Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Patpet F900 PLUS

Egyedülálló kombinációja egy tréning nyakörvnek egy láthatatlan kerítéssel. A Patpet F900 Plus egyesíti a két népszerű és gyakran keresett kiképzési segédeszközt. Kiképezheti kutyáját, miközben biztonságos távolságban tartja Öntől otthon és útközben is. És még sok minden más, a kutyusod felmászik a kanapéra, és nem kell kiképezni? Akkor értékelni fogja a korlátozott zónák funkciót. Nos, röviden, egy adó, egy vevő és rengeteg felhasználási lehetőség! A készülék 100%-ban hordozható, egyszerre akár három kutya számára is működik, és mindhárom keresett korrekcióval rendelkezik - hang, rezgés és impulzus.

További információk ›

Raktáron 4 db
71 980 Ft 59 485 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54716
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Egyedülálló kombinációja egy tréning nyakörvnek egy láthatatlan kerítéssel. A Patpet F900 Plus egyesíti a két népszerű és gyakran keresett kiképzési segédeszközt. Kiképezheti kutyáját, miközben biztonságos távolságban tartja Öntől otthon és útközben is. És még sok minden más, a kutyusod felmászik a kanapéra, és nem kell kiképezni? Akkor értékelni fogja a korlátozott zónák funkciót. Nos, röviden, egy adó, egy vevő és rengeteg felhasználási lehetőség! A készülék 100%-ban hordozható, egyszerre akár három kutya számára is működik, és mindhárom keresett korrekcióval rendelkezik - hangrezgés és impulzus. Az edzésfunkciók hatótávolsága akár 300 méter is lehet. A vezeték nélküli kerítés körkörös biztonsági zónája 72 méter átmérőig állítható be. Ha a Patpet F900 Plus vezeték nélküli kerítés otthoni vagy esetleg utazáshoz, kempingezéshez vagy nyaralóbérléshez van, ezen az átmérőn belül mindig elfér.

A korrekció típusa:

A Patpet F900 PLUS nyakörv 3 fajta korrekciót kínál. Hanggal, rezgésselvagy elektrosztatikus impulzussal állítható be. Az intenzitási szintek az impulzus esetében 16 fokozatban, a rezgés esetében pedig 8 fokozatban állíthatóak. A hangszint nem állítható.

 

A nyakörv hatótávolsága:

A Patpet F900 Plus kiképző nyakörvvel akár 300 méterig is kiképezheti kutyáját. A hatótávolság elegendő a legtöbb kutya alap- és professzionális kiképzéséhez egyaránt. A Patpet ideális választás a városban és az erdőben való használatra is, ahol a körülmények rosszabbak és a hatótávolság csökkenhet.

 

Akkumulátorok és töltés:

Az adó és a vevőegység újratölthető akkumulátorral van felszerelve. A teljes feltöltésig az adó 6-7 óra, a vevőkészülék 3-4 óra alatt töltődik fel. Készenléti üzemmódban ezután mind a vevő, mind az adó több napig bírja, a használat gyakoriságától függően. Állandó használat esetén például 20 órát bír ki.

 

Kutyák száma:

A Patpet F900 Plus elektronikus kiképző nyakörvvel egyszerre akár 3 kutyát is felügyelhet. Egyszerűen vásároljon további vevőegység(ek)et, és párosítsa őket megfelelően az adóval. Ezután egyszerűen váltson a kutyák között az adó gombjával.

Megjelenítés:

A Patpet F900 Plus kiváló minőségű , háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, világos és könnyen hozzáférhető gombokkal. A kijelzőn korrekciós erősségjelzők, az akkumulátor állapotának és a kiválasztott kutya kijelzője és még sok más.

 

Vízálló:

A Patpet F900 Plus vevő csak vízálló. Csak enyhe esőben használható, azonban hosszabb ideig tartó víznek való kitettség és búvárkodás nem lehetséges. Az adó nem rendelkezik védelemmel, és szárazon kell tartani.

 

Gallér hossza:

Az állítható műanyag nyakörv kényelmes a kutya számára, és alkalmas közepes és nagy kutyafajtákhoz. Kényelmes nyakkörfogathoz 65 cm-ig. A hossz rövidítés után az ollóval könnyen levágható, így a felesleges műanyag nem akadályozza kutyája mozgását.

 

Súly és méretek:

Méretek: Adókészülék: 15 x 11 x 2 cm, 230 gramm. Vevő: 7,5 x 4 x 3 cm, 70 gramm.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak 0 - 300 méter Patpet Elektromos Vibrációs Hangjelzéses 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére Vezeték nélküli kerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Szín Fekete
Hatótávolság 300 m
Anyag PVC műanyag
Vízálló védelem Cseppálló, Védelem nélkül
Tápellátás Hálózati adapter
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Rezgés szint 8
Impulzus szint 16 szintek
Adókészülék súlya 230 g
Vevőkészülék súlya 70  g
Adókészülék méretei 15 x 11 x 2 cm
Vevőkészülék méretei 7,5 x 4 x 3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök

 • Láthatatlan kerítés
 • Kiképző nyakörv
 • Korlátozott zónák funkció
 • Háromféle korrekció - hang, rezgés és impulzus
 • 100%-ban hordozható eszköz
 • Akár három kutya számára
 • Közepes és nagytestű fajtákhoz

Hátrányok

 • Nincs

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Vevő
 • Nyakörv
 • Felszerelhető adóállvány
 • Töltőkábel
 • 2 pár elektróda - hosszú és rövid
 • Tesztlámpa
 • 10 gyepszegélydugó
 • Oktatási kézikönyv
 • Kézikönyv

Kapcsolódó termékek