Patpet T680

A Patpet T680 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 3 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 30 kg felett.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

45 080 Ft 37 256 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 7 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 04. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T680

A Patpet T680 egy újratölthető kiképző nyakörv rendkívül hosszú készenléti móddal, amatőr és professzionális kutyakiképzéshez egyaránt. A nyakörv a mellékelt USB-kábellel újratölthető és 2 óra alatt teljesen feltöltődik. A hatótávolsága akár 400 méter, továbbá hang, 8 fokozatú rezgés és 16 fokozatú impulzus funkciókkal rendelkezik. A nyakörv minden méretű és fajtájú kutyának alkalmas. További vevő megvásárlásával könnyedén bővíthető 2 kutya egyidejű képzéséhez. A Patpet T680 ergonomikus formájú adóval rendelkezik, külön funkciógombokkal, valamint billentyű zárral, amely megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását. Az adó egy kerek háttérvilágítású LCD-kijelzővel is rendelkezik, amellyel tökéletes áttekintést kap a kiválasztott funkcióról, a kutyacsatornáról és az akkumulátor állapotáról.

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T680 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T680 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T680 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T680 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T680 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T680 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 70 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 15,5 cm, a mélysége 2,4 cm és a súlya 86 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 6,5 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 130 g. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hang, vibráció és impulzus funkciók
 • Hatótáv 400 m
 • Övcsipesz
 • 2 hosszúságú elektróda a csomagban
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Akár 3 kutya kiképzésének lehetősége
 • Állítható impulzus- és rezgéserősség
 • Külön funkciógombok
 • A nyakörv nem cserélhető
 • Kistestű kutyafajták számára nem alkalmas

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 400 m
Tápellátás újratölthető
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 2 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 30 dní
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízálló
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Elektródák Rövid és hosszú elektródák
Impulzus ereje 16
Adókészülék súlya 80 g
Vevőkészülék súlya 130 g
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,5 x 15,5 x 2,4 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,5 x 6,5 x 3 cm
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 8
Akkumulátor ereje (vevő) 400mAh
Az adókészülék tápellátása 250 mAh

A csomag tartalma

 • Adó
 • Vevő
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Gumisapka elektródákhoz
 • Tesztlámpa
 • Nyakzsinór
 • USB töltőkábel
 • Adapter
 • Kézikönyv

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.