Patpet T710

Újdonság

Megérkezett a Patpet 700 nyakörv új, továbbfejlesztett változata! Megbízható és biztonságos elektronikus kiképző nyakörv hangjelzés, állítható rezgés és impulzus funkciókkal. 600 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 2 kutyát is kiképezhet, egyetlen ergonomikusan kialakított adókészülékkel. Az adókészülék külön funkciógombokkal, LCD háttérvilágítású kijelzővel és lámpával lett felszerelve. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 15 kg felett.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

31 015 Ft 25 629 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 4 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 13. 06. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T710

A Patpet T710 egy újratölthető kiképző nyakörv rendkívül hosszú készenléti móddal, amatőr és professzionális kutyakiképzéshez egyaránt. Ez a továbbfejlesztett kialakítású kiképző nyakörv akár 600 méteres hatótávolsággal, hang, impulzus, rezgés funkciókkal rendelkezik. Az adókészülék külön funkciógombokkal és LCD háttérvilágítású kijelzővel lett felszerelve. A rezgés és az elektrosztatikus impulzus 8 fokozatban állítható. Méretének és korrekciós szilárdságának köszönhetően a nyakörv inkább közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas 15 kg felett. További vevő megvásárlásával egyszerre 2 kutyára is kiterjeszthető a kiképzés. A háttérvilágítású LCD kijelző egyedi kialakításának és a lámpának köszönhetően az esti séta sem lesz akadály a Patpet T700 számára. A csomag rövid elektródákat tartalmaz, amelyek nem cserélhetők, így a nyakörv nem alkalmas hosszú szőrű kutyafajták számára.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T710 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekció, melyek ereje 8 szinten állítható. Az impulzus vagy rezgés erősségét bármikor könnyedén növelheti vagy csökkentheti az adón található gombbal.

 

Hatótávolság

A Patpet T710 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T710 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A nyakörv teljes feltöltése 2-3 órát vesz igénybe, majd a vevő 11 napig, az adó használattól függően 30 napig marad készenléti üzemmódban.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T710 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T710 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T710 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 védettségi fokozattal, az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik. 

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,2 cm, magassága 13 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 62 g. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6,5 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 85 g. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • LCD kijelző
 • Gyors töltés funkció
 • Hatótávolság akár 600 m
 • Ergonomikusan kialakított adó
 • Külön funkciógombok
 • Zseblámpa az adón
 • Hang, rezgés és impulzus funkciók
 • A csomag csak rövid elektródákat tartalmaz
 • A nyakörv nem meríthető vízbe

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 600 m
Impulzus ereje 16
Rezgés ereje 16
Hengjelzés ereje 1
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,5 x 4 x 2,5 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,2 x 13 x 2 cm
Vevőkészülék súlya 85 g
Adókészülék súlya 62 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Vízállóság vízálló
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 9 - 11 dní
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 27 - 30 dní
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Vevő
 • Adó
 • Nylon nyakörv
 • Kettős USB kábel
 • Tesztlámpa
 • Útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.