Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kényelmes utazás a Reedog fekhelyekkel és védőhuzattal

Valami tökéletesen funkcionális és praktikus dolog házi kedvencének? Ezúttal kellemesebbé tesszük utazását. Szeret utazni, nyaralni vagy munkája miatt hosszabb útra kell mennie? Mindig a legjobb megoldás, ha kedvencét nem hagyja magára és magával viszi. Kutyusa izgatott és Ön nyugodtabb lesz, mivel folyamatosan felügyelheti kedvencét.

A Reedog autós ülőhuzattal és a Reedog fekhelyekkel maximális kényelmet biztosíthat négylábú társának.

 

Miért válassza a Reedog védőhuzatot?

  • Huzat kiválasztása méret szerint,
  • A praktikus részletek kényelmesebbé teszik a Reedog védőhuzatot,
  • Különböző elhelyezési lehetőségek,
  • Minőségi kordbársony anyag,
  • Könnyű karbantartás és mosógépben mosható,
  • Megbízható akadály piszok és szennyeződés ellen az autóban,
  • Memóriahabos matracok és fekhelyek autóba,
  • Elegáns és luxus design.

 

 

Utazzon kedvencével: simán, hatékonyan és stílusosan!

 

Annak érdekében, hogy a kedvencével való utazás gondtalan élmény legyen, mindig mindennek a helyén és kéznél kell lennie. Ebben nyugodtan támaszkodhat a Reedog védőhuzatra. Könnyűek és kompaktak. Úgy lettek megtervezve, hogy garantálják a kutya kényelmét és emellett védjék az autó belterét a piszoktól és a kutyus karmaitól.

Az autós védőhuzat minőségi korbársony (cordura) anyagból készül, mely legfőbb jellemzője az ellenállóság és tartósság. Kényelmesen lefedi a teljes hátsó teret, beleértve az üléseket is.

 

 

A Reedog autóhuzatok legfőbb előnye a változatosságuk. A huzat osztható, melynek köszönhetően szükség szerint testre szabható. A tépőzárral gyorsan és egyszerűen két részre osztható és lefedhető például az első ülés is.

Mindemellett a Reedog autós védőhuzat a praktikus tapadókorongok segítségével kiválóan rögzíthető. A biztonsági öv nyílásai garantálják a tökéletes illeszkedést és biztonságos használatot.

 

 

A praktikus zsebek alátámasztják a részletes kidolgozást és még kellemesebbé teszik utazásait. Nem kell többé keresnie, hogy hová tette a pórázt, nyakörvet vagy egyéb szükséges kiegészítőt.

 

 

Minőségi anyag, luxus design...

 

A minőségi cordura anyagból készült autós védőhuzattal elbúcsúzhat a sárral és szennyeződéssel járó gondoktól. Ezt az anyagot széles körben használják turisztikai és szabadtéri felszerelésekhez, ahol magasak az elvárások az anyag ellenállóképességét illetően. Ezenkívül a cordura anyag antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, taszítja a szennyeződéseket. A huzatot egyetlen mozdulattal letörölheti vagy szükség szerint kimoshatja a mosógépben.

 

 

Szeret a kutya az ülésen utazni vagy szereti a kényelmes fekhelyeket? A Reedog termékekkel bármilyen helyzetben biztosíthatja kedvence kényelmét. Szeretné lefedni az első és hátsó ülést, a csomagteret, vagy inkább kényelmes utazó táskát keres a kutyusnak vagy a cicának? Nem probléma. Kínálatunkban egyedülálló változat is található, mely egyesíti a védőhuzatot és a kutyafekhelyet. Az oldalszárnnyal ellátott matrac úgy néz ki, mint egy minőségi fekhely otthoni használatra. A praktikus, tágas fekhely azonban pontosan illeszkedik az autóba és a lelógatható oldalszárny megakadályozza sár és szennyeződés beszóródását az autóba a kutya beugrásakor.

 

 

 

Számos színváltozat, méret és kialakítás. Széles a választék és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A Reedog védőhuzattal és fekhellyel garantáltan élvezet lesz az utazás.


Kapcsolódó termékek