Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Dogtrace D-mute ONE: Hatékony és gyengéd módja az ugatás ellenőrzésének

A kutyaugatás gyakran kihívást jelenthet a gazdiknak, különösen, ha már a szomszédok figyelmét is felkeltette. A Dogtrace D-mute ONE egy ugatásgátló nyakörv, amely hatékonyan szabályozza kutyája ugatását, anélkül, hogy szükségtelen kényelmetlenséget okozna kedvencének. A nyakörv kifejezetten a legkisebb fajtájú, 2,5 kg-os kutyák igényeihez készült. Az alábbi cikkben megemlítjük, hogyan kell használni a készüléket és milyen előnyökkel rendelkezik.

A Dogtrace D-mute ONE használata:

A Dogtrace D-mute ONE beállítása és használata rendkívül egyszerű. A nyakörv készüléke felismeri az ugatást a kutya hangszál-rezgései alapján, ami biztosítja, hogy csak a nyakörvet viselő kutya ugatására aktiválódjon. Ez minimálisra csökkenti a környező hangokra való helytelen reakció kockázatát. Amint észleli az ugatást, hang vagy enyhe statikus korrekció aktiválódik, hogy felhívja a kutya figyelmét.

Az első használat előtt fontos a készülék beállítása, hogy biztonságos és kényelmes legyen a kutyának. A nyakörvet a kutyája nyakkerületéhez kell igazítani.


További lépés az ugatás érzékenységének és az elektrosztatikus impulzusok erejének beállítása. Ugatáskor az elektrosztatikus impulzus ereje fokozatosan növekszik, amíg a kutya abba nem hagyja az ugatást. A nyakörv beállításával a készüléket tisztán hangjelzési módba kapcsolhatja.

A Dogtrace D-mute ONE előnyei:

  1. Biztonság és kényelem: A D-mute ONE-t a kutya biztonságát és kényelmét szem előtt tartva tervezték. Kicsi és könnyű nyakörv kistestű kutyafajták számára 2,5 kg felett. A korrekciók kellően gyengédek ahhoz, hogy ne okozzanak traumát vagy kellemetlen élményeket a kutyának.
  2. Állíthatóság: A D-mute ONE különböző méretű és fajtájú kistestű kutyák számára alkalmas, köszönhetően a nyakörv méretének, valamint az állítható hang- és impulzuskorrekcióknak. Csak hangkorrekció használatának lehetősége.
  3. Hosszú akkumulátor-élettartam: A nyakörv újratölthető Li-Pol akkumulátorral rendelkezik, amelynek élettartama akár 3 hónap.
  4. Vízálló: A nyakörv teljesen vízálló és vízbe meríthető vevővel rendelkezik. Használható esőben, hóban és a kutya úszhat is a készülékkel.
  5. Könnyű használat: A nyakörv egyszerűen beállítható és használható. Az ugatás érzékenysége és az elektrosztatikus impulzus szintje kényelmesen állítható egy mágneses kulcs segítségével.

A Dogtrace D-mute ONE biztonságos és hatékony módszert kínál a kistestű kutyák ugatásának szabályozására. A kutyagazdiknak biztosítja a nyugodt és békés együttélést négylábú kedvenceikkel.


Kapcsolódó termékek