Patpet 680 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 680 elektronikus kiképzőnyakörv megfelel az összes kutyafajta számára. A készülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet 680 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Megvilágított LED kijelző, külön funkciógombok.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

40 295 Ft 33 299 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet 680 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 680 elektronikus kiképzőnyakörv megfelel az össze kutyafajta alap vagy professzionális képzésére. A készülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet 680 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Megfelel az összes méretű kutya számára. Az adókészülék LED kijelzővel és külön funkciógombokkal lett ellátva. A nyakörv csupán esőálló, vízbe nem meríthető. Csak enyhébb esőben használható. Az adó és vevő USB kábel segítségével újratölthető, mely a csomag tartalma.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 680 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 680 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez.

 

Energiaellátás

A Patpet 680 adó- és vevőkészülékének akkumulátora rendkívül tartós és gyorsan újratölthető. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2-3 óra. Készenléti állapotban akár 30 napig is kitart (adó 60 nap). 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 680 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 680 kiképzőnyakörv minőségi, megvilágított LED kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, energiaszint, kiválasztott kutya.

 

Vízállóság

A Patpet 680 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Nyakkerület 56 cm-ig állítható.

 

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,8 cm, magassága 12,8 cm, mélysége 2,8 cm. A vevő szélessége 3,7 cm, magassága 6,2 cm, mélysége 2,9 cm, súlya 56 gramm.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • 16 impulzusszint
 • Hatótávolság 600 méter
 • Háttérvilágítású LED kijelző
 • Külön funkciógombok
 • Hang, rezgés, impulzus
 • Micro USB kábel
 • Esőálló vevő
 • 2 kutya képzésének lehetősége
 • Újratölthető adó és vevő

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 600 m
Impulzus ereje 16
Hengjelzés ereje 1
Ugatásgátló üzemmód nem
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,2 x 2,9 x 3,7 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 12,8 x 4,8 x 2,8 cm
Vevőkészülék súlya 56 g
Adókészülék súlya 70 g
Tápellátás újratölthető
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 9 - 11 dní
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 27 - 30 dní
Nyakörv hossza 20 - 65 cm

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Tesztdióda
 • Elektródák
 • USB kábel
 • Utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.