltozat, méret és kialakítás. Széles a választék és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A Reedog védőhuzattal és fekhellyel garantáltan élvezet lesz az utazás.Kapcsolódó termékek

Takaró kutyáknak Reedog Brown Paw   Raktáron

12 895 Ft

Takaró kutyáknak Reedog Red Paw   Raktáron

12 895 Ft

Takaró kutyáknak Reedog Beige Paw   Raktáron

12 895 Ft

Takaró kutyáknak Reedog Grey Paw   Raktáron

12 895 Ft

Takaró kutyáknak Reedog Black Paw   Raktáron

12 895 Ft

Takaró kutyáknak Reedog Blue Paw   Raktáron

14 530 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Grey Paw   Raktáron

21 055 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Sign   Raktáron

21 055 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Blue Strips   Raktáron

21 055 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Light Paw   Raktáron

21 055 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Brown Paw   Raktáron

22 690 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Panter   Raktáron

21 055 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Red Strips   Raktáron

25 955 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Grey   Raktáron

25 955 Ft

Hordozható kutyatáska Reedog Torby Blue Flower   Raktáron

21 055 Ft

| 1  2  3 |