Patpet DB60

Újdonság Újdonság

A Patpet DB60 egy megbízható és hatékony ugatásgátló nyakörv miniatűr méretekkel és speciális rövid és hosszú érintkezési pontokkal, kis és közepes kutyafajták számára 5 kg felett. A nyakörv 5 fokozatú, növekvő hang- és impulzuskorrekciót használ az ugatás és üvöltés megfékezésére. Állítható érzékenység, cseppálló anyag, hosszú akkumulátor-élettartam és intelligens technológia, amely megkülönbözteti a kutyaugatást a környező zajoktól.

15 545 Ft 12 844 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet DB60

Kis méreteinek és módosított érintkezési pontjainak köszönhetően a Patpet DB60 ugatásgátló nyakörv a legkisebb és kistestű kutyák számára is alkalmas. A nyakörv egy beépített mikroprocesszort használ annak érdekében, hogy egyedileg megkülönböztesse a kutya ugatását a környező hangoktól. Ennek köszönhetően más kutya ugatása vagy zaj, nem aktiválja a készüléket. 5 fokozatban állítható be az ugatás érzékenysége, így meghatározható, hogy milyen intenzitású ugatás lépi túl a tűrőképesség határát. Az első ugatás csak figyelmeztető hangjelzést aktivál. Ha a kutya tovább ugat, minden ugatás után intenzívebb hang és impulzus korrekció érkezik. Ha a kutya harminc másodpercre abbahagyja az ugatást, az ugatásgátló nyakörv automatikusan visszatér az első szintre. Ha a folyamatos stimuláció eléri az 5. szintet, a nyakörv 30 másodpercre deaktiválódik, hogy megvédje kutyáját. A nyakörv cseppálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Teljesen feltöltött állapotban akár 7 napig is bírja.

 

 

 

 

Ugatás felismerése 

A Patpet DB60 5 fokozatban állítható ugatásérzékenységgel rendelkezik. Ha nagy érzékenységet állít be az ugatásra, a nyakörv akkor is korrigálja a kutyát, ha halk ugatást végez. Tehát maga dönti el, hogy mekkora ugatás lépi át a tűréshatárt. Az ugatásra való érzékenység lehetővé teszi a kutya üvöltésének korrigálását is.


Korrekció típusa  

A DB60 ugatásgátló nyakörv kétféle korrekcióval rendelkezik - hangjelzés és impulzus 5 szinten.

 

 • 1. csak hangkorrekció
 • 2. hang + alacsony szintű korrekciós impulzus
 • 3. hang + közepes szintű korrekciós impulzus
 • 4. hang + magas szintű korrekciós impulzus
 • 5. hang + korrekciós impulzus

 

Tápegység és töltés

A Patpet DB60 újratölthető. A nyakörv akkumulátorának élettartama akár 7 nap.

  

Vízálló védelem 

A Patpet DB60 cseppálló (IPX5 jelölés). Így otthoni és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Használható enyhe esőben, de vízbe nem meríthető.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas a kis- és legkisebb kutyafajták számára. A nyakörv súlya mindössze 30 gramm.  

 

 

A nyakörv hossza 

A csomag tartalma egy tartós nejlon nyakörv, amely 25 - 40 cm-ig állítható és rendkívül kényelmes.

 

 

Méretek és súly

Az ugatásgátló nyakörv méretei: 2,5 x 4 x 3 cm - ergonomikus kialakítás, mely megkönnyíti a kutya számára a viselését, így könnyebben megszokják. Súlya mindössze 30 g.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Védelmi üzemmód
 • Állítható érzékenység
 • Újratölthető készülék
 • Miniatűr méretek
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Hang- és impulzuskorrekció
 • Cseppálló anyag
 • A nyakörv kizárólag cseppálló

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 4,8 cm x 2,5 cm x 4 cm
Súlya 35 g
Impulzus ereje 4
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 15 - 55 cm
Vízállóság vízálló
Tápellátás újratölthető
Ugatás felismerése hang segítségével
Tápegység élettartama 2 - 7 nap

A csomag tartalma

 • Ugatásgátló készülék
 • Nylon nyakörv
 • USB töltőkábel
 • Tesztlámpa
 • Érintkezési pontok
 • Útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.