Garmin Atemos 50 K5 nyakörvvel + CZ/EU Térkép

Atemos 50 GPS nyomkövető navigációval és műholdas támogatással. 10 km-es hatótávolságon belül, egyszerre 20 kutya követésére alkalmas. A készülék 5 másodpercenként frissíti az adatokat. Az egyes funkciók az adókészüléken elhelyezett gombok segítségével vezérelhetők (transzflektív kijelző, TOPO térkép 1:10 000). A Geo-Fence biztonsági zóna, csoportos megosztás vagy a BaseStation jelentősen javítja munkáját. A vízálló K5 nyakörv hangjelzés és rezgés korrekcióval, valamint távvezérlésű megvilágítással lett ellátva. A Garmin Atemos 50 valóban professzionális termék.

403 765 Ft 333 690 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Atemos 50 K5 nyakörvvel + CZ/EU Térkép

Atemos 50 GPS nyomkövető navigációval és műholdas támogatással. 10 km-es hatótávolságon belül, egyszerre 20 kutya követésére alkalmas. A készülék 5 másodpercenként frissíti az adatokat. A Geo-Fence biztonsági zóna, csoportos megosztás vagy a BaseStation jelentősen javítja munkáját. Az adókészülék azonnal figyelmeztet a biztonsági zóna átlépésére. A vízálló K5 nyakörv hangjelzés és rezgés korrekcióval, valamint távvezérlésű LED megvilágítással lett ellátva (sötétben sem téveszti szem elől kutyáját). A Rescue üzemmód hangjelzés és rezgés korrekcióját kínálja. Az adókészülék minőségi, színes, 6,6 cm-es érintőképernyővel lett felszerelve (transzflektív kijelző, TOPO térkép 1:10 000).

 

 

 

Atemos 50 GPS nyomkövető és navigáció: 

 • GPS funkció GLONASS műholdas támogatással
 • Egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas
 • Az összes funkció hatótávolsága 10 km
 • Az adatok csoportos megosztása
 • MicroSD kártyaleolvasó
 • Hangjelzés és rezgés korrekció
 • Távvezérlésű LED megvilágítás
 • Színes érintőképernyő - 6,6 cm
 • Egyszerű kezelés gombok segítségével
 • Transzflektív kijelző
 • Részletes CZ TOPO térkép, méretarány 1:10 000
 • Geo-Fence állítható biztonsági zóna
 • Irányjelzés iránytű segítségével a határvonalon kívül
 • A kutya helyzetének, irányának és sebességének jelzése
 • Ingyenes útvonaltervezés és megosztás
 • Base Station - központi ellenőrzés lehetősége notebook vagy tablet segítségével
 • 1,7 GB memória

 

 

 

GPS funkció GLONASS műholdas támogatással

A GLONASS műholdas technológia biztosítja a jelet GPS vagy mobilhálózaton kívül is. A funkciók továbbra is megbízhatóan működnek nehezen elérhető helyeken és igényesebb terepeken is.

 

Geo-fence biztonsági zóna, megvilágítás és jelzés 

Csökkent látási viszonyok között, távolról aktiválható a nyakörv LED diódája (akár 90 méteres távolságból is jól látható). A Geo-Fence funkciónak köszönhetően a készülék az adókészüléken értesíti, ha a kutya átlépi a beállított biztonsági zónát. Ha szükséges, a kutyát korrekcióval figyelmeztetheti.

 

 

 

 

Részletes és egyszerű nyomkövetés.

A gombok segítségével a készülék nagyon intuitív módon és könnyedén kezelhető. Részletes 1: 10 000-es topográfiai térkép, funkcióival együtt biztosítja a tökéletes és pontos helymeghatározást.

 

 

Egyszerre több kutyát is figyelhet és követhet

A funkció segítségével az alábbi lehetőségek közül választhat: "show all" (az összes követése), "show some" (kiválasztottak követése) a "show none" (nincs követés, váltás követésről egy másik lehetőségre).

 

A kutyák helyzetének csoportos megosztása.

Feltérképezheti a helyzetet minden oldalról és kölcsönösen támogathatják egymást kollégáival. Megoszthatják egymással a kutyák helyzetét és útvonalát. Riasztásokat és figyelmeztető jelzéseket is küldhet. És mindez nagyon egyszerű.

MicroSD kártyaleolvasó:

TOPO térkép, Birds Eye Selection és City Navigation NT. Az NT City navigáció segítségével figyelemmel kísérheti a kutyák mozgását vezetése közben. A Birds Eye Sattelite intelligens funkció 1 évig ingyenesen használható. Integrálja a műholdas nézetet az Ön Atemos 50 térképével, melynek köszönhetően kipróbálhatja és tesztelheti milyen megjelenés felel meg leginkább.

 

Iránytű segítségével is tájékozódhat.

Az elektromos iránytű segítségével megtudhatja az összes kutya helyzetét a kijelző határain kívül is. Csak a készüléket kell átkapcsolni. Az Atemos figyelmeztet a határvonal átlépésére és iránytűvel jelzi, hogy milyen irányban van a kutya.

 

 

 

Figyelje az összes pozíciót vagy közelítsen a részletekre Auto Zoom funkcióval.. 

A készülék pontosan beméri az összes kutya helyzetét a kívánt részletekre összpontosítva. Könnyedén válthat a kutyák között, így lépést tarthat a kutyával vadászat, sporttevékenység vagy mentőakció közben.

