Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Dual-hopper Adagoló macskák és kistestű kutyák számára kamerával, 5 l

A Petkit Dual-hopper adagolója egy forradalmi 5 literes adagoló, amely lehetővé teszi, hogy háziállatait kétféle táppal etesse. Széles látószögű, 140°-os kamerával rendelkezik 1080 HD felbontással és kétirányú mikrofonnal, így nemcsak megfigyelheti kedvencét, hanem kommunikálhat is vele, és videót is rögzíthet. A kamera emellett automatikusan érzékeli és elemzi a tálban maradt étel mennyiségét, és képes visszatartani a további etetést, hogy megelőzze a túltáplálást és az ételpazarlást. A PETKIT alkalmazással a hét napja, mennyisége és súlya szerint tervezheti meg kedvence táplálékát.

További információk ›

2 měsíce
54 585 Ft 45 109 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54304
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Petkit Dual-hopper adagolója egy forradalmi 5 literes adagoló, amely lehetővé teszi, hogy háziállatait kétféle táppal etesse. Széles látószögű, 140°-os kamerával rendelkezik 1080 HD felbontással és kétirányú mikrofonnal, így nemcsak megfigyelheti kedvencét, hanem kommunikálhat is vele, és videót is rögzíthet. A kamera emellett automatikusan érzékeli és elemzi a tálban maradt étel mennyiségét, és képes visszatartani a további etetést, hogy megelőzze a túltáplálást és az ételpazarlást. A PETKIT alkalmazással a hét napja, mennyisége és súlya szerint tervezheti meg kedvence táplálékát. Részletes étkezési ütemtervet állíthat be kedvencei számára, a hét minden napjára különböző etetési időpontokat, valamint különböző típusú ételeket, és beállíthatja az étkezések számát és az étel mennyiségét. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi egy 20 másodperces hangüzenet rögzítését is.

A stílusos kialakítás biztosítja az egyszerűséget és a könnyű használatot

A PetKit Yumshare Dual Hopper egy minimalista, letisztult kialakítású állateledel-adagoló, amely könnyen tisztítható és jól illeszkedik a különböző belső terekbe. A készülék átgondolt kialakítása csak néhány alkatrészből áll, így csökkentve bármelyik eltörésének kockázatát. Emellett megakadályozza, hogy a háziállatok maguk nyissák ki az ételtartályt, vagy elérjék az adagolóból az ételt. Az adagoló elején egy átlátszó ablak található, amely lehetővé teszi mindkét típusú eledel szintjének ellenőrzését. A készlethez tartozó, karcálló kivitelű, rozsdamentes acélból készült tál tökéletesen illeszkedik a főegységen erre a célra kialakított helyre, és biztosítja, hogy kedvence nem fogja felborítani.

Az étel kézzel is adagolható a készülék alján található gomb megnyomásával és nyomva tartásával - a háziállat nem fogja tudni megnyomni.

Könnyű töltés

A PetKit Yumshare Dual Hopper két forrásból táplálható: egy konnektorból, amely a fő áramforrás, vagy öt AAA elemről, amelyet áramszünet esetén használnak. A mindennapi használat során az etető a mellékelt hálózati adapteren keresztül használ áramot, míg az elemek tartalék áramforrásként szolgálnak, amely áramszünet esetén aktiválódik, így biztosítva, hogy kedvence áram nélkül is kapjon táplálékot.

Hogyan kell elindítani a Petkit adagolót

Kényelmes és biztonságos etetés

A főegységen található ételtartály zárófedéllel van ellátva, amely biztosítja, hogy a benne lévő étel friss maradjon. A fedél belsejében egy zacskó található, amely felszívja a felesleges nedvességet. Miután egy adag étel kiosztásra került, a fedél lezáródik, hogy megakadályozza a rovarok bejutását. A tartály belsejében egy rotor van karokkal, amelyek megkeverik a tartalmat, és megakadályozzák, hogy az élelmiszer megrekedjen. A készülék különböző típusú élelmiszerekkel kompatibilis: fagyasztva szárított, száraz, kevert és levegőn szárított élelmiszerekkel. A tartályt két részre osztó elválasztónak köszönhetően két különböző típusú ételt önthet bele, amelyek csak a tálban keverednek, vagy az alkalmazáson keresztül különböző időpontokban tálalhatja őket.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Smart tápadagoló Táplálék és felszerelés Etetőtálak, itatókutak Automata etetők

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Tápellátás Hálózati adapter + Tartalék tápegység
Dimenzió 36 x 29 x 25 cm
Tömeg 2,5 kg
Elemtípus nabíjení ze sítě
Kapacita krmiva 5 litrů

További információk

Előnyök

 • A készülék kamerával van felszerelve, így kényelmesen figyelheti kedvencét etetés közben.
 • Az adagolóba kétféle szárazeledel tölthető 
 • A PETKIT alkalmazással könnyedén összeállíthat részletes etetési tervet kedvence számára
 • Kedvence nem tud belenyúlni a készülékbe, mivel az stabil fedéllel rendelkezik 
 • A tartalék áramforrásnak köszönhetően kedvence akkor is kap enni, ha az áram kimaradna

Hátrányok

 • Nincs

A csomag tartalma

 • Főegység 
 • Takarmánytartály 
 • Rozsdamentes acél tál
 • Nedvességelnyelő 
 • Tápegység 
 • Felhasználói kézikönyv

Kapcsolódó termékek