Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

PetSafe® Stay + Play

Vezeték nélküli kerítés kutyák számára. Egy olyan eszköz, amely úgy működik, mint egy rádiós kerítés dróttal, de nem kell drótot telepíteni a telekre. Teljesen hordozható. A készlet 1 újratölthető nyakörvet tartalmaz.

További információk ›

10 nap
203 990 Ft 168 586 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52912
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Ha van egy kutyája, aki elszántan üldöz egy mókust, amelyik a szomszéd udvarába szalad, a PetSafe Stay & Play vezeték nélküli kerítés szabadságot ad az elszánt kedvencének, miközben biztonságban tartja az udvaron. Nincs szükség drótok beásására vagy hagyományos kerítés építésére, a Stay & Play™ vezeték nélküli kerítésünk egy gombnyomással lehetővé teszi, hogy akár 3000 négyzetméteres körkörös határt hozzon létre.

Ezzel a vezeték nélküli kerítéssel Ön dönti el, hogy meddig húzza ki a határt, hogy kedvence biztonságban és a kijelölt területen maradjon. Ha szeret kempingezni vagy lakókocsiban utazni kutyájával az oldalán, akkor ezt a hordozható vezeték nélküli kerítést bárhová magával viheti. Ez a kerítés újratölthető nyakörvvel rendelkezik, amely hangos üzemmóddal, valamint 5 fokozatban állítható statikus korrekcióval rendelkezik, hogy még a legkitartóbb háziállatok temperamentumának is megfeleljen. A cserélhető nyakörv kialakítása lehetővé teszi, hogy kedvencének nyakörvét bármilyen 2 cm-es, nem fémből készült, tetszőleges nyakörvvel testre szabhassa. Ha 1-nél több háziállata van otthon, egyszerűen vásároljon annyi további vevőnyakörvet, amennyire szüksége van, így minden háziállata ugyanazt a vezeték nélküli rendszert használhatja.

A nyakörv 2,5 kg vagy annál nagyobb súlyú háziállatok számára ajánlott, és 15 és 71 cm közötti nyakméretre alkalmas.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Láthatatlan kerítés Vezeték nélküli kerítés

Teljes leírás megjelenítése

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök

Állítható körkörös tartomány
Hang és impulzus korrekció
Egyszerű beállítás
Korlátlan számú kutya számára


Hátrányok

Nincs


A csomag tartalma

Bázis
Töltő adapter
Vevőkészülék
Nyakörv
Töltőkábel
50x Gyakorló zászlók
Tesztlámpa
Rövid érintkezési pontok
Hosszú érintkezési pontok
Érintkezési pontkulcs
Útmutató

Kapcsolódó termékek