PetKit P2 aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak

A PetKit P2 professzionális aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak. A vezeték nélküli készülék nagyon elegáns és könnyű. A készülék használatával maximális áttekintést nyerhet házi kedvencéről. Tudja, hogyan táplálkozik kutyája? Hogyan alszik? Jelen pillanatban milyen hangulata van? Most már mindenről tudni fog!

Termékcsoport kiválasztása
 • Színek


Egyéb változatok:
27 215 Ft 22 490 Ft ÁFA nélkül
4 hét
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 27. 01. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetKit P2 aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak

A PetKit P2 professzionális aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak. A vezeték nélküli készülék nagyon elegáns és könnyű. A készülék használatával maximális áttekintést nyerhet házi kedvencéről. Tudja, hogyan táplálkozik kutyája? Hogyan alszik? Jelen pillanatban milyen hangulata van? Most már mindenről tudni fog!

 

 

Legfőbb funkciók

 • PetKit P2 ativitásmérő alkalmazással.
 • Alvás monitor: figyelemmel kíséri házi kedvence alvásának idejét, melynek köszönhetően ellenőrizheti az alvás minőségét.
 • Kalóriaszámolás: a készülék kiszámolja a pontos kalóriát, melyet a kutyának el kell égetnie.
 • Ajánlott etetés: A P2 aktivitásmérő képes ellenőrizni a helyes táplálékfelvételt. 
 • Hangulatérzékelés: A P2 aktivitásmérő feljegyzi a kutya összes mozdulatát, melyek alapján megállapítható a kutya hangulata.
 • Aktivitásmérő: Az alkalmazás feljegyzi az összes információt a kutya tevékenységéről.
 • Egészségi állapot elemzése: A beérkezett adatok alapján a készülék elemzi a kutya egészségi állapotát.
 • Alkalmazás: egy alkalmazás ellenőriz mindent.
 • IP7: a készülék teljes mértékben vízálló.
 • Modern technológia: egészségesebb környezetet biztosít házi kedvence részére.
 • Magas érzékenység, alacsony fogyasztás: Tápellátás 1 x CR2032 (a csomag tartalma).
 • Alkalmas iPhone 4s és újabb vagy Android 4.3 és újabb készülékekhez, Kompatibilis Bluetooth 4.0-val rendelkező okostelefonokkal.
 • Tökéletes baby-sitter házi kedvencének
 • Alkalmazás letöltése: App Store vagy Google Play

 

Online bejegyzések bárhonnan!

A kifinomult és fejlett P2 szkenner feljegyzi házi kedvence tevékenységét minden nap (24/7), összegyűjti az információt, melyet a Cloud szerverre továbbítja (adathordozó, fájlokat tároló szerver). Elemzi az összes beérkezett információt.

 

Kidolgozott étkezési rend 

A P2 aktivitásmonitoron keresztül kapott információk szerint a kalória pontosan kiszámítható. Így a kedvence számára biztosított eledel mennyisége könnyen ellenőrizhető.

 

 

Mennyit alszik házi kedvence?

A P2 feljegyzi a kutya alvásával kapcsolatos információkat: az alvás ideje és minősége.

 

 

Ellenőrizze négylábú barátja hangulatát

A P2 aktivitásmérő figyeli házi kedvence összes mozdulatát. Ezzel a hozzáadott információval az alkalmazás kimutatja a legkisebb változásokat is a kutya vagy macska hangulatában.

 

 

Divatos és tartós fedél

A P2 aktivitásmérő magnóliából készült, mely már érintésre kiváló minőségű, de rendkívül könnyű és tartó is egyben (ellenáll a nyomásnak). A mikron felület garantálja a sima és finom struktúrát. A P2 aktivitás-monitor így képes ellenállni a keményebb ütközésnek is és megőrizni robusztusságát és eredeti alakját.

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.