Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet T710

Megérkezett a Patpet 700 nyakörv új, továbbfejlesztett változata! Megbízható és biztonságos elektronikus kiképző nyakörv hangjelzés, állítható rezgés és impulzus funkciókkal. 600 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 2 kutyát is kiképezhet, egyetlen ergonomikusan kialakított adókészülékkel. Az adókészülék külön funkciógombokkal, LCD háttérvilágítású kijelzővel és lámpával lett felszerelve. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 15 kg felett.

További információk ›

Raktáron 10 db
31 845 Ft 26 318 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53253
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T710 egy újratölthető kiképző nyakörv rendkívül hosszú készenléti móddal, amatőr és professzionális kutyakiképzéshez egyaránt. Ez a továbbfejlesztett kialakítású kiképző nyakörv akár 600 méteres hatótávolsággal, hang, impulzus, rezgés funkciókkal rendelkezik. Az adókészülék külön funkciógombokkal és LCD háttérvilágítású kijelzővel lett felszerelve. A rezgés és az elektrosztatikus impulzus 8 fokozatban állítható. Méretének és korrekciós szilárdságának köszönhetően a nyakörv inkább közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas 15 kg felett. További vevő megvásárlásával egyszerre 2 kutyára is kiterjeszthető a kiképzés. A háttérvilágítású LCD kijelző egyedi kialakításának és a lámpának köszönhetően az esti séta sem lesz akadály a Patpet T700 számára. A csomag rövid elektródákat tartalmaz, amelyek nem cserélhetők, így a nyakörv nem alkalmas hosszú szőrű kutyafajták számára.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T710 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekció, melyek ereje 8 szinten állítható. Az impulzus vagy rezgés erősségét bármikor könnyedén növelheti vagy csökkentheti az adón található gombbal.

 

Hatótávolság

A Patpet T710 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T710 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A nyakörv teljes feltöltése 2-3 órát vesz igénybe, majd a vevő 11 napig, az adó használattól függően 30 napig marad készenléti üzemmódban.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T710 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T710 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T710 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 védettségi fokozattal, az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik. 

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,2 cm, magassága 13 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 62 g. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6,5 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 85 g. 

 

 

A termék előnyei:

 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • LCD kijelző
 • Gyors töltés funkció
 • Hatótávolság akár 600 m
 • Ergonomikusan kialakított adó
 • Külön funkciógombok
 • Zseblámpa az adón
 • Hang, rezgés és impulzus funkciók

 

A termék hátrányai:

 • A csomag csak rövid elektródákat tartalmaz
 • A nyakörv nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Nylon nyakörv
 • Kettős USB kábel
 • Tesztlámpa
 • Útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Fényjelzés, Impulzus, Rezgés
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Fényjelzés
Hatótávolság 600 m
Hatótávolság 600 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 11 nap
Adókészülék élettartama 30 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Rezgés szint 16
Impulzus szint 16
Adókészülék súlya 62 g
Vevőkészülék súlya 85 g
Adókészülék méretei 4,2 x 13 x 2 cm
Vevőkészülék méretei 4 x 6,5 x 2,4 cm
Elektródák Rövid elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek