Szippantó szőnyeg Activity Matz Garden Game

Újdonság Újdonság

Egy illatos kert kis és nagy kutyák számára, rengeteg kedvenc csemegét rejt magában, melyek bárhol elrejthetők. A finomságok szórakoztató, de kifinomult elrejtése nagyszerű tevékenységet nyújt négylábú kedvencének, amely kellemesen kifárasztja és lefoglalja az elméjét. A szippantó szőnyeg megfelel bármilyen korú, fajtájú és méretű kutyának.

11 410 Ft 9 429 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Szippantó szőnyeg Activity Matz Garden Game

Az Activity Matz Garden Game szippantó szőnyeg egy teljesen egyedi interaktív játék. Áss ki egy sárgarépát, rágcsálj egy salátát és kényeztesd el négylábú társadat egy nagyszerű tevékenységgel. A kivehető daraboknak köszönhetően megnehezíti a kutya számára a finomságok vagy granulátumok megtalálását. Nagy mennyiségű finomság elfér egy salátában, egy sárgarépa alatt vagy egy ásó alatti zsebben. Mérete: 35,6 x 54,6 cm.

 • A saláta gyapjúból készült szippantó szőnyeg. Rejtsen el megfelelő finomságokat az anyagcsíkok közé.
 • A sárgarépa egy játék a zsebben rögzített rugalmas pánton. Vegye ki a sárgarépát a zzebből és helyezzen bele finomságokat. Tegye vissza a sárgarépát a zsebbe, hogy megnehezítse a keresést.
 • Ha kinyitja az ásó alatti részt, 5 zsebet fedez fel, amelyek közül néhány fejjel lefelé van, hogy még nagyobb kihívást jelentsen a keresés. A középső zseb egy további játékot kínál cékla formájában, ismét egy rugalmas pánton. A cékla alá más finomságokat is elrejthet.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Megfelel cicáknak is
 • Szórakoztató design
 • Nyugtató szórakozás
 • Elűzi az unalmat és a hosszú pillanatokat
 • Lelassítja az evést
 • Könnyen tisztítható és karbantartható
 • Tépőzáras csomagolás utazáshoz
 • Kivehető szőnyegdarabok
 • Serkenti az idősebb és lusta kutyákat
 • Erősíti a kapcsolatot a kutya és a gazdi között
 • Kézzel vagy mosógépben 30°C-on mosható

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

A csomag tartalma

 • Szippantó szőnyeg Activity Matz Garden Game

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.