Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Újdonság Ajánljuk

Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv

Reedog Spray Trainer a kutya nem kívánt viselkedésének és nem kívánt vagy helytelen ugatásának leszoktatására szolgál. A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal, valamint ugatásgátló üzemmóddal. A készülék hatótávolsága 150 méter és további nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya képezhető. Megfelel az összes kutyafajta számára 7 kg felett, vízálló.

További információk ›

Raktáron > 10 db
50 805 Ft 41 987 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P46887
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Reedog Spray Trainer egy speciálisan kifejlesztett kiképző nyakörv, mely a kutya nem kívánt viselkedésének és nem kívánt vagy helytelen ugatásának leszoktatására szolgál. A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal, valamint ugatásgátló üzemmóddal. A készülék hatótávolsága 150 méter és további nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya képezhető. Megfelel az összes kutyafajta számára 7 és 90 kg között. A spray korrekció nagyon kellemetlen a kutyának, ezzel szemben rendkívül kíméletes és hatékony. Az adókészüléken lévő gombok megnyomásával a nyakörv vevőkészüléke spray-t permetez a kutya orra alá. Az adókészüléken aktiválható rövid vagy hosszú spray korrekció, alacsony vagy magas hangjelzés figyelmeztetés. Az összes funkciónak külön gombja van.

                                             

A Reedog Spray Trainer használható ugatásgátló nyakörvként is. Az ugatásgátló üzemmód hangjelzést és spray-t használ a kutya figyelmeztetésére. A készülék az ugatást a beépített mikrofon segítségével ismeri fel. Az ugatás érzékenysége 3 szinten állítható (alacsony, közepes, magas). Az ugatásgátló üzemmód szükség szerint aktiválható és deaktiválható. A vevőkészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, mely egy feltöltéssel 3-7 napig bírja. Az adókészülék elemmel működik. Az aktuális energiaszintet, valamint a spray töltetet  vevőkészüléken található dióda jelzi. 

  

 

Hatótávolság

Reedog Spray Trainer nyakörv hatótávolsága 150 méter. A kiképző nyakörv segítségével betaníthatja kutyáját az alap parancsok teljesítésére. 

  

Korrekciók típusa 

A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal. Az adókészüléken aktiválható rövid vagy hosszú spray korrekció, alacsony vagy magas hangjelzés figyelmeztetés. 

 

Ugatásgátló üzemmód 

A Reedog Spray Trainer automatikus intelligens ugatásgátló üzemmóddal lett felszerelve. Az első ugatás után hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ismételt ugatásnál spray-t permetez a kutya orra alá. A nyakörvnél állítható az ugatás érzékenysége 3 szinten: L- alacsony, M- közepes és H- magas. 

 

 Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, mely egy feltöltéssel 3-7 napig bírja. Kapacitása 250 mAh. Az adókészülék 2 db AAA típusú elemmel működik.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog Spray Trainer nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

Vízállóság

A Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Vízbe nem meríthető és nagyobb esőben sem javasolt a használata.

  

A nyakörv hossza

A nyakörv tartós gumiból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 15 és 65 cm között állítható. A vevőkészülék lecsatolható a nyakörvről és felhelyezhető más nyakörvre is. A Reedog Spray Trainer alkalmas az összes kutyafajta számára 7 kg felett.

 

 

A termék előnyei:

 • kiképző nyakörv + ugatásgátló nyakörv
 • egyszerű vezérlés
 • az összes funkció külön gombbal rendelkezik
 • hangjelzés és spray funkció
 • akár 2 kutya képzése
 • az összes kutyafajta számára 7 kg felet
 • USB kábel segítségével újratölthető
 • 3 ugatás érzékenység

 

A termék hátrányai:

 • a hatótávolság mindössze 150 méter

 

A csomag tartalma:

 • adókészülék
 • vevőkészülék
 • USB kábel
 • nyakba akasztható zsinór
 • 2x AAA elem
 • útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Spray Nyakörvek Kiképző nyakörvek Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Reedog Korrekció típusa szerint Hangjelzéses Kutyafajták szerint Vízálló Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Vízálló tulajdonság szerint Kutyák száma szerint 2 kutya részére 1 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Spray, Hangjelzés, Ugatásgátló mód
Funkció Hangjelzés, Spray, Ugatásgátló mód
Hatótávolság 150 m
Hatótávolság 150 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Spray 2 szintű
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző nem
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Vízhatlan
Nyakörv hossza 15 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 3 - 7 dní
Elem a vevőkészülékben 250 mAh
Elem az adókészülékben 2x AAA
Vevőkészülék tápellátása USB nabíjení
Adókészülék tápellátása Baterie
Hangjelzés szint 2

Fájlok

Kiképző nyakörvek

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek