Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet T504

Patpet T504 elektronikus kiképző nyakörv hang, rezgés, fény és impulzus funkciókkal. 600 m-es hatótávolságból akár 3 kutya is kiképezhető egyetlen adókészülékkel, amely háttérvilágítású kijelzővel, gombokkal és biztonsági billentyűzárral rendelkezik. A készülék újratölthető és cseppálló. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 10 kg-tól.

További információk ›

Raktáron 5 db
38 775 Ft 32 044 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52308
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T504 egy modern kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkcióval. 600 m-es hatótávolságból akár 3 kutya is kiképezhető egyetlen, ergonomikus kialakítású adóval. A csomag rövid és hosszú elektródákat tartalmaz gumiborítással, melynek köszönhetően allergiás kutyák számára is megfelel. A mágneses kábellel történő 2 órás töltés után a Patpet T504 nyakörv akkumulátora akár 30 napot is kibír készenléti módban. A nyakörv cseppálló, csak enyhe esőben használható, vízbe nem meríthető.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T504 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzés 3 szinten, a rezgések és impulzusok ereje 16 szinten állítható. Kiegészítő fényjelzés funkció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T504 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T504 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje 2 óra. Készenléti üzemmódban a vevő 11 napig, az adó 90 napig bírja. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T504 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T504 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció, a korrekció ereje, kutyacsatorna, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T504 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó védettségi fokozata IPX1.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Nejlon nyakörv, hossza 20 és 64 cm között állítható. Megfelel az összes kutyafajta számára 10 kg felett.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 15 cm, mélysége 2,8 cm. A vevőkészülék szélessége 6,5 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 2,6 cm és a súlya 56 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Hang, rezgés, impulzus és fényjelzés funkciók
 • Legfeljebb 3 kutya kiképzéséhez
 • Billentyűzetzár
 • Minden funkcióhoz külön gomb
 • Háttérvilágítású kijelző
 • Készenléti mód
 • Hosszú akkumulátor-élettartam

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Nyakörv
 • USB töltőkábel
 • Tesztlámpa
 • Rövid / hosszú elektródák
 • Rövid / hosszú gumi hosszabbítók
 • Csukló zsinór
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Fényjelzés
Hatótávolság 600 m
Hatótávolság 600 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
méret Temperamentumos kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 64 cm
Vevőkészülék élettartama 11 nap
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 3 szintek
Rezgés szint 16 szintek
Impulzus szint 16 szintek
Vevőkészülék súlya 56 g
Adókészülék méretei 4,5 x 15 x 2,8 cm
Vevőkészülék méretei 6,5 x 3,8 x 2,6 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek