Patpet F800

Újdonság Újdonság

Patpet F800 a legújabb kültéri vezeték nélküli elektronikus kerítés GPS-szel, mely műholdas jeltechnológiát használ, hogy meghatározza a 13 és 900 méter között beállított határ-távolságot. A nagytestű kutyáknak szánt Patpet F800 vezeték nélküli kerítéshez nincs szükség adóegységre és vezeték telepítésére. A cseppálló burkolat két edzési móddal, valamint hang-, rezgés- és impulzuskorrekcióval rendelkezik.

90 135 Ft 74 490 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 6 db
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 06. 02. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet F800

A legújabb, vezeték nélküli elektronikus kerítés GPS jeltechnológiát használ a beállított határok meghatározásához. A láthatatlan kerítés üzembe helyezéséhez nincs szükség adóegységre, vezeték szerelésére és telepítésére. Engedje meg, hogy a kutyák nagyobb szabadságot élvezzenek. A középpontot és a biztonságos sugártávolságot a GPS műholdas helymeghatározás biztosítja és kedvence szabadon mozoghat a beállított tartományon belül. Ha kedvence túllépi a beállított távolságtartományt, a termék aktiválódik és a nyakörv vevőegysége hang-, rezgés- és impulzus jelzést ad le. Amennyiben kedvence nem tér vissza a biztonsági zónába, a nyakörv megismétli a korrekciókat (ha kedvence nem tér vissza a biztonsági zónába, 6 impulzus következik és a termék 1 percig védelmi üzemmódba kapcsol). Az F800 automatikus és fix üzemmódot kínál. A narancssárga háttérvilágítású LCD-kijelző az alábbi információt jeleníti meg: GPS jelerősség, középpont helyzete, akkumulátor állapotjelzés, korrekciós mód, korrekciós szint és az aktuálisan beállított sugár.

 

 

 

 

 


Zóna beállítása

A Patpet F800 elektronikus vezeték nélküli kerítéssel beállíthatja a figyelmeztető és korrekciós zónát a nyakörv egységén.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet F800 6 szintű elektrosztatikus impulzus, rezgés és hangjelzés korrekciókkal lett ellátva. Két üzemmód: automatikus és fix.

 

 

Hatótávolság

A maximális távolság, amelyen belül a kutya mozoghat, 900 méter (sugár). A minimális távolság kb. 13 méter.

 

 

Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található töltő segítségével a készülék akkumulátora 2 órán belül feltöltődik. Egy feltöltéssel körülbelül másfél napig bírja. 

 

Vízállóság

A Patpet F800 vevőkészüléke vízálló. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban, azonban a készülék vízbe nem meríthető.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 70 cm között állítható. Nagytestű kutyáknak alkalmas 30 kg felett.

 


Súly és méretek

A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm, súlya 160 gramm.

 

 

 

 

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Nincs szükség SIM-kártyára
 • Nem szükséges előfizetés
 • Mágneses töltés
 • Nincs adó vagy vezeték
 • Hordozható eszköz
 • Narancssárga háttérvilágítású kijelző
 • Alkalmas nagy és legnagyobb kutyafajták számára
 • Kistestű kutyafajták számára nem alkalmas
 • A nyakörv csak 1 kutyának való
 • Csak kültéri használatra

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 6
Rezgés ereje 6
Hengjelzés ereje 1
Vevőkészülék tápegysége 1500mAh
Nyakörv hossza 10 - 55 cm

A csomag tartalma

 • Patpet F800
 • 10 db zászló 
 • Töltőkábel
 • Rövid és hosszú elektródák 9 mm, 12 mm
 • Rövid és hosszú gumi hosszabbítók
 • Tesztlámpa
 • Utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.