Tesla Smart Pet Feeder Spin

Újdonság Újdonság

A Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin macskák és kistestű kutyák számára, lehetővé teszi kedvenceinek etetését, ha nem tud otthon maradni. 6 adag száraz és nedves tápanyagra elegendő a tartály. Az új mobilalkalmazásnak köszönhetően, amely Android és iOS rendszeren is elérhető, teljes irányítása lesz az adagoló és az etetés felett. Tartalék akkumulátor, tiszta kijelző, becsípődés elleni védelem és sok más praktikus funkció.

31 060 Ft 25 669 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Tesla Smart Pet Feeder Spin

Szeretné, hogy kedvence egész napos táplálékkal rendelkezzen és egyúttal ellenőrizhesse annak mennyiségét? A Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin automata adagoló kiváló megoldás lehet. Ez az intelligens adagoló ideális macskák vagy kistestű kutyák számára. Hat adag tápanyag befogadására képes, melyet egész nap frissen tart - száraz és nedves eledelhez egyaránt alkalmas. Beállítható gombnyomással vagy egy okos mobilalkalmazáson keresztül. A beépített, könnyen használható és áttekinthető kijelző mutatja az akkumulátor állapotát vagy az etetési ütemtervet. Az adagoló becsípődés elleni védelemmel és áramkimaradás esetére tartalék tápegységgel lett felszerelve.

Legfőbb funkciók:

 • Szétszedhető kialakítás: Az adagoló könnyen szétszedhető és teljesen tisztítható.
 • Tartály 6 adaghoz: Bármilyen tápanyaggal tölthető, rekesz térfogata: 170 ml (kb. 120 g).
 • Tartalék tápegység: tartalék elem, áramkimaradás esetén is tápellátást biztosít (4x LR14 elem).
 • Kijelző: Áttekinthető kijelző vezérlőegységgel és becsípődés elleni védelemmel.
 • Intelligens alkalmazás: minden adaghoz beállíthatja a pontos etetési időt. Ingyenes alkalmazás IOS és Android rendszerre.
 • Becsípődés elleni védelem: az adagoló leáll, hogy megvédje a háziállatokat a sérülésektől
 • Csúszásmentes alsó rész: megakadályozza, hogy az adagoló elmozduljon a padlón
 • Adagoló méretei: 320 x 320 x 83 mm, 1134 g

Könnyű kezelhetőség és becsípődés elleni védelem

A Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin adagolót a termék tetején található kijelző segítségével irányíthatja. Nagyon könnyen használható és áttekinthető. Ahogy a neve is sugallja, ez egy okos termék, nem csak az állítható tápadagolás vagy távvezérlés tekintetében, hanem kedvence védelmében is. Az intelligens adagolórendszer becsípődés elleni védelemmel rendelkezik. Így kedvencének nem kell aggódnia semmilyen sérülés miatt.

 

 

Stílusos kialakítás és nagy tartály

Az adagoló kiválóan illeszkedik bármely háztartásba. Ráadásul az intelligens adagoló nagyon könnyen szétszedhető, melynek köszönhetően karbantartása nem igényes. A csúszásmentes alsó rész megakadályozza az adagoló elmozdulását. Hat adag kapacitással akár több napra is megtervezheti az etetést. Mindemellett lényegtelen, hogy nedves vagy száraz tápanyaggal tölti meg a tartályt.

Tartalék tápegység 

Gyakran előfordulhat áramszünet a lakásban vagy a házban. De áramkimaradás esetén sem fog éhezni négylábú kedvence. Az intelligens adagoló egy tartalék elemet is tartalmaz, amely áramkimaradás esetén automatikusan bekapcsol. Röviden, az intelligens etető gondoskodik arról, hogy kedvence soha nem maradjon éhen.

Az összes terméket egyetlen alkalmazással irányíthatja

Semmi sem egyszerűbb, mint az egész háztartást a telefonról irányítani. Az alkalmazás magyar nyelven is letölthető, így tökéletesen érteni fogja. Röviden, minden úgy lett előkészítve, hogy az alkalmazással való munka a lehető legkellemesebb legyen. Az internetes kommunikációnak köszönhetően bárhonnan vezérelheti az okoseszközöket, nem számít, hogy éppen hol tartózkodik. Az alkalmazás az alábbi nyelveken működik: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE, UA, RU. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Tartály 6 adaghoz
 • Tartalék tápegység
 • Szétszedhető kivitel
 • Becsípődés elleni védelem
 • Intelligens alkalmazás
 • Macskáknak és kistestű kutyafajtáknak
 • Minden típusú tápanyaghoz

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A macskáknak
A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Dimenzió 32 x 32 x 8,3 cm

A csomag tartalma

 • Tesla tápadagoló
 • USB C kábel
 • Használati utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.