Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Canicom 1000 - sada pro 2 psy

A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. 1000 m hatótávolságával amatőr és professzionális kutyakiképzésre, valamint közepes és nagytestű kutyafajták képzésére egyaránt alkalmas. A készülék 2 kutya egyidejű képzésére alkalmas, egyetlen ergonomikus adókészülék segítségével. Az adó háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik és vízálló.

További információk ›

Raktáron 1 db
120 270 Ft 99 396 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53866
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(3)
Canicom 1000 - sada pro 2 psy
Canicom 1000 - sada…
120 270 Ft

Termék leírása

A Canicom 1000 ergonomikus formájú adóval rendelkezik. Az összes funkció külön gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően a készülék vezérlése nagyon egyszerű és garantált a gyors reakció a kutya képzése során. A távvezérlő beépített LCD, háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az impulzusszintet, a kiválasztott kutyát, az akkumulátor állapotát és a jelerősséget. A nyakörvvel póráz használata nélkül képezheti ki a kutyát 1000 m távolságig, ami elegendő alap- és professzionális képzéshez. A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. Az adó + és - gombjaival bármikor növelheti vagy csökkentheti az impulzus erősségét. A készülék adója és vevője 3 V -os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet. A Canicom 1000 készlet 2 vevőegységet tartalmaz, hogy egyszerre 2 kutyát képezhessen (az adón könnyedén válthat az egyes kutyák között). A nyakörv közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas. A vevőkészülék vízálló, az adó csupán cseppálló. Mágnese be/kikapcsolás.

 

 

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 1000 korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos (maximum 8 másodperc) és pillanatnyi (1 másodperc) elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 15 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. További kiegészítő funkció a Booster, mellyel vészhelyzet esetén azonnal megnövelheti az impulzusok erejét.

 

Energiaellátás

A készülék adója és vevője 3 V-os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet (megközelítőleg 6-12 hónap). Az adó energiaszintje az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető. A vevő elemének energiaszintjét dióda jelzi a vevőkészüléken.

 

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 1000 vízálló vevőkészülékkel lett ellátva. Nem jelent gondot eső, sár vagy hó sem. Az adókészülék csupán cseppálló. Ideális választás alap kutyaképzéshez.

 

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv segítségével 2 kutya is képezhető egyszerre. A csomag 2 db vevőegységet és 2 db nyakörvet tartalmaz.

 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 1000 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 3,8 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Hang és impulzus funkciók
 • Hatótávolság 1000 m-ig
 • 2 db vevő a csomagban
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Vízálló vevő
 • Ki/bekapcsolás mágnessel
 • Alacsony energiaszint jelző

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • 2x vevő
 • Adó
 • Fekete műanyag nyakörv
 • Narancssárga műanyag nyakörv
 • Hordtáska
 • Tesztlámpa
 • 2 x 3V CR2 elem
 • 2x rövid érintkezési pontok
 • 2x hosszú érintkezési pontok
 • Használati útmutató

  

Figyelem! Kiegészítőink csak az EU-ban vásárolt Canicom tartozékokkal kompatibilisek. Ha az Európai Unión kívülről már megvásárolt termékekhez vásárol tőlünk tartozékokat, a termékek nem lesznek kompatibilisek! Különböző frekvenciákon működnek.

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Canicom Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 2 psy
Funkció Hangjelzés, Impulzus, Booster
Funkció Impulzus, Hangjelzés, Booster
Hatótávolság 1000 m
Hatótávolság 1000 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Temperamentumos kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás Elem
Vízálló védelem Vízhatlan
Nyakörv hossza 20 - 50 cm
Vevőkészülék élettartama 6 - 12 hónap
Adókészülék élettartama 6 - 12 hónap
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Elem az adókészülékben 3V CR2
Vevőkészülék tápellátása Akkumulátorok
Adókészülék tápellátása Akkumulátorok
Impulzus szint 15
Adókészülék súlya 85 g
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék méretei 5,5 x 10,8 x 2,4 cm
Vevőkészülék méretei 3,8 x 6,8 x 4,3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek