Valóban megteszi ezt? Valószínűleg már nem látja élve házi kedvencét! Soha ne hagyja egyedül a kutyáját az autóban!

 

 

Tudja, hogyan omlik össze a kutya a forróságtól?

  • Perceken belül a kocsi hőmérséklete 20 ° C-kal megmászik a külső hőmérséklethez képest. A kutyád nem tudja megvédeni magát. A behúzott ablak, valamint a légkondicionálás vagy a vízhez való hozzáférés nem elegendő ahhoz, hogy lehűtse a kutyát az autóban. A kültéri hőmérsékletnek nem is kell extrémnek lennie.
  • A kutya kilógatott nyelvével és gyorsabb légzésével próbálja kompenzálni az elviselhetetlen meleget. Ez elpárologtatja a vízellátást a testből. Fokozatosan jelentkezik a kiszáradás, szomjúság, rossz közérzet, fejfájás.
  • A leghűségesebb barátodnak kiszárad a szája, hab keletkezhet a szája körül, a szomjúság elviselhetetlen, hányás léphet fel, a kutya teste dehidratált.
  • Kiszáradás következtében a vér besűrűsödik és méreganyagok árasztják el a kutya szervezetét. Szédül a feje, dezorientált, hasmenése, láza, hidegrázása, hányása lehet. A szívdobogás elviselhetetlenül felgyorsul és a vérkeringés lelassulása következtében az erek maradandó károsodást szenvednek. Ebben a szakaszban, még a gyorsan érkező segítség ellenére sem lesz soha olyan egészséges, mint valaha.
  • A mérgezés miatt a belső szervek sérülnek és a kutya összeomlik. partner minden viccért összeomlik. Elveszti az eszméletét és ettől kezdve fokozatosan haldoklik. Másodpercek kérdése.
  • Valóban ezt érdemli négylábú kedvence?

Olvassa el az alábbi cikket: "Hogyan gondozzuk a kutyust nyáron?"

 

Ne kockáztassa kutyája életét!

Soha ne hagyja egyedül négylábú társát a forró autóban! A nyitott ablak nem megoldás. A légkondicionálás vagy a vízhez való hozzáférés sem segít! A légkondicionálás, a letekert ablak és egy tál víz mellett is, percek alatt, a kocsiban a hőmérséklet legalább 20 fokkal megnövekedhet a külső környezethez képest. Még alacsonyabb nyári hőmérséklet is elviselhetetlenné válik egy autóban lévő kutya számára! A magas hőmérséklet okozta összeomlás halállal végződik és csak néhány perc dönt erről! Ne kockáztasd négylábú barátod életét. Csak benned bízik!

 Kapcsolódó termékek

Reedog Aqua Travel kutya itatóüveg utazáshoz 350 ml   Raktáron

9 630 Ft

Reedog Aqua Travel kutya itatóüveg utazáshoz 550 ml   Raktáron

11 265 Ft

Petkit Eversweet Travel filter kutyaitatóhoz, 2 db   Raktáron

3 085 Ft

Petkit Eversweet Travel kutya itató

12 895 Ft

Pawbo iPuppyGo

29 215 Ft