Pawbo iPuppyGo

A legújabb Pawbo aktivitás-monitor segítségével, könnyedén felügyelheti házi kedvence fizikai állapotát. Az iPuppy Go átmérője 35 mm, melyet kedvence a nyakörvön hordoz és okostelefonjára érkeznek az adatok, ami az alvásmennyiséget, mozgás aktivitást és négylábú barátja hangulatát illeti. A készülék Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobiltelefonhoz. Az akkumulátor élettartama 6 hónap.

Termékcsoport kiválasztása
 • Színek


Egyéb változatok:
Pawbo iPuppyGo Pawbo iPuppyGo Raktáron db 25 265 Ft Pawbo Spring itatókút Pawbo Spring itatókút Raktáron 1 db 63 365 Ft
25 265 Ft 20 880 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 28. 07. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Pawbo iPuppyGo

A legújabb Pawbo aktivitás-monitor segítségével, könnyedén felügyelheti házi kedvence fizikai állapotát. Az iPuppy Go átmérője 35 mm, melyet kedvence a nyakörvön hordoz és okostelefonjára érkeznek az adatok, ami az alvásmennyiséget, mozgás aktivitást és négylábú barátja hangulatát illeti. A készülék Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobiltelefonhoz. Az aktivitás-monitor óránként kiértékeli az adatokat. 5 színváltozatban kapható! Az iPuppy Go továbbá lépésszámlálóval lett ellátva, mely egyéb adatok feldolgozására is képes, mint például az elégetett kalóriamennyiség és az alvásmennyiség. Az alkalmazásban a grafikonon látható tevékenységet napi órákra osztja és magas sávval mutatja a kutya lépésszámát. A sétáltatás javítására szolgáló funkció - a pillanatnyi tartózkodási helyet jelző térképen megjelenik a kincs virtuális vagy valódi nyereménnyel, három szinttel, melyet megnyerhet. A készülék egy CR2032 típusú gombelemmel működik, melynek élettartama 6 hónap. Az alkalmazás figyelmezteti az elem alacsony energiaszintjéről.

 

 

Legfőbb funkciók:

 • Felügyeli házi kedvence egészségi állapotát
 • Kiértékeli a fizikai aktivitással töltött időt
 • Kiértékeli az alvás mennyiségét
 • Javaslatot ad az egészséges életmódra
 • Kiértékeli az elfogyasztott tápanyag-arányt
 • Tájékoztat kedvence fizikai és szellemi állapotáról

 

 

Ami a szinkronizálást illeti, rendkívül egyszerű. Elegendő megnyitni az alkalmazást, rákattintani a frissítés ikonjára és 10 másodpercen belül az adatok frissülnek. Az iPuppy Go alkalmazás ingyenesen letölthető IOS és Android eszközökre. 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Bluetooth kapcsolat
 • Könnyű aktivitásmérő
 • Az akkumulátor élettartama akár 6 hónap
 • Figyelmeztetés az alacsony energiaszintre
 • Felügyeli háziállatainak egészségét
 • Áttekinthető grafikon az alkalmazásban
 • A sétáltatás javítására szolgáló funkció

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

A csomag tartalma

 • Pawbo iPuppyGo aktivitás monitor

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.