Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog P20

A Reedog P20 megbízható elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzus funkciókkal lett ellátva. Háttérvilágítású LED-kijelzőt és beépített LED lámpát is tartalmaz, amely segít megtalálni kedvencét az esti séták során is. Legfeljebb 2 kutya képzésére alkalmas 300 m-es távolságból egyetlen, ergonomikusan kialakított adókészülék segítségével.

További információk ›

Raktáron > 10 db
34 255 Ft 28 307 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53538
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Reedog P20 egy megbízható kiképző nyakörv, amellyel könnyedén kiképezheti kutyáját és elkerülheti a nem kívánt viselkedést. Három állítható edzésmód közül választhat - hang, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A készülék beépített lámpával is rendelkezik, ami megkönnyíti a kutya megtalálását az esti séták során. A biztonság az első, a nyakörv biztonsági billentyűzettel lett felszerelve, amely megakadályozza a nem kívánt használatot. Kiegészítő vevőegység megvásárlásával akár 2 kutyát is kiképezhet 300 m-es hatótávolságon belül, ami elegendő alap- és szakmai képzéshez egyaránt. A vevőkészülék cseppálló és erős nylon nyakörvvel rendelkezik, de használható saját nyakörv is, 2 cm szélességgel. Az adó és a vevő egyszerre tölthető a mellékelt USB töltőkábellel, az akkumulátor kb. 12-15 napig bírja. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 10-90 kg-ig.

 

 

 

Hatótávolság

A Reedog P20 segítségével akár 300 méteres távolságból is kiképezheti kutyáját póráz nélkül. Ez a nyakörv amatőr és professzionális kutyakiképzésre egyaránt alkalmas.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog P20 hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust alkalmaz korrekcióként. Rezgés (1-16 fokozat), hang (1-8 fokozat) és impulzuserősség 99 fokozat. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja kutyájának. A korrekciós erősséget bármikor növelheti vagy csökkentheti a távadó gombjaival.

 

Energiaellátás

A Reedog P20 nyakörv adója és vevője 300mAh kapacitású újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, egyidejűleg 2-3 órán keresztül tölthetők. A nyakörv nagyon alacsony energiafogyasztású, a vevő akár 12-15 napig készenléti üzemmódban marad.

 

Vízálló védelem 

A Reedog P20 teljes mértékben cseppálló és IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető. Tartósabb esőben sem javasolt használni. Az adó IPX1, alapszintű védettségi fokozattal rendelkezik.

 

Kutyák száma

A Reedog P20 egyszerre több kutya vezérlésére is használható anélkül, hogy a funkcionalitás elveszne. További nyakörv megvásárlásával könnyedén bővítheti egyszerre 2 kutya kiképzésére. Az adókészülék gombjával válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Reedog P20 nagyon erős és kiváló minőségű nylon nyakörvvel rendelkezik (fényvisszaverő). A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. Hossza 20-70 cm között állítható, mely szükség szerint vágható.

 


Súly és méretek

Az adó 4,5 cm széles, 14,5 cm magas (antennával együtt), 2 cm mély és 84 gramm súlyú (antennával és akkumulátorral együtt). A vevő 3,5 cm széles, 6 cm magas, 2,8 cm mély és 50 gramm súlyú (elemmel együtt).

 

A termék előnyei:

 • Hang-, rezgés- és impulzuskorrekció
 • Zseblámpa funkció az adón
 • Billentyűzár
 • Akkumulátor állapotjelző
 • Cseppálló készülék
 • Exkluzív szilikon hosszabbítók
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • LED háttérvilágítású kijelző
 • Tartós nylon nyakörv

 

A termék hátrányai:

 • A nyakörv nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Nylon nyakörv
 • Rövid érintkezési pontok
 • Hosszú érintkezési pontok
 • Kettős USB kábel
 • Szilikon hosszabbítók
 • Csuklózsinór
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Reedog Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus, Fényjelzés
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Fényjelzés
Hatótávolság 300 m
Hatótávolság 300 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Temperamentumos kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vevőkészülék élettartama 2 - 15 nap
Adókészülék élettartama 2 - 15 napok
Elem a vevőkészülékben 300 mAh
Elem az adókészülékben 300 mAh
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 8
Rezgés szint 16
Impulzus szint 99
Adókészülék súlya 84 g
Vevőkészülék súlya 50 g
Adókészülék méretei 4,5 x 4,5 x 2 cm
Vevőkészülék méretei 3,5 x 6 x 2,8 cm

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek