Canicom 300+
Canicom 300+Canicom 300+Canicom 300+
-10%

Canicom 300+

Kedvezmény Újdonság Újdonság

A Canicom 300+ univerzális elektronikus kiképzőnyakörv, mely az összes kutyafajta képzésére alkalmas. A nyakörv hatótávolsága 300 méter és további vevőegység megvásárlásával, egyszerre akár 2 kutya képzésére is bővíthető. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzus, booster. Vízálló nyakörvvel, külön funkciógombokkal, az adó megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve. 

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

Az akció lejár
20: 35:25
Eredeti ár 60 625 Ft 54 560 Ft 45 089 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canicom 300+

A Canicom 300+ egy modern elektronikus kiképzőnyakörv. Rendkívül megbízható készülék a nem túl igényes kutyaképzésre, melynek hatótávolsága 300 méter. Alkalmas a közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére. Korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzussal használható, melyek intenzitása 15 szinten állítható. Az adókészülék úgynevezett BOOSTER gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően gyors és intenzívebb impulzus bocsátható ki. A Booster gomb esetében az impulzus ereje beállítható a kívánt szintre (a képzéshez használt szintnél magasabb szintre). A "vészhelyzeti" booster gomb használata olyan esetekben ajánlott, amikor például a kutyát gyorsan és erőteljesen le kell állítani és a képzéshez alkalmazott gyengébb impulzusszint nem elegendő. A nyakörv adója és vevője 3V CR2 elemmel működik, melyek élettartama 3-6 hónap. A Canicom 300+ minden kutyafajta számára alkalmas 5-90 kg-ig.

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 300+ kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 300+ korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 15 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék 3V CR2 típusú elemmel működnek. Az adó energiaszintje az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető. Az elem élettartama körülbelül 3-6 hónap.

 

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 300+ vízálló vevőkészülékkel lett ellátva (védettségi fokozat IPX7). Az adókészüléknek nem jelent gondot az eső, sár vagy hó sem, azonban víz alá nem meríthető. Ideális választás alap és professzionális kutyaképzéshez.

 

A vezérelhető kutyák száma

A Canicom 300+ kiképző nyakörvvel egyszerre 2 kutyát is képezhet. További vevő megvásárlásával könnyedén bővítheti a készüléket további kutya egyidejű kiképzéséhez. Az adón található gombok segítségével válthat a kutyák között. A nyakörv közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas.

 

Kijelző

A Num Axes Canicom 300+ minőségi, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A kutya nappal és egyaránt sötétben is képezhető. A kijelző minden fontos információt tartalmaz - korrekció típusa, impulzusok ereje és az elem aktuális energiaszintje. 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 300+ nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm (elemmel). A vevő szélessége 6,8 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Vízálló készülék
 • Egyszerű vezérlés
 • Hang- és impulzuskorrekció
 • Booster funkció vészhelyzetekre
 • Masszív műanyag nyakörv
 • Hosszú elem-élettartam
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • Rövid és hosszú elektródák a csomagban
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Hatótávolsága mindössze 300 m
 • Nem rendelkezik rezgés funkcióval

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 3V CR2
Adókészülék tápegysége 3V CR2
Hatótávolság 300 m
Impulzus ereje 15
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,8 x 3,8 v 4,3 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 10,8 x 2,4 cm
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék súlya 85 g
Tápellátás elemre
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés
Kijelző LCD megvilágított
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 6 hónap
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 3 - 6 hónap
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Vevő
 • Adó
 • Rövid érintkezési pontok
 • Hosszú érintkezési pontok
 • Állítható nyakörv
 • CR2 3V elem
 • Tesztlámpa
 • Nyakpánt
 • Használati utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.