Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

A legjobb itatótálak, itatókutak, adagolók kutyáknak és macskáknak

A megfelelő mennyiségű folyadékfelvétel fontos nem csak számunkra, de házi kedvenceink számára is. Az itatókutak mindig friss és tiszta vizet biztosítanak. Ivásra bátorítják az állatot és gondoskodik a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásról. Az itatókutak nagyon egyszerű elven működnek. Szökőkúthoz hasonlító itatón keresztül folyamatosan friss és szűrt víz csordogál. A kutyák szeretnek csordogáló vízből inni. Szivattyú biztosítja a víz folyamatos körfogását, ezért hosszan tartóan friss marad. Gyakran előfordul, hogy a kutya napközben kevesebb vizet fogyaszt, mivel a víz nem friss vagy szennyezett. Az itatókúttal ez soha nem történhet meg. Az itatókutak fontos részét képezi a víztartály, melyet a szükséges mennyiségű vízzel kell megtölteni. További fontos alkatrészük a szűrő, mely eltávolítja a vízből a szennyeződéseket.

 

 

Hogyan válasszunk itatókutat?

A megfelelő itatókút kiválasztásakor figyelembe kell venni a kutya méretét. Az itatókutak a kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára lettek kialakítva úgy, hogy a kutya méreteinek megfelelően kényelmesen ihasson és a víztartály kapacitása elegendő legyen számára. Fontos szerepet játszik a kutya egészsége. Egyes itatókutak speciálisan lettek kialakítva, mellyel az idősebb és beteg kutyák kényelmét szolgálják - például az ízületi vagy izomfájdalmakban szenvedő kutyák esetében. Nagyra fogja értékelni az itatókút szűrőrendszerét is, mely megtisztítja a vizet a kutya szőrétől és az ételmaradéktól. Az egyes termékek különböző anyagokból készülnek. Javasoljuk a kiváló minőségű műanyag, rozsdamentes acél vagy kerámia választását. Figyelembe kell venni a karbantartás igényességét is. Egyes modellek könnyedén tisztíthatók és mosogatógépben is moshatók.

 

Az itatókutak előnyei?

 • a csordogáló víz ivásra motiválja a kutyát vagy a macskát
 • a szűrőnek köszönhetően a vízben nem marad szőrszál vagy ételmaradék
 • a szivattyú biztosítja a víz folyamatos körforgását - mindig friss és finom 
 • a szénkamra eltávolítja a kellemetlen szagokat
 • elegendő folyadékot biztosít nappal és éjjel is

 

 

Petkit Eversweet vízadagoló kutyáknak és macskáknak 2l

Okos és intelligens vízadagoló kutyák és macskák számára, amellyel soha többé nem lesz szomjas és szórakoztatni fogja kedvencét ivás közben. A vízadagoló segítségével mindig friss és tiszta vizet biztosíthat négylábú barátjának. Az Eversweet itatókút karbantartása nem igényes. A készülék legfőbb jellemzője a luxus design. A fényérzékelőnek köszönhetően mindig időben jelez, ha szükség lesz feltölteni a víztartályt vagy cserélni a szűrőt. A piac legcsendesebb itatókútja, amely nem zavarja a víz szűrése közben. A cserélhető szűrőegység eltávolítja a vízből a szennyeződést és a klórt. A speciális kialakításnak és az egyszerű konstrukciónak köszönhetően könnyedén megtölthető a víztartály az adagoló felső részén. Az itatókút háromféleképpen tisztítja a vizet - eltávolítja a szőrzetet és a szennyeződéseket, a szénszűrő semlegesíti a kellemetlen szagokat és az ionizáció gondoskodik a nehézfémekről. Az itatókút intelligens módban (SMART mód) működik, amely energiatakarékos.

 

Az itatókút előnyei:

 • a leghalkabb itatókút a piacon
 • figyelmeztet az alacsony vízmennyiségre
 • minőségi és tartós anyagból készült
 • egyszerű megtöltés

 

Eyenimal itatókút

Az Eyenimal itatókút minőségi műanyagból készül és szabadalmaztatott, szabadon eső vízáramlási rendszert alkalmaz, melyet a kutyák és macskák imádnak. Az itatókút tartalma 1,5 liter és segít megőrizni házi kedvence megfelelő mennyiségű folyadékfelvételét, függetlenül az állat méretétől. Az itatókút mindig friss és tiszta vizet biztosít négylábú barátjának. Az állatorvosok zöme is javasolja itatókút használatát, mellyel csökkenthető húgykövek és vesekövek kialakulásának kockázata! Az itatókút előnye, hogy nem rendelkezik cserélhető szűrővel, melyet a felhasználó általában rövidebb vagy hosszabb idő elteltével nem fog rendszeresen cseréli. Az itatókút csúszásmentes alappal rendelkezik.

