Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet B300

Az egyszerű vezérlésű Patpet B300 ugatásgátló nyakörv hang és elektrosztatikus impulzus segítségével korrigálja az ugatást, amely 15 kg-tól közepes és nagytestű kutyáknál használható. Az ugatás érzékenysége két fokozatban állítható, így Ön saját maga határozhatja meg, hogy milyen intenzitású ugatás lépi túl a tűréshatárt. A készülék elemmel működik és két edzési módot kínál.

További információk ›

Raktáron > 10 db
26 010 Ft 21 495 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52078
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet B300 ugatásgátló nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 15 kg-tól. A nyakörv hang- és impulzus korrekcióval akadályozza meg az ugatást, amelyeket egy mikroprocesszor vezérel, megkülönböztetve a kutyaugatást a környező hangoktól. A nyakörv 2 edzési módot kínál - automatikus és rögzített. A termék úgy lett beállítva, hogy 10 másodpercen belül érkező, 2 ugatást követően aktiválódjon, így egy ugatásra nem reagál. Az első ugatásnál csak egy rövid figyelmeztető hangjelzés hallható, a következő 5 pedig fokozatosan erősödő sípolás és impulzus. Ha a kutya 30 másodpercre abbahagyja az ugatást, a korrekció megismétlődik. Az ugatás hangerejének függvényében a gombok segítségével könnyedén beállíthatja a kutyájának megfelelő érzékenységet. A cseppálló ugatásgátló nyakörv elemmel működik, melynek élettartama 3-6 hónap.

 

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet B300 ugató hang alapján aktiválódik. Az ugatást vagy az üvöltést a beépített mikrofon érzékeli és aktiválja a korrekciót. Mivel ugató hang aktiválja a készüléket, ideális üvöltés ellen is.

 

Korrekció típusa

A Patpet B301 hang (1-6 szint) és impulzus (2-6 szint) korrekcióval rendelkezik. 1. 3s hang, 2. 3s hang + 3s impulzus, 3. 3s hang + 6s impulzus, 4. 5s hang + 6s impulzus, 5. 6s hang + 12s impulzus, 6. 8s hang + 15s impulzus.


A készülék beállítása

A nyakörv két edzési módot kínál, automatikus és rögzített. Az automatikus beállítási mód segít fokozatosan korrigálni a kutya rossz szokásait. A rögzített mód 3-tól 6-ig állítható.

 

Energiaellátás

A B300 ugatásgátló nyakörv egy cserélhető 6V lítium elemet használ, amely 4LR44 jelzéssel rendelkezik. A nyakörv élettartama 3-6 hónap.

 

Vízállóság

A Patpet B300 ugatásgátló nyakörv IPX3 vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Tekintettel arra, hogy csak alap víz elleni védelemmel rendelkezik, inkább otthoni használatra ajánljuk ezt a nyakörvet.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes kutyafajta számára 15 kg felett. Állítható a készülék érzékenysége az ugatásra.

 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv szélessége 2 cm és hossza 20-55 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 4 cm x 7 cm x 2 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 40 g (elem nélkül).

 

 

A termék előnyei:

 • Hang- és impulzus korrekció
 • Érzékenység beállítása
 • 2 edzésmód
 • Cseppálló anyag
 • Hosszú elem-élettartam
 • Egyszerű beállítás
 • Cserélhető nyakörv
 • Elektróda gumisapkák

 

A termék hátrányai:

 • A csomag nem tartalmazza az elemet

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló B300
 • Nejlon nyakörv
 • 12 mm elektródák
 • Gumisapka elektródákhoz
 • Tesztdióda
 • Útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Hangjelzés
Ugatás felismerése hang segítségével
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
méret Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak, Nagytestű kutyáknak
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Elem
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Vevőkészülék élettartama 3 - 6 hónap
Elem a vevőkészülékben 6V 4LR44
Vevőkészülék súlya 40 g
Vevőkészülék méretei 4 x 7 x 2 cm

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek