Petkit Eversweet 2 vízadagoló
Petkit Eversweet 2 vízadagolóPetkit Eversweet 2 vízadagolóPetkit Eversweet 2 vízadagoló Videó megjelenítése
Kedvezmény
19 325 Ft

Petkit Eversweet 2 vízadagoló

Kedvezmény

Képzelje el, hogy kutyája vagy macskája mindig friss és tiszta vizet fog inni, az Ön távollétében is. Bemutatjuk az egyedülálló Petkit Eversweet 2 vízadagolót kutyáknak és macskáknak, mely intelligens, szórakoztató és takarékos készülék az egyben.

Termékcsoport kiválasztása
 • Színek


Egyéb változatok:
Eredeti ár 51 405 Ft 32 080 Ft 26 515 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit Eversweet 2 vízadagoló

Képzelje el, hogy kutyája vagy macskája mindig friss és tiszta vizet fog inni, az Ön távollétében is. Bemutatjuk az egyedülálló Petkit Eversweet vízadagolót kutyáknak és macskáknak, mely intelligens, szórakoztató és takarékos készülék az egyben. Házi kedvence nem lesz többé szomjas.

Petkit Eversweet jelszava, hogy a szeretet mindig friss. Ez különböző módon értelmezhető. Az intelligens Petkit Eversweet adagoló esetében ez a következőt jelenti: ha szereted a kutyádat vagy a macskádat, akkor mindig friss vizet kívánsz neki. Ez az oka az egyedülálló intelligens vízadagoló létrejöttének, mely lelkesedést kelt a világ minden táján.

 

Legfőbb funkciók

 • Kiváló minőségű anyagok és a luxus design - Petkit Eversweet vízadagoló, elegáns, csendes működésű, értékelni fogja a luxus kialakítást és az egyszerű karbantartást.
 • Vízállapot jelző - az intelligens vízadagoló, fényérzékelő segítségével, mindig figyelmezteti, mikor kell feltöltenie a vizet.
 • Ultra csendes működés - a készülék energiatakarékos és működése rendkívül csendes, így nem zavarja a víz szűrése közben sem.
 • Szabadalmaztatott vízszűrő - a Petkit Eversweet 2 az elődjéhez képest még kifinomultabb szűrőrendszerrel lett felszerelve (200 x jobb szűrőrendszer). A cserélhető szűrőegységek eltávolítják a szennyeződést és a klórt a vízből.
 • Egyszerű töltés - a vízadagoló karbantartása nem igényes és újratölthető. A különleges kialakításnak és konstrukciónak köszönhetően könnyedén feltöltheti a tartályt az adagoló felső részén.
 • Vízionizáció - az okos vízadagoló ionizálja a vizet és szűrővizsgálat segítségével figyelmeztet a nehézfém-ionok koncentrációjára a vízben.
 • Háromszoros víztisztítás - a Petkit Eversweet intelligens vízadagoló háromféle módon tisztítja a vizet - eltávolítja a szőrzetet és a szennyeződést, a szénszűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat és a víz ionizációja megbirkózik a nehézfémekkel.
 • A vízadagolóhoz szerelhető vízmelegítő

 

Az adagolót szükség szerint állíthatja be

A Smart Petkit Eversweet vízadagoló fényérzékelővel és vízmennyiség-kijelzővel rendelkezik - így láthatja, hogy mikor kell feltölteni a vizet. Az adagoló (szökőkút) intelligens módban (SMART üzemmód) működik, mely energiatakarékos. Az egyes üzemmódok könnyedén, automatikusan is módosíthatók - például nappali és éjjeli üzemmód. Ha NORMÁL módra kapcsol, a víz folyni fog a szökőkútból, így a házi kedvencének állandó hozzáférése lesz a friss vízhez, melyet különösen értékelni fog, pl. sétáltatás után.

 

Szűrő és vízjelző

Az a tény, hogy a vízadagoló okos, nem csak azt jelenti, hogy a vizet megtisztítja és adagolja. Fényérzékelő segítségével figyelmezteti Önt, ha szükség van a víz feltöltésére, a szűrő cseréjére vagy megtisztítására. Az adagoló karbantartása és kezelése kényelmes és gyors.

Aktív szén, ionizáció és speciális szűrő

És hogyan tisztítja meg a vizet a Petkit Eversweet adagoló? Háromféleképpen. A vizet egy mechanikus szűrőn keresztül tisztítja meg a szennyeződéstől és szőrszálaktól. Az aktív szénszűrő eltávolítja a víz klórszagát, így házi kedvencének még jobban fog ízleni. És végül a víz ionizációja megbirkózik a nehézfémekkel. Az eredmény tiszta, ízletes és egészséges víz.

 

Ultra-csendes működés

Attól fél, hogy a vízadagoló működése zavaróan hat majd környezetére a lakásban vagy otthonában? Nem kell aggódnia. A készülék egy különleges ultra csendes 6 V-os pumpát használ, melynek működéséről tudni sem fog. Teljes mértékben elégedett lesz nem csak házi kedvence, hanem Ön is.

 

 

 

Részletekre helyezett hangsúly, a természet által inspirált

A Petkit Eversweet intelligens vízadagoló egészséges és tiszta vizet biztosít házi kedvencének, mely kulcsfontosságú minden élőlény számára. Az adagoló egyedülálló kialakítása biztosítja a víz keringését és áramlását, miközben a gondos szűrő folyamatosan garantálja a tiszta és friss vizet. Mint egy vízesés - az intelligens adagoló tervezőit a természet ihlette. A klórmentes és tiszta víz áramlása rendkívül szórakoztató és vonzó a kutya vagy a macska számára, melynek köszönhetően többet is isznak. És a rendszeres ivás, az egészséges állapot megtartásának egy nagyon fontos tényezője.

 

 

Az adagoló méretei: 180 mm x 180 mm x 155 mm, Súlya: 1,06 kg, 6W/mA, Űrtartalom: 2L

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • a legcsendesebb vízadagoló a piacon
 • figyelmeztet az alacsony vízszintre
 • takarékos
 • minőségi és ellenálló anyag
 • egyedülálló és új design
 • Magasabb árA csomag tartalma

 • Vízadagoló
 • Szűrők
 • Útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.