Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Ne feledkezzen meg négylábú kedvence kényelméről sem!

Valóban megtett mindent négylábú kedvence egészségéért? A legjobb minőségű tápanyagot kapja és rendszeresen sétáltatja. Mi a helyzet az alvással? Hol alszik kutyusa? Csak a földön? Vagy egy régi takarót kapott, ahol pihenhet? És tudta, hogy a minőségi fekhely nem csak a kutya kényelméről, hanem egészségi és fizikai állapotáról is gondoskodik?

Hozzánk, emberekhez hasonlóan a kutyáknál is nagyon fontos, hogy hol és min alszanak. Szerencsére, ma már széles a választék kutyafekhelyek terén! Készülnek kényelmes kutyafekhelyek, kutyamatracok, különféle takarók, beltéri kutyaházak, valamint egyre népszerűbb kutya igloo-k. A Reedog márka a vezető gyártók közé tartozik és kutyafekhelyek teljes körű kollekcióját készítette el négylábú kedvenceinknek.

 

 

A kutya és a helye

Fontos, hogy kijelöljünk a kutyának egy olyan helyet, mely csak az övé lesz. Nem csak azért, mert időnként a „helyére” parancsolhatjuk. A kutya ösztönösen vágyakozik saját hátterére, melyet már elődeink a vadonban biztosítottak nekik. A kutya számára elkülönített helynek biztosítania kell a zavartalan pihenést, biztonságban kell éreznie magát és rendelkeznie kell olyan kilátással, mely lehetővé teszi számára, hogy folyamatosan felügyelhesse a körülötte történteket.

 

Például egy forgalmas előszoba közepén elhelyezett fekhely nem a legideálisabb megoldás. Folyamatosan zavarni fogja a kutyát a pihenésben és szinte egészen biztos, hogy nem fog akarni hasonló helyen pihenni, nem szólván az alvásról. Sokkal megfelelőbb lesz, ha a szoba egyik sarkában helyezi el kedvence fekhelyét vagy beltéri házát. Most nézzük meg a konkrét lehetőségeket.

 

 

Reedog kutyafekhelyek

A Reedog márkájú kutyafekhelyek a legjobb minőségű termékek közé tartoznak a piacon és árban is elérhetők. Kiváló minőségű cordura anyagból készülnek. Az anyag legfőbb előnye, hogy ellenáll házi kedvence karmainak és a szennyeződésnek. Az anyag karbantartása nem igényes és rendkívül tartós. A fekhelyek számos méretben és színkombinációban is kaphatók, melyek ideálisak a kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára is. Elhelyezheti bárhol az otthonában, mivel design-os lakáskiegészítőként is szolgálnak.

 

Luxus fekhely egyenlő a garantált kényelemmel

Kutyusa igényes, szereti a luxust, a puha ágyikót és a kényelmet? A Reedog Beige Luxus fekhelyeknek köszönhetően garantáltan kényelmes lesz pihenése és alvása. Alkalmas a legnagyobb kutyafajták számára is. A fekhely felső része Cordura anyagból készült, mely ellenáll a karmolásnak és a szennyeződésnek. A fekhely alsó része polipropilén és a töltet habszivacs. A termék előnye, hogy a huzat levehető és mosógépben is mosható (kézi mosás 30°).

 

 

Reedog beltéri kutyaházak

Természetes viselkedés, ha néha a kutya teljes magányra vágyik és szeret elrejtőzni, akár nappal is. És vajon mi lehet erre jobb megoldás, mint a tetővel ellátott kutyaház. Nem a legjobb ötlet a nappaliban fa kutyaház elhelyezése, azonban erre is létezik megoldás és teljesítheti kedvence vágyit. Manapság gyönyörű, funkcionális és kényelmes kutyaházak vagy iglu-k is készülnek, melyek beltéri használatra lettek megtervezve.

A Reedog kutyaházak és kutya iglu-k manapság egyre népszerűbbek. Kielégítik kis-, közepes- és nagytestű kutyák igényeit is. Egyúttal rendkívül tartósak, kényelmesek, karbantartásuk nem igényes és élettartamuk hosszú.

A Reedog márka számos színkombinációban és méretben, kínál kutyaházat és iglu-t. A textil és szivacs anyagból készült kutyaházak kaphatók hagyományos házikó alakban, kocka alakban vagy egyre népszerűbb igloo alakú kivitelezésben.

 

A kutyaházból pillanatokon belül kutyafekhely varázsolható. A tetőrész lecsatolható. Előnyös megoldás, mivel ha a fekhelyet a lakás hűvösebb előterében vagy előszobájában helyezi el, rendkívül jól szigetelt és házi kedvence garantáltan nem fog fázni. Megvédi a huzattal szemben is.

 

 

Reedog kutya búvóhelyek

Ha kutyusa kis-termetű és imád rejtőzködni, például a szék vagy asztal alá, egyértelmű a jeél a gazdi felé, hogy örömet okozna neki egy saját házikó vagy búvóhely. A legkisebb méretű kutyákra is gondolt a Reedog márka. A speciálisan kialakított búvóhelyeket imádni fogja négylábú barátja és szós szerint azonnal beleszeret.

A Reedog kutya búvóhelyek legfőbb előnye a kiváló minőségű kivitelezés, az egyedi kialakítás, az egyszerű karbantartás és a kényelem. A gyártó olyan anyagot használ, mely kellemes a kutyának, kényelmes és elegendő meleget biztosít.

 

 

Reedog takarók a kutya kényelméért

Ha már beszerezte négylábú kedvencének a kutyaházat, iglu-t, búvóhelyet vagy fekhelyet, ne feledkezzen meg a Reedog takaróról sem! A kutyusa nagyra fogja értékelni, mivel jelentősen növeli kényelemérzetét és a hűvös esti órákban elegendő meleget biztosít. A takarót elegendő néha kimosni, mellyel egyszerűbbé teszi a fekhely vagy házikó karbantartását.

 

A Reedog termékek legfőbb előnye, hogy bármikor és bárhová magával viheti. A takarót vagy fekhelyet akár az autóülésen is elhelyezheti. A kutya ezt is értékelni fogja, ugyanis ha már idegen környezetben kell hogy töltse az éjszakát, éreztetni fogja vele, hogy egy darabot az otthonából magával hozott.


Kapcsolódó termékek

Domeček pro psa Reedog Black Paw
Változatok (6)
XXL XL L M S XS

Kutyaház Reedog Black Paw

Domeček pro psa Reedog Brown Paw
Változatok (6)
XXL XL L M S XS

Kutyaház Reedog Brown Paw

Domeček pro psa Reedog Grey Paw
Változatok (6)
XS S M L XL XXL

Kutyaház Reedog Grey Paw

Domeček pro psa Reedog Sign
Változatok (6)
XXL XL L M S XS

Kutyaház Reedog Sign

Domeček pro psa Reedog Light Paw
Változatok (4)
XS S M L

Kutyaház Reedog Light Paw

Bouda pro psa Reedog 2v1 Black
Változatok (4)
XL S M L

Kutyaház Reedog 2in1 Black

Bouda pro psa Reedog 2v1 Brown
Változatok (4)
XL S M L

Kutyaház Reedog 2in1 Brown