 

Kerülje a kockázatot

Ellenőrizheti a kockázatos és veszélyes helyeket környezetében. A térkép jelöli az utakat, folyókat és egyéb akadályokat. A jelzésnek köszönhetően folyamatos tájékoztatást kap, amennyiben a kutya veszélybe kerülne vagy az úttest felé venné irányát. Ennek köszönhetően időben reagálhat. Az összes jelet megoszthatja a csoport tagjaival.

 

 

Állítsa be a távvezérlő háttérvilágítását.

Nem csak az a fontos, mit követ nyomon, hanem az is, hogy miképp követi nyomon. Az optimalizálható háttérvilágítás javítja a képminőséget és a kijelző olvashatóságát. A színes transzflektív kijelző kiváló olvashatóságot biztosít közvetlen napfényben is.

 

Tervezzen és dolgozzon rendszeresen.

A Garmin Atemos 50 javítja az Ön teljesítményét és az elvégzett munka hatékonyabb lesz. A készülék rögzíti a kutya helyzetét, útvonalát, irányát, sebességét. Lehetővé teszi az útvonal hatékony megtervezését. A BaseStation szoftver ellenőrzés alatt tartja a teljes szituációt laptopján vagy számítógépén.

 

 

 

A kompatibilitás változékonyság

Az Atemos 50 GPS nyomkövető vezeték nélkül párosítható némely Garmin eszközzel. Garmin Drive Track 70 LM - a kutya nyomkövetése autónavigáció segítségével. Fénix 3 és 5 karórák - a kutya helyzetének jelölése.

 

 

  

Ingyenes útvonaltervezés.

Térképek, célállomások, útvonalak megtekintése és tervezése. Hozzon létre egy felhasználói fiókot, és ossza meg útvonalait. A csapatjáték nemcsak a munkahelyén kifizetődő.

 

Vegye át az irányítást, és juttassa célba a BaseStation szoftverrel.

Laptop, számítógép vagy táblagép segítségével funkcionális megfigyelő állomást hozhat létre és az eseményeket figyelemmel kísérheti és rögzítheti. A központi irányítás felbecsülhetetlen értékű a mentőegységek vagy speciális csapatok számára. A Garmin foglalkozik a szakemberek problémáival.

 

 

 

 

Nincs kompromisszum a terepen,

Robusztus, tartós és magasan ellenálló termék. IPX7 vízvédelemmel rendelkezik. Nem okoz problémát eső, hó és saras terület sem. Erős ütésállóság a terepen és kiváló láthatóság jellemzi a nyomkövető készüléket.

 

 

 

Hatótávolság

 Az összes funkció hatótávolsága 10 km.

 

 

Vízállóság

A távvezérlő (adókészülék) IPX7 vízvédelemmel lett ellátva. A K5 nyakörv vízálló 1 ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek köszönhetően 10 méteres vízmélységig meríthető.

 

Kutyák száma 

A készülék segítségével és további nyakörv megvásárlásával akár 20 kutya követhető egyszerre. Egyidejűleg figyelemmel kísérhető a kutyák és csapattársak helyzete.

 

Kijelző

Színes, transzflektív érintőképernyő - 6,6 cm. Állítható háttérvilágítás. Képfelbontás: 160 x 240 pixel.

 

 

Energiaellátás

Az adókészülék AA típusú és a vevőkészülék újratölthető Li-ion elemre működik. Az akkumulátor élettartama: adó - 20 óra, vevő - 20/40 óra.

 

A nyakörv hossza

Alkalmas kutyáknak 24 cm feletti nyakkerülettel.

 

 

Méretei és súlya

Az adókészülék méretei: 6.1 x 16.0 x 3.6 cm; súlya: 260,1 g elemmel. A vevőkészülék méretei: 8.9 x 4.4 x 4.7 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya: 188 g antennával.

 

Műszaki paraméterek:

Távvezérlő Atemos 50

 • Vízálló IPX7 tanúsítvány - eső, hó, sár elleni védelem
 • Színes, transzflektív érintőképernyő - 6,6 cm, képfelbontás 160 x 240 pixel
 • 2 db AA elem vagy BatteryOptional NiMH pack
 • Tápegység élettartama kb. 20 óra
 • Memória 1,7 GB 
 • Méretei: 6.1 x 16.0 x 3.6 cm
 • Súlya: 260,1 g elemmel
 • USB port

 

Nyakörv/vevőkészülék K5

 • Vízálló 1 ATM, meríthető 10 méterig
 • Érzékeny GPS és GLONASS rendszer
 • Méretei: 8.9 x 4.4 x 4.7 cm (szélesség, magasság, mélység)
 • Súlya: 188 g antennával
 • USB port
 • Kompatibilis -  Atemos 50 és 100
 • Újratölthető akkumulátor Lithium-ion pack
 • Tápegység élettartama 20 - 40 óra
 • Hangjelzés, rezgés, LED

 

Garmin, csúcsminőségű technológia csapatjátékosa

A Garmin Atemos 50 GPS nyomkövető támogatja az adatok megosztását és a csapatmunka fenntartását. Számos funkció biztosítja a kutya nyomkövetését és pontos helymeghatározását, melynek köszönhetően a terepen részletes áttekintést nyer. A készülék masszív és ellenálló anyagból készült, mely nélkülözhetetlen eszköz a hatékony munkavégzésnek.

 

 

 

Miben segít a GPS nyakörv?

 • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
 • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
 • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
 • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
 • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
 • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.