Canicom 1000 - sada pro 2 psy

A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. 1000 m hatótávolságával amatőr és professzionális kutyakiképzésre, valamint közepes és nagytestű kutyafajták képzésére egyaránt alkalmas. A készülék 2 kutya egyidejű képzésére alkalmas, egyetlen ergonomikus adókészülék segítségével. Az adó háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik és vízálló.

101 300 Ft 83 715 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canicom 1000 - sada pro 2 psy

A Canicom 1000 ergonomikus formájú adóval rendelkezik. Az összes funkció külön gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően a készülék vezérlése nagyon egyszerű és garantált a gyors reakció a kutya képzése során. A távvezérlő beépített LCD, háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az impulzusszintet, a kiválasztott kutyát, az akkumulátor állapotát és a jelerősséget. A nyakörvvel póráz használata nélkül képezheti ki a kutyát 1000 m távolságig, ami elegendő alap- és professzionális képzéshez. A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. Az adó + és - gombjaival bármikor növelheti vagy csökkentheti az impulzus erősségét. A készülék adója és vevője 3 V -os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet. A Canicom 1000 készlet 2 vevőegységet tartalmaz, hogy egyszerre 2 kutyát képezhessen (az adón könnyedén válthat az egyes kutyák között). A nyakörv közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas. A vevőkészülék vízálló, az adó csupán cseppálló. Mágnese be/kikapcsolás.

 

 

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 1000 korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos (maximum 8 másodperc) és pillanatnyi (1 másodperc) elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 15 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. További kiegészítő funkció a Booster, mellyel vészhelyzet esetén azonnal megnövelheti az impulzusok erejét.

 

Energiaellátás

A készülék adója és vevője 3 V-os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet (megközelítőleg 6-12 hónap). Az adó energiaszintje az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető. A vevő elemének energiaszintjét dióda jelzi a vevőkészüléken.

 

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 1000 vízálló vevőkészülékkel lett ellátva. Nem jelent gondot eső, sár vagy hó sem. Az adókészülék csupán cseppálló. Ideális választás alap kutyaképzéshez.

 

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv segítségével 2 kutya is képezhető egyszerre. A csomag 2 db vevőegységet és 2 db nyakörvet tartalmaz.

 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 1000 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 3,8 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hang és impulzus funkciók
 • Hatótávolság 1000 m-ig
 • 2 db vevő a csomagban
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Vízálló vevő
 • Ki/bekapcsolás mágnessel
 • Alacsony energiaszint jelző
 • Nincs

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége CR2 3V
Adókészülék tápegysége CR2 3V
Hatótávolság 1000 m
Nyakörv hossza 20 do 50 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,8 x 6,8 x 4,3 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 10,8 x 5,5 x 2,4 cm
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék súlya 85 g
Tápellátás elemre
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés + booster
Vízállóság vízhatlan
Kijelző LCD megvilágított
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

A csomag tartalma

 • 2x vevő
 • Adó
 • Fekete műanyag nyakörv
 • Narancssárga műanyag nyakörv
 • Hordtáska
 • Tesztlámpa
 • 2 x 3V CR2 elem
 • 2x rövid érintkezési pontok
 • 2x hosszú érintkezési pontok
 • Használati útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.