Drinkwell Sedona itatókút

A Drinkwell Sedona (PetSafe) itatókút hihetetlenül csendesen működik és 3 liter vízkapacitással rendelkezik. A kerámia torony és a BPA-mentes műanyag edény (bisfenol A) ízléses megoldást képvisel a jelenlegi egészségügyi trendek szerint! Az itatókút szivattyúja biztosítja a folyamatos vízáramlást és az aktív szénszűrők megtisztítják a vizet a szennyeződésektől és baktériumoktól. A széles és kényelmes tál egyszerre több szomjas házi kedvencet is ellát mindig friss és tiszta ivóvízzel.

62 650 Ft 51 775 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 31. 05. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Drinkwell Sedona itatókút

A Drinkwell Sedona (PetSafe) itatókút hihetetlenül csendesen működik és 3 liter vízkapacitással rendelkezik. A kerámia torony és a BPA-mentes műanyag edény (bisfenol A) ízléses megoldást képvisel a jelenlegi egészségügyi trendek szerint! Az itatókút szivattyúja biztosítja a folyamatos vízáramlást és az aktív szénszűrők megtisztítják a vizet a szennyeződésektől és baktériumoktól. A széles és kényelmes tál egyszerre több szomjas házi kedvencet is ellát mindig friss és tiszta ivóvízzel.

 

 

Nagy kapacitás, elegendő mennyiségű friss víz

A Drinkwell Sedona itatókút kapacitása 3 liter, mely biztosítja, hogy egyetlen házi kedvenc sem marad szomjan. A széles műanyag tál kiváló megoldás nagyobb kutyafajták számára. A vízmennyiség és a jól átgondolt szervizelés garantálja a kényelmes kiszolgálást és a gondtalan hozzáférését minden háziállat számára. Az itatókút egyszerű kialakítású, kellemesen klasszikus szellemben. Jól átgondolt felépítésű, a tál felborulása vagy a víz fröccsenése ellen.

 

 

Egészség és minőség

Az egészség és az ivás szempontjából nem csak a megfelelő mennyiség, hanem a folyadék minősége is fontos tényező. A Drinkwell Sedona itatókút kétfázisú víztisztító technológiával működik. Az első a habszűrő, mely felfogja az összes szennyeződést, például szőrszálat, port vagy ételmaradékot. A második fázisban a természetes anyagú aktív szénszűrő megtisztítja a vizet a baktériumoktól, eltávolítja a klórt és a kellemetlen ízeket és szagokat. A szén az emberek által fogyasztott víz tisztítására és szűrésére szolgáló szinte minden eszköz része. Hatása antibakteriális, emellett eltávolítja a nehéz káros fémeket. Az ivóvíz a Sedona szökőkúttal vonzóbbá és mindenekelőtt egészségesebbé válik háziállatai számára.

Csendes működés

A szivattyú biztosítja a víz csendes áramlását. A víz folyamatos áramlásának hangja ivásra ösztönzi házi kedvencét és a kellemes csordogáló hang nyugalmat áraszt otthoni környezetébe. Az itatókút ideális otthoni használatra, ugyanakkor esztétikai kiegészítőként szolgál.

 

Garantáltan értékelni fogja a könnyű kezelhetőséget és karbantartást is. Az itatókút mosogatógépben is mosható (szivattyú nélkül). A PetSafe Sedona itatókút egyszerűen összeszerelhető, így karbantartása nem jelent problémát. A megfelelő működés érdekében csatlakoztassa a készüléket a hálózathoz a mellékelt hálózati adapter segítségével.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Mindig tiszta, friss és egészséges vizet biztosít kedvencének
 • Nagy kapacitású itatókút 3 liter vízhez
 • Csendes működés
 • Nem kell folyamatosan cserélnie a vizet a tálakban
 • Ideális nagytestű kutyák vagy egyszerre több háziállat számára
 • Gyönyörű és ízléses kialakítás
 • Mosogatógépben mosható (szivattyú nélkül)
 • Könnyű kezelhetőség, könnyen szétszerelhető alkatrészek
 • Nem rendelkezik fogantyúval a padlóhoz való rögzítéshez

Miben segítenek az adagolók?

A víz- és tápadagolók intelligens eszközök, melyek elősegítik a háziállatok egészséges étkezési szokásainak betartását. Támogatják a progresszív technológiákat, egyszerű távvezérléssel okostelefonon keresztül.

 

                                

 

 • Rendszeres és folyamatos hozzáférést biztosít az eledelhez
 • Megbízható táplálkozási tervet biztosít háziállatának napokig és távolról is
 • Folyamatos és részletes információt küld a tápanyag mennyiségéről és elosztásáról. Kényelmesen, bárhonnan, közvetlenül okostelefonjára
 • Áttekintést nyer a korábbi szokásokról és könnyedén, megfelelőbb üzemmódra állíthatja, testre szabva kedvencének
 • Lehetővé teszi az egyes adagok automatikus beállítását és pontos kimérését
 • Segít a túlsúllyal kapcsolatos problémák hatékony megoldásában, mely egyéb súlyos egészségügyi szövődményekkel járhat
 • Fontos vízellátást biztosít háziállatának
 • Esztétikus etetési szolgáltatás és kényelmes hozzáférés házi kedvence számára

Miben segít az itatókút?

 • A rendszeres folyadékfelvétel csökkenti vesekő és vesehomok kialakulását
 • Rendszeres folyadékfelvételre ösztönzi a kisállatot
 • Mindig tiszta és friss vizet biztosít házi kedvencének, megtisztítva szőrszálaktól és ételmaradéktól
 • Megelőzi a víz kiömlését a tálból
 • Hozzájárul a környezet jobb esztétikai benyomásához
 • Támogatja az egészséges állapotot és megakadályozza az elhízást, a vese és egyéb súlyos betegségek kialakulását

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A macskáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

A csomag tartalma

 • 1x átlátszó műanyag tál
 • 1x kerámia torony
 • 1x szivattyú
 • 1x hálózati adapter
 • 1x aktív szénszűrő és habszűrő

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.