Petkit Eversweet Travel kutya itató
Petkit Eversweet Travel kutya itatóPetkit Eversweet Travel kutya itatóPetkit Eversweet Travel kutya itató

Petkit Eversweet Travel kutya itató

Az EVERSWEET Travel egyedülálló kutya itató, melynek segítségével bármikor megitathatja szomjas négylábú kedvencét, akkor is, ha hagyományos itatótálat nem használhat. Egyszerre 400 ml víz tölthető a palackba. A szűrő rendszer megakadályozza, hogy a kutya érintkezésbe kerüljön baktériumokkal. Az itató biztonságosan lezárható, könnyű és elfér a táskában. Így bárhová magával viheti. Használata kényelmes mind Önnek, mind kutyájának.

Termékcsoport kiválasztása
  • Színek

8 745 Ft 7 225 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit Eversweet Travel kutya itató

Az EVERSWEET Travel egyedülálló kutya itató, melynek segítségével bármikor megitathatja szomjas négylábú kedvencét, akkor is, ha hagyományos itatótálat nem használhat. Egyszerre 400 ml víz tölthető a palackba. A szűrő rendszer megakadályozza, hogy a kutya érintkezésbe kerüljön baktériumokkal. Az itató biztonságosan lezárható, könnyű és elfér a táskában. Így bárhová magával viheti. Használata kényelmes mind Önnek, mind kutyájának.

 

 

 

Legfőbb előnyök és funkciók

  • Modern design: Az EVERSWEET Travel itató nem csupán elegáns, de egyben praktikus is. Nem kell félnie attól, hogy kényelmetlenebb lenne a hagyományos tálakkal szemben. Épp ellenkezőleg, a speciális design és kialakításnak köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a kutya orrához. 
  • A flakon űrtartalma 400 ml: Kicsi, könnyű és elfér a táskában is.
  • Szűrőrendszer: A szűrő akár 100 x 400 ml víz átszűrésére képes - ökológiai megoldás. A szűrő cserélhető. 
  • Leginkább utazásra alkalmas: A flakon biztonságosan lezárható, ezért nem kell vélnie attól, hogy táskájában kiömlik és mindent összevizez.
  • Egyszerű használat: Egyetlen gomb használatával nyithatja és zárhatja az itatót.
  • Minőségi és egyedi anyag: A felhasznált anyag kókuszdió héjának kivonatát tartalmazza, melynek köszönhetően a palack felszívja a szagokat és antibakteriálisan hat. Továbbá az íze is jobb.

 

 

Egyedülálló design

A kutyák természetesen másként isznak mint az emberek. A nyelvüket kanálként használják, és igyekeznek minél több vizet felvenni. Az EVERSWEET itató minőségi amerikai termék, mely 2017-ben elnyerte a Reddot design award díjat. A speciális design és kialakításnak köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a kutya orrához. 

 

 

Magas minőség és egyszerű kezelés

Minden bizonnyal nem a legjobb dolog hagyni inni a kutyát, bármilyen forrásból. De miben hordozzuk a vizet? Az EVERSWEET itató biztonságosan lezárható, könnyű és elfér a táskában. Így bárhová magával viheti. Nem kell félnie attól, hogy kiömlik a hátizsákban és mindent összevizez.

 

 

Kifinomult tisztítórendszer

A felhasznált anyag kókuszdió héjának kivonatát tartalmazza, melynek köszönhetően a palack felszívja a kellemetlen szagokat és antibakteriálisan hat. Továbbá sokkal ízletesebbé teszi a vizet. Az itató cserélhető szűrőberendezéssel lett ellátva. A szűrő akár 100 x 400 ml víz átszűrésére képes, eltávolítja a vízből a baktériumokat és a klórt. Mivel a szűrőt nem szükséges gyakran cserélni, ezért a flakon ökológiai.

 

 

Antibakteriális anyag

Mivel a baktériumok jelenléte nem akadályozható meg a palack lezárásával, ezért az amerikai fejlesztők BioCleanAct™ anyagot használtak az itató fő összetevőjeként. A BioCleanAct anyag megakadályozza a baktériumok növekedését és szaporodását.

 

 

 

Egy gombnyomással megitathatja házi kedvencét

Amennyiben a gomb bal irányba mutat, a gomb megnyomásával a víz folyni kezd. Ha a gomb az ellenkező, jobb irányba mutat, az itató zárva van.

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.