Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Foresto 38 cm-es kullancs elleni nyakörv kutyáknak és macskáknak (8kg alatt)

A Foresto kullancs elleni nyakörv nem csak egy közönséges nyakörv a bolhák és kullancsok ellen. Olyan újonnan kifejlesztett anyagkeveréket tartalmaz, amely lehetővé teszi a kis dózisú hatóanyagok biztonságos és mindenekelőtt ellenőrzött kibocsátását, amelyek akár 8 hónapon keresztül taszítják ezeket a kis élőlényeket. Macskák és kisebb testű kutyák számára is alkalmas. 

További információk ›

Raktáron 7 db
15 485 Ft 12 796 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P5881
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
Foresto 38 cm-es kullancs elleni nyakörv kutyáknak és macskáknak (8kg alatt)
Foresto 38 cm-es…
15 485 Ft

Termék leírása

Bizonyára jól tudja, hogy a bolhák és a kullancsok mennyire megkeseríthetik az állatok életét. Ezek olyan paraziták, amelyek vérükkel táplálkoznak, és csípéseket hagynak maguk után, amelyek fájdalmasak lehetnek. A fertőzött bolhák és kullancsok veszélyes betegségeket is átadhatnak, amikor az állat vérét szívják. A Foresto nyakörvvel könnyedén megelőzheti ezt a problémát.

A Foresto kullancs elleni nyakörv nem csak egy közönséges nyakörv a bolhák és kullancsok ellen. Olyan újonnan kifejlesztett anyagkeveréket tartalmaz, amely lehetővé teszi a kis dózisú hatóanyagok biztonságos és mindenekelőtt ellenőrzött kibocsátását, amelyek akár 8 hónapon keresztül taszítják ezeket a kis élőlényeket.

Mit jelent ez az Ön háziállata számára? 

A Foresto nyakörv nemcsak a bolhákat és kullancsokat pusztítja el, hanem a kullancsokat is elriasztja, mielőtt azok megtapadhatnának. Így ez a parazitaellenes nyakörv megvédheti őt azoktól a betegségektől, amelyeket ezek a paraziták terjeszthetnek. 

Milyen anyagokat tartalmaz a Foresto parazitaellenes kutyanyakörv? 

Imidakloprid (10%: bizonyítottan hatékony a kifejlett bolhák, azok lárvái és a tetvek ellen.

Flumetrin ( 4,5%): bizonyítottan hatásos a kifejlett kullancsok, azok lárvái és nimfái elriasztására és elpusztítására.

Hogyan segít a Foresto nyakörv?

A Foresto nyakörv 7-8 hónapig segít kedvencének a kezelésben és különösen a fakulás megelőzésében. Megvédi őt a bolhalárvák fejlődésétől a közvetlen környezetében 8 hónapig. A bolhák által okozott allergiás bőrgyulladás kezelésének részeként is használhatja. Előnye, hogy a Foresto nyakörv tartósan irtó és taszító hatású a kullancsok ellen, a lárvák és nimfák ellen is hat.

Vigyázzon, ha a paraziták már rátapadtak a kutyára vagy macskára, előfordulhat, hogy 48 órán belül nem pusztulnak el, ezért a nyakörv felhelyezése előtt minden kullancsot el kell távolítania az állatról. A nyakörv a felszerelés után 2 nappal megakadályozza a további kullancsfertőzést.

Hogyan használják a Foresto nyakörvet? 

A Foresto parazitaellenes nyakörveket egyszerűen a nyakra lehet helyezni. Egy klasszikus nyakörvvel együtt viselhető, és bármilyen háziállathoz igazítható. Javasoljuk, hogy vágja le a nyakörv felesleges végét. Fejlődő kölyökkutyák esetében jobb, ha a felesleges véget meghagyjuk, így a nyakörv hossza a kölyök méretéhez igazítható. A nyakörvet rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megfelelő hosszúságú legyen, és szükség esetén módosítani kell. A nyakörvet mindig úgy kell felszerelni, hogy a nyakörv és a kutya nyaka között legalább két ujjnyi hely maradjon. 

Figyelem! Ha a kutyán vagy macskán már élősködők vannak, előfordulhat, hogy 48 órán belül nem pusztulnak el, ezért a nyakörv felhelyezése előtt minden kullancsot el kell távolítani az állatról. A nyakörv a felszerelés után 2 nappal megakadályozza a további kullancsfertőzést. Abban az esetben, ha a kutyát elkapják, ami nagyon valószínűtlen, a biztonsági eszköz a nyakörv kioldásával megvédi a kutyát.

Mikor ne használjuk a Foresto nyakörvet? 

Ne használja 10 hetesnél fiatalabb cicáknál és 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyáknál. Ne használja a gyógyszerrel vagy segédanyagokkal szembeni ismert túlérzékenység esetén.

 

Cégünk rendelkezik az Állatorvosi Biopreparátumok és Gyógyszerek Állami Ellenőrzési Intézetének tanúsításával a fenntartott gyógyszerek értékesítésére. 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Parazitaellenes készítmények Parazitaellenes nyakörvek Kutyáknak Macskáknak

Teljes leírás megjelenítése

Parazitaellenes készítmények

Hogyan válasszunk megfelelő parazitaellenes szereket

  • Megfelelő parazitaellenes készítmény kiválasztásakor figyelembe kell vennünk, hogy milyen környezetben él a kutya. A nyakörv leginkább a szabadban tartózkodó kutyáknak felel meg. A lakásban vagy házban tartott kisállatok esetében előnyösebb repellens szerek használata. Amennyiben cicát tart a lakásban javasolt állatorvoshoz fordulni, ugyanis egyes kutya parazitaellenes készítmények veszélyesek lehetnek a macskákra.
  • Tisztában van vele, hogy milyen paraziták ellen kíván harcolni? Egyes termékek hatékonyak az összes parazitával szemben, mások viszont konkrét fajjal birkóznak meg, mint például bolhák vagy kullancsok.
  • Fontos kritérium lehet, hogy mennyi időn belül nyilvánul meg a gyógyszer hatása és a teljes hatás időtartama. A spray vagy a pipetta azonnali védelmet nyújt, miközben a nyakörvek esetében legalább egy hetet kell várni, mielőtt a paraziták elpusztulnának. A hatékonyság időtartama is változó. A nyakörv több hónapig véd a paraziták ellen, míg a pipetták gyakran csak néhány hétig.
  • A megfelelő parazitaellenes készítményt a kutya természete és igényeinek megfelelően válassza. Ha kutyája imádja a vizet és gyakran fürdik, akkor a parazitaellenes nyakörv remek választás lesz. Ellenben nincs értelme olyan spray-be és cseppekbe fektetni, ahol a vízzel való érintkezés csökkenti a hatékonyságot. Néhány parazitaellenes szer nem ajánlott kölyökkutyáknak és 2 kg alatti kutyáknak.

Kapcsolódó termékek