Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Reedog P20

A Reedog P20 megbízható elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzus funkciókkal lett ellátva. Háttérvilágítású LED-kijelzőt és beépített LED lámpát is tartalmaz, amely segít megtalálni kedvencét az esti séták során is. Legfeljebb 2 kutya képzésére alkalmas 300 m-es távolságból egyetlen, ergonomikusan kialakított adókészülék segítségével.

 

További információk ›

Raktáron 1 db
29 560 Ft 24 429 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P44830
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BAZÁR - Reedog P20
BAZÁR - Reedog P20
29 560 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A Reedog P20 egy megbízható kiképző nyakörv, amellyel könnyedén kiképezheti kutyáját és elkerülheti a nem kívánt viselkedést. Három állítható edzésmód közül választhat - hang, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A készülék beépített lámpával is rendelkezik, ami megkönnyíti a kutya megtalálását az esti séták során. A biztonság az első, a nyakörv biztonsági billentyűzettel lett felszerelve, amely megakadályozza a nem kívánt használatot. Kiegészítő vevőegység megvásárlásával akár 2 kutyát is kiképezhet 300 m-es hatótávolságon belül, ami elegendő alap- és szakmai képzéshez egyaránt. A vevőkészülék cseppálló és erős nylon nyakörvvel rendelkezik, de használható saját nyakörv is, 2 cm szélességgel. Az adó és a vevő egyszerre tölthető a mellékelt USB töltőkábellel, az akkumulátor kb. 12-15 napig bírja. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 10-90 kg-ig.

 

 

 

Hatótávolság

A Reedog P20 segítségével akár 300 méteres távolságból is kiképezheti kutyáját póráz nélkül. Ez a nyakörv amatőr és professzionális kutyakiképzésre egyaránt alkalmas.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog P20 hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust alkalmaz korrekcióként. Rezgés (1-16 fokozat), hang (1-8 fokozat) és impulzuserősség 99 fokozat. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja kutyájának. A korrekciós erősséget bármikor növelheti vagy csökkentheti a távadó gombjaival.

 

Energiaellátás

A Reedog P20 nyakörv adója és vevője 300mAh kapacitású újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, egyidejűleg 2-3 órán keresztül tölthetők. A nyakörv nagyon alacsony energiafogyasztású, a vevő akár 12-15 napig készenléti üzemmódban marad.

 

Vízálló védelem 

A Reedog P20 teljes mértékben cseppálló és IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető. Tartósabb esőben sem javasolt használni. Az adó IPX1, alapszintű védettségi fokozattal rendelkezik.

 

Kutyák száma

A Reedog P20 egyszerre több kutya vezérlésére is használható anélkül, hogy a funkcionalitás elveszne. További nyakörv megvásárlásával könnyedén bővítheti egyszerre 2 kutya kiképzésére. Az adókészülék gombjával válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Reedog P20 nagyon erős és kiváló minőségű nylon nyakörvvel rendelkezik (fényvisszaverő). A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. Hossza 20-70 cm között állítható, mely szükség szerint vágható.

 


Súly és méretek

Az adó 4,5 cm széles, 14,5 cm magas (antennával együtt), 2 cm mély és 84 gramm súlyú (antennával és akkumulátorral együtt). A vevő 3,5 cm széles, 6 cm magas, 2,8 cm mély és 50 gramm súlyú (elemmel együtt).

 

A termék előnyei:

 • Hang-, rezgés- és impulzuskorrekció
 • Zseblámpa funkció az adón
 • Billentyűzár
 • Akkumulátor állapotjelző
 • Cseppálló készülék
 • Exkluzív szilikon hosszabbítók
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • LED háttérvilágítású kijelző
 • Tartós nylon nyakörv

 

A termék hátrányai:

 • A nyakörv nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Nylon nyakörv
 • Rövid érintkezési pontok
 • Hosszú érintkezési pontok
 • Kettős USB kábel
 • Szilikon hosszabbítók
 • Csuklózsinór
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kiképző nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek