Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Dogtrace d-mute ONE

D-mute ONE elektronikus nyakörv a kutyák túlzott ugatása ellen. Kis méretű, könnyű súlyú és újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Automatikus üzemmódok - Auto Soft kis, közepes kutyafajtákhoz. Auto Hard nagyobb kutyafajtákhoz. 7 fokozatú korrekciós impulzus + hangjelzés. Az akkumulátor élettartama egyetlen töltéssel 3 hónap. Mágnessel állítható érzékenység. 100% vízálló. Univerzális ugatásgátló nyakörv kutyáknak 2,5 kg-tól.

További információk ›

Raktáron 1 db
44 520 Ft 36 792 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54484
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A D-mute ONE elektronikus ugatásgátló nyakörv megbízható és hatékony eszköz kutyája túlzott vagy indokolatlan ugatásának korlátozására. Ez a cseh termék egyszerű és érzékeny megoldást kínál kistestű kutyák számára 2,5 kg-tól, köszönhetően minimalista kialakításának és a korrekciós impulzusok állítható intenzitásának. A nyakörv kompakt, mind a heveder, mind a vevő esetében, amely vízálló is. Esős ​​időben is problémamentesen használható a készülék. Az ugatás érzékenysége és az elektrosztatikus impulzus szintje kényelmesen állítható egy mágnes segítségével. Automatikus szabályozási mód vagy csak hangjelzést használó alternatíva is beállítható. A nyakörv felismeri az ugatást a kutya hangszálainak rezgése alapján, ami biztosítja, hogy csak akkor aktiválódjon, amikor a nyakörvet viselő kutya ugat. Ez minimálisra csökkenti a környezeti hangokra való helytelen aktiválódást. Ez az egyik legkíméletesebb ugatásgátló nyakörv a piacon. A nyakörv újratölthető akkumulátora akár 3 hónapos használatot is kibír, ami hosszú távú, karbantartásmentes működést biztosít. A Dogtrace d-mute ONE tehát ideális megoldás arra, hogy békét biztosítson otthonában és környezetében.

 

 

 

Ugatás érzékelése 

A Dogtrace D-Mute ONE a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást vagy üvöltést. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. 

 

Korrekció típusa

Két automatikus üzemmód, amelyben az elektrosztatikus impulzus erőssége fokozatosan növekszik ugatás közben, amíg a kutya abbahagyja az ugatást. Soft módban az impulzus mérete nagyon lassan növekszik, és a maximális impulzuserősség nagyjából a fele a hard üzemmódnak. Mindkét automatikus üzemmód 10 impulzusszinttel rendelkezik. Gyengéd hangjelzés is beállítható.


A nyakörv beállítása

Auto üzemmód - soft, kis és közepes kutyafajtáknak és hard, nagyobb és kevésbé érzékeny kutyáknak. Ezek az üzemmódok manuálisan módosíthatók további 7 korrekciós impulzusszinttel. A nyakörv beállításával a készülék tisztán hangjelzési módba kapcsolható.

 

Energiaellátás

A Li-Pol akkumulátor hosszú, akár 3 hónapos élettartamot biztosít egyetlen töltéssel. A kényelmes töltés érdekében a csomagban található egy mágneses töltőkapocs, amely egyszerű és gyors töltést tesz lehetővé.

   

Vízállóság

A Dogtrace D-Mute ONE teljes mértékben vízálló és vízbe meríthető. Nem okoz gondot eső vagy hó és a kutya úszhat is a nyakörvvel.

 

Kutyafajta 

A nyakörvet kifejezetten a legkisebb, 2,5 kg-os és ennél nagyobb kutyafajták igényeire tervezték (tacskó, chihuaha, yorkshire terrier, német spitz, schnauzer, bolognai, shelti, stb. Minimalista kialakítása nem csak jól néz ki, de kis súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően még a kutyacsalád legkisebb tagjainak is kényelmes viseletet biztosít.

 

A nyakörv hossza

Állítható, kényelmes, tartós szövet nyakörv, mely 20 és 75 cm között állítható.

 


Súly és méretek 

Kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított nyakörv. Méretei: 55 × 27 × 21 mm és a súlya 31 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • A legkisebb, 2,5 kg-os kutyák számára készült
 • Könnyen állítható érzékenység
 • Hangkorrekció, impulzus
 • Lehetőség csak hang használatára
 • Vízálló
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Töltés klipszel
 • Rövid, hosszú érintkezési pontok

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • d-mute ONE vevő 15 mm x 75 cm-es szövött szíjjal és biztonsági csattal
 • érintkezési pontok két 7 mm-es és 10 mm-es
 • mágnes zsinórral
 • töltőkapocs kábellel
 • tesztdióda
 • használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint A legkisebb testű kutyáknak Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Márka szerint Dogtrace

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Hangjelzés
Ugatás felismerés hangszálak rezgése
méret Legkisebb kutyáknak, Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízhatlan, Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 20 - 72 cm
Vevőkészülék élettartama 3 hónap
Elem a vevőkészülékben Li-Pol
Impulzus szint 7
Vevőkészülék súlya 31 g
Vevőkészülék méretei 6 × 3 × 2 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek