Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Valóban megteszi ezt? Valószínűleg már nem látja élve házi kedvencét! Soha ne hagyja egyedül a kutyáját az autóban!

 

 

Tudja, hogyan omlik össze a kutya a forróságtól?

  • Perceken belül a kocsi hőmérséklete 20 ° C-kal megmászik a külső hőmérséklethez képest. A kutyád nem tudja megvédeni magát. A behúzott ablak, valamint a légkondicionálás vagy a vízhez való hozzáférés nem elegendő ahhoz, hogy lehűtse a kutyát az autóban. A kültéri hőmérsékletnek nem is kell extrémnek lennie.
  • A kutya kilógatott nyelvével és gyorsabb légzésével próbálja kompenzálni az elviselhetetlen meleget. Ez elpárologtatja a vízellátást a testből. Fokozatosan jelentkezik a kiszáradás, szomjúság, rossz közérzet, fejfájás.
  • A leghűségesebb barátodnak kiszárad a szája, hab keletkezhet a szája körül, a szomjúság elviselhetetlen, hányás léphet fel, a kutya teste dehidratált.
  • Kiszáradás következtében a vér besűrűsödik és méreganyagok árasztják el a kutya szervezetét. Szédül a feje, dezorientált, hasmenése, láza, hidegrázása, hányása lehet. A szívdobogás elviselhetetlenül felgyorsul és a vérkeringés lelassulása következtében az erek maradandó károsodást szenvednek. Ebben a szakaszban, még a gyorsan érkező segítség ellenére sem lesz soha olyan egészséges, mint valaha.
  • A mérgezés miatt a belső szervek sérülnek és a kutya összeomlik. partner minden viccért összeomlik. Elveszti az eszméletét és ettől kezdve fokozatosan haldoklik. Másodpercek kérdése.
  • Valóban ezt érdemli négylábú kedvence?

Olvassa el az alábbi cikket: "Hogyan gondozzuk a kutyust nyáron?"

 

Ne kockáztassa kutyája életét!

Soha ne hagyja egyedül négylábú társát a forró autóban! A nyitott ablak nem megoldás. A légkondicionálás vagy a vízhez való hozzáférés sem segít! A légkondicionálás, a letekert ablak és egy tál víz mellett is, percek alatt, a kocsiban a hőmérséklet legalább 20 fokkal megnövekedhet a külső környezethez képest. Még alacsonyabb nyári hőmérséklet is elviselhetetlenné válik egy autóban lévő kutya számára! A magas hőmérséklet okozta összeomlás halállal végződik és csak néhány perc dönt erről! Ne kockáztasd négylábú barátod életét. Csak benned bízik!

 


Kapcsolódó termékek