Tracker G1000 Maximal nyomkövető kutyanyakörv

A GPS nyomkövető nyakörv fejlett technológiával, 3G hálózaton belül gyorsan és pontosan lokalizálja a kutya helyzetét. A kutya helyzetét közvetlenül az alkalmazásban, kiváló minőségű topográfiai térképen keresztül figyelheti, iránytű használatával. A kutya valós idejű helyzete csoporton belül megosztható. 


Egyéb változatok:
254 560 Ft 210 380 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 09. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Tracker G1000 Maximal nyomkövető kutyanyakörv

A GPS nyomkövető nyakörv fejlett technológiával, 3G hálózaton belül gyorsan és pontosan lokalizálja a kutya helyzetét. A kutya helyzetét közvetlenül az alkalmazásban, kiváló minőségű topográfiai térképen keresztül figyelheti, iránytű használatával. A kutya valós idejű helyzete csoporton belül megosztható. A nyakörv GPS és GLONASS technológia kombinációját használja a helymeghatározáshoz, így nem számít milyen messzire távolodik el Öntől kutyája. Folyamatos áttekintést nyer a kutya helyzetéről. A készülék SIM kártyával működik.

 

 

 

A GPS Tracker G100 Maximal legfőbb funkciói:

  • A kutya követése korlátlan távolságban
  • Automatikus helymeghatározás topográfiai vagy műholdas térképen
  • Valós idejű kutya követés, 3 másodpercenkénti frissítés (a funkció energiatakarékosság érdekében deaktiválható)
  • Percenkénti automatikus helymeghatározás
  • Az összes adat elmenthető
  • Geo Fence védelmi zóna
  • Adatmegosztás lehetősége
    A szoftver frissítése és az új alkalmazások feltöltése, over-the-air mobil adatforgalom segítségével (a régebbi modelleket, G400 és G400i, díj ellenében frissíteni kell a Tracker Service-en).

 

 

 

 

Gps lokátor Tracker megbízható készülék igényesebb terepen

A finn gyártású Tracker GPS lokátor nehezen elérhető terepen is támogatja. A kutya nyakörvének vevőkészüléke vízálló, porálló és a masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően ütésálló. Valós időben követheti figyelemmel a kutya és a csoport további tagjai helyzetét. Három másodpercenkénti helyzetfrissítés.

A nyakörv GPS és GLONASS technológia kombinációját használja a helymeghatározáshoz, így nem számít milyen messzire távolodik el Öntől kutyája. Folyamatos áttekintést nyer a kutya helyzetéről.

A kutya mozgását és pozícióját mobiltelefonja alkalmazásában figyelheti (terep, TOPO és műholdas térképek vagy iránytű használatával).

 

 

 

Egyszerű használat, kényelem a kutyának

Az ergonomikusan kialakított vevőkészülék vízálló (10 méteres vízmélységig meríthető), porálló és a masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően ütésálló. A vevő ellenáll szélsőséges hőmérséklet ingadozásoknak -25 °C és +40 °C között. A GPS nyakörv súlya 225 g, ezért kistestű kutyafajtáknak is alkalmas. Az egyes funkciók használatától függően, az akkumulátor élettartama 18 és 100 óra között mozog.

 

 Hogyan működik a rendszer?

A kutya pozícióját minden nyakörv, saját ID azonosítóval Finnországba küldi a központi szerverre. Ezt követően a központi szerver automatikusan továbbküldi a kutya pontos helyzetét mobiltelefonjára (mobil adatforgalom szükséges). Mivel a nyakörvek esetében az adatforgalom minimális (0,5 MB naponta, valós idejű megfigyeléssel), így a készülék használatával kapcsolatos költségek minimálisak.

Kompatibilis alkalmazások: Tracker for Androind, Tracker Web App

Tracker alkalmazás bemutatása:

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 225 g
Vevőkészülék méretei 4,6 x 4,1 cm
Vevőkészülék tápegysége 1950 mAh
Előre telepített térkép TOPO BMS
Navigációs rendszer GPS + GLONASS + GSM
Megjelenítés térképes

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.