Garmin PRO 550
Garmin PRO 550Garmin PRO 550Garmin PRO 550 Bundle

Garmin PRO 550 Bundle elektromos kiképző nyakörv

A Garmin PRO 550 elektromos kiképzőnyakörv hatótávolsága 1500 méter és további nyakörv megvásárlásával, egyszerre 3 kutya képzését teszi lehetővé. Háromféle korrekció választható: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, mely 21 szinten állítható. Garantált az egyszerű és gyors kezelés. A LED diódának köszönhetően sötétben sem téveszti szem elől kutyáját.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

165 885 Ft 137 095 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin PRO 550 Bundle elektromos kiképző nyakörv

A Garmin PRO 550 Bundle az elektromos kiképzőnyakörvek egy megújult modellje, mely a bevált Tri-Tronics technológiával együtt, egyszerre 3 kutya képzését teszi lehetővé. Hatótávolsága 1500 méter. A Garmin PRO 550 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 21 szinten állítható. Folyamatos és pillanatnyi impulzus lehetőségét kínálja, mely biztosítja, hogy erőteljesebben válaszoljon szokatlan és nem kívánt helyzetekben. A vevőkészülék beépített LED diódája segítségével sötétben is könnyedén lokalizálhatja kutyáját. BarkLimiter™ technológiának köszönhetően leszoktathatja kutyáját a nem kívánt ugatásról.

Az alábbi 4 képzési üzemmód választható:

 • Folyamatos elektromos impulzus - Megtörtént már Önnel is, hogy kutyája nem reagál és nem hallgat szinte semmilyen parancsra? Például vadászat közben vagy a temperamentus kutyafajtáknál. A folyamatos elektomos impulzusok hasonló esetekben nyújtanak nagy segítséget, ha már valóban szükség van nyers erő használatára. A kutya elektromos impulzusokat kap mindaddig, amíg a funkció gomját megszakítás nélkül lenyomva tartja (legfeljebb azonban 8 másodpercig tart az impulzus).
 • Pillanatnyi elektromos impulzus - Azonnali rövid elektromos impulzus figyelmezteti, megbünteti a kutyát a nemkívánatos tevékenységek esetén. Kellemtlen érzés a kutya számára, de semmiképpen sem elviselhetetlen. Rövid idő elteltével a kutya ötvözi ezt a tapasztalatot a tevékenységgel, és rájön, hogy ha az Ön parancsai szerint fog viselkedni, nem lesz szükség impulzus bevitelére. Így a képzés sikeres.
 • Rezgés - Amennyiben kizárólag figyelmeztetni szeretné kutyáját, képzési üzemmódként csak rezgés funkció is választható. Megzavarja a kutyát és azonnal elvonja a figyelmét a nem kívánt tevékenységről.
 • Hangjelzés - Figyelmeztetés hangjelzés formályában a kutya nem kívánt viselkedésére. A rezgés üzemmódhoz hasonlóan működik.

 


Hatótávolság

A Garmin PRO 550 hatótávolsága 1500 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin PRO 550 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 21 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető.

 

Ugatásgátló üzemmód

A Garmin PRO 550 kiképzőnyakörv a BarkLimiter technológiának köszönhetően azonosítja az ugatást a kutya nyakának rezgésével. Továbbá korrekció használata nélkül megkülönbözteti a rögeszmés, nem kívánt ugatást és a "házőrzői ugatást".

 


Energiaellátás

A Garmin PRO 550 újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra (vevő), 80 óra (adó) - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin PRO 550 vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin PRO 550 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin PRO 550 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 20,8 cm, mélysége 5,4 cm és a súlya 221 gramm. A vevő szélessége 7,8 cm, magassága 4,4 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya 98 gramm.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 1500 m
Adókészülék súlya 221 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 3 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 nap
Kijelző nem rendelkezik
Vízállóság víz alá meríthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető
Vevőkészülék súlya 98 g
Impulzus ereje 21
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,5 x 20,8 x 5,4 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 7,8 x 4,4 x 4,4 cm
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Ugatásgátló üzemmód igen
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 1
Kutyák száma 1 - 3 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.