 

Az itatókút előnyei:

 • megfelel az összes kutya és macska számára
 • növeli a folyadékbevitel mennyiségét
 • egyszerű üzembe helyezés és karbantartás 
 • vízmennyiség 1,5 liter

Drinkwell 360 itatókút

A Drinkwell 360 itatókút minőségi rozsdamentes acélból készült és szabadalmaztatott, szabadon eső vízáramlási rendszert alkalmaz, melyet a kutyák és macskák imádnak. A tartály kapacitása 3,8 liter és segít megőrizni házi kedvence megfelelő mennyiségű folyadékfelvételét, függetlenül az állat méretétől. Az itatókút működése rendkívül csendes, továbbá mindig friss és tiszta vizet biztosít négylábú barátjának. Az itatókút előnye egy beépített tartály és szűrő, mely megakadályozza, hogy ne kerüljön a szivattyúba szőrszál vagy ételmaradék, továbbá semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az itatókút cserélhető hosszabbítóval lett ellátva, mellyel befolyásolható a víz áramlása. Beállítható egyszerű, kétszeres, háromszoros vagy négyszeres vízáramlás. A Drinkwell itatókút csúszásmentes alappal rendelkezik.

 

Az itatókút előnyei:

 • megfelel az összes kutya és macska számára
 • növeli a folyadékbevitel mennyiségét
 • aktív szénszűrő tisztítja meg a vizet a szennyeződéstől
 • vízmennyiség 3,8 liter
 • egyszerű üzembe helyezés és karbantartás

 

 

 

Drinkwell Avalon itatókút

A Drinkwell Avalon kerámia itatókút szabadalmaztatott, szabadon eső vízáramlási rendszert alkalmaz, melyet a kutyák és macskák imádnak. Az itatókút alkalmas az összes házi kedvenc számára. Segít megőrizni négylábú barátja megfelelő mennyiségű folyadékfelvételét. Az itatókút előnye egy beépített tartály és szűrő, mely megakadályozza, hogy ne kerüljön a szivattyúba szőrszál vagy ételmaradék, továbbá semlegesíti a kellemetlen szagokat. A megújult designnak és a kiváló minőségű pumpának köszönhetően a készülék működése teljesen csendes. A szénszűrő eltávolítja a vízből a kellemetlen szagokat és a rossz ízeket, mellyel motiválja az állatot, hogy nagyobb mennyiségű vizet fogyasszon. Az itatókút mosogatógépben is mosható.

 

Az itatókút előnyei:

 • megfelel az összes kutya és macska számára
 • növeli a folyadékbevitel mennyiségét
 • aktív szénszűrő tisztítja meg a vizet a szennyeződéstől
 • vízmennyiség 2 liter

 

Eyenimal 3in1 itatókút

Az Eyenimal itatókút egy praktikus etetőtál mérőpohárral és szivattyúval. A szivattyú biztosítja a folyamatos vízáramlást, melynek köszönhetően mindig tiszta és friss vízhez juthat négylábú kedvence. A 3 az 1-ben intelligens kialakítás helyet takarít meg és a természetes szűrő vegyi anyagok nélkül tisztítja meg a vizet. Az itatókút kapacitása 3 liter és a 800 ml-es etetőtál gondoskodik a kutya vagy a macska megfelelő táplálkozásáról. Mindezt az Ön felügyelete nélkül és 100% -ban természetes módon, vegyi anyagok nélkül.

 

Az itatókút előnyei:

 • Design 3 in 1 - helymegtakarítás
 • Elegendő kapacitás: 3 liter
 • Etetőtál 800 ml és praktikus mérő az egyben
 • Állítható vízáramlás
 • 1 aktív szénszűrő

 

Drinkwell Sedona itatókút

Az itatókút csodálatosan csendesen működik és 3 literes kapacitással rendelkezik. A Drinkwell Sedona folyamatos körfogással javítja a víz minőségét és az aktív szénszűrők megtisztítják a vizet a szennyező anyagoktól és a baktériumoktól. A tál elég széles nagyobb kutyák számára és egyszerre több házi kedvencnek is megfelel. A Drinkwell Sedon itatókút kétfázisos víztisztító technológiával működik. A tökéletes minőség elérése érdekében természetes szénszűrőket alkalmaz. A szénszűrő antibakteriális hatása eltávolítja a vízből a szennyeződést, klórt és a káros nehézfémeket, továbbá semlegesíti a kellemetlen szagokat. A szivattyú biztosítja a csendes vízáramlást, semmilyen zaj nem fogja zavarni békés, nyugodt pillanatait. A Drinkwell itatókútnál értékelni fogja az egyszerű kezelhetőséget és a kevésbé igényes karbantartást. Az itatókút mosogatógépben is mosható.

 

Az itatókút előnyei:

 • Nagy kapacitás - 3 liter víz
 • Csendes működés, folyamatos cirkuláció
 • Nem szűkséges állandóan cserélni a vizet a tálban
 • Mosogatógépben mosható
 • A speciális konstrukció megakadályozza a tál kiborítását

 


Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -15%

Eyenimal itatókút

Raktáron
18 925 Ft
16 090 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%
PetSafe® Current itatókút
Változatok (1)
L

PetSafe® Current itatókút

Raktáron
20 520 Ft
19 490 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

Itatókút Drinkwell Mini

Raktáron
20 520 Ft
19 490 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

Itatókút Drinkwell Original

Raktáron
23 700 Ft
22 515 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

Itatókút Drinkwell Platinum

Raktáron
33 265 Ft
31 605 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

Itatókút Drinkwell 360

Raktáron
44 410 Ft
42 190 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

Drinkwell Sedona itatókút

Raktáron
63 505 Ft
60 330 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

Itatókút Drinkwell Avalon

A forgalmazó raktárán
50 775 Ft
48 235 Ft

Összehasonlítás