PetKit P2 aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak

A PetKit P2 professzionális aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak. A vezeték nélküli készülék nagyon elegáns és könnyű. A készülék használatával maximális áttekintést nyerhet házi kedvencéről. Tudja, hogyan táplálkozik kutyája? Hogyan alszik? Jelen pillanatban milyen hangulata van? Most már mindenről tudni fog!

Termékcsoport kiválasztása
 • Színek

27 535 Ft 22 755 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetKit P2 aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak

A PetKit P2 professzionális aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak. A vezeték nélküli készülék nagyon elegáns és könnyű. A készülék használatával maximális áttekintést nyerhet házi kedvencéről. Tudja, hogyan táplálkozik kutyája? Hogyan alszik? Jelen pillanatban milyen hangulata van? Most már mindenről tudni fog!

 

 

Legfőbb funkciók

 • PetKit P2 ativitásmérő alkalmazással.
 • Alvás monitor: figyelemmel kíséri házi kedvence alvásának idejét, melynek köszönhetően ellenőrizheti az alvás minőségét.
 • Kalóriaszámolás: a készülék kiszámolja a pontos kalóriát, melyet a kutyának el kell égetnie.
 • Ajánlott etetés: A P2 aktivitásmérő képes ellenőrizni a helyes táplálékfelvételt. 
 • Hangulatérzékelés: A P2 aktivitásmérő feljegyzi a kutya összes mozdulatát, melyek alapján megállapítható a kutya hangulata.
 • Aktivitásmérő: Az alkalmazás feljegyzi az összes információt a kutya tevékenységéről.
 • Egészségi állapot elemzése: A beérkezett adatok alapján a készülék elemzi a kutya egészségi állapotát.
 • Alkalmazás: egy alkalmazás ellenőriz mindent.
 • IP7: a készülék teljes mértékben vízálló.
 • Modern technológia: egészségesebb környezetet biztosít házi kedvence részére.
 • Magas érzékenység, alacsony fogyasztás: Tápellátás 1 x CR2032 (a csomag tartalma).
 • Alkalmas iPhone 4s és újabb vagy Android 4.3 és újabb készülékekhez, Kompatibilis Bluetooth 4.0-val rendelkező okostelefonokkal.
 • Tökéletes baby-sitter házi kedvencének
 • Alkalmazás letöltése: App Store vagy Google Play

 

Online bejegyzések bárhonnan!

A kifinomult és fejlett P2 szkenner feljegyzi házi kedvence tevékenységét minden nap (24/7), összegyűjti az információt, melyet a Cloud szerverre továbbítja (adathordozó, fájlokat tároló szerver). Elemzi az összes beérkezett információt.

 

Kidolgozott étkezési rend 

A P2 aktivitásmonitoron keresztül kapott információk szerint a kalória pontosan kiszámítható. Így a kedvence számára biztosított eledel mennyisége könnyen ellenőrizhető.

 

 

Mennyit alszik házi kedvence?

A P2 feljegyzi a kutya alvásával kapcsolatos információkat: az alvás ideje és minősége.

 

 

Ellenőrizze négylábú barátja hangulatát

A P2 aktivitásmérő figyeli házi kedvence összes mozdulatát. Ezzel a hozzáadott információval az alkalmazás kimutatja a legkisebb változásokat is a kutya vagy macska hangulatában.

 

 

Divatos és tartós fedél

A P2 aktivitásmérő magnóliából készült, mely már érintésre kiváló minőségű, de rendkívül könnyű és tartó is egyben (ellenáll a nyomásnak). A mikron felület garantálja a sima és finom struktúrát. A P2 aktivitás-monitor így képes ellenállni a keményebb ütközésnek is és megőrizni robusztusságát és eredeti alakját.

 

 

